Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Наско Сираков отново пита във Facebook

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 юли 2012 11:52

batmanlevski написа:.....Илиян се видя какъв треньор е като изгони Калво,Жуниор И Цветков ,хората които вкараха 90 % от Головете за Левски ,не върна Гара Дембеле ,а момчето сам се бе предложил , не пусна Милиев и Даемутен ,а ми сложи Иво Иванов и Ангелов за защитници . Пълен глупак ! Наско е много прав за поред път,но кой го слуша !

Дете, ти мислиш ли изобщо, преди да пишеш!?...Само едно питане: парите за Гара Дембеле ти ли ще ги дадеш, за да си го върнем, или от "Фрайбург" ще ни го подарят, защото много им харесва никнеймът ти? :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 28 юли 2012 11:58

batmanlevski написа:
Gonewild написа:Аз не мога да разбера - нали И.Илиев бил добър тряньор, взели са уж всички набелязани футболисти, няма никакви финансови проблеми, всичко това навреме, за да се проведе нормална подготовка и в същото време играчите да не могат да не знаят как да стигнат до вратата без да изсипват топката????

Илиян се видя какъв треньор е като изгони Калво,Жуниор И Цветков ,хората които вкараха 90 % от Головете за Левски ,не върна Гара Дембеле ,а момчето сам се бе предложил , не пусна Милиев и Даемутен ,а ми сложи Иво Иванов и Ангелов за защитници . Пълен глупак ! Наско е много прав за поред път,но кой го слуша !

Първо, казва се ИЛИАН, а не ИлиЯн!
Второ, Калво си тръгна, като свободен агент, Жуниор бе под наем, а Цветков и без това не започваше често титуляр и при другите треньори (което си е грешка). Гарра бе казал, че не иска да се връща в България, та кога се е самопредложил само ти знаеш май. Данчо Тополата е същия, като Иво ГлавЪтЪ - едно нищо и може би тук е грешката, че не ги разкараха и двамата, но все пак Главата е любимец на Илиан, та е разбираемо.

Наско има да отговаря на много въпроси, преди да се върне в Левски (дано този момент не дойде скоро)...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Enter
Контакти:

Мнениеот Enter » 28 юли 2012 12:47

grasiani написа:Господа,Управляващи в ПФК ЛЕВСКИ,имам един въпрос!!! Тези футболисти,на които сега искате да налагате,тежки финансови наказания!!!КОЙ ГИ ДОКАРА В ЛЕВСКИ??? И наистина ли си мислите,че така ще ги накарате,да играят по добре!!!

Наско ли наслага толкова запетайки? :roll:
1 Спартак (Плевен) 30 27 2 1 111:10 83

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 28 юли 2012 12:50

Като толкова го е грижа и цял трепери да не им бръкнат в джоба на тея патерици, да вдигне телефона и да даде един приятелски съвет на Тоньо, не на всеослушание, да се прави на голям разбирач и винаги да е контра на ръководството. Аман от неговите коментари, като го е грижа толкова, има други начини

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 28 юли 2012 13:27

valkaredgi написа:simulativno igraha samo horata na sirakov.
nema po golem merzavec ot sirakov.

Аз си мисля същото,само че този филм край няма и докато Сираков е извън Левски ,историята ще се повтаря до болка!Демек-няма измъкване от омагьосания кръг!

pidna
Контакти:

Мнениеот pidna » 28 юли 2012 13:41

Абе Наско, какви въпроси ще задаваш, когато си неграмотен. Иво Тонев и той е неграмотен и при положение, че вземе да ти отговори, то няма да се разберете. Боже, Боже, Боже :o

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 28 юли 2012 14:16

Ми кой ги държи тия хора на Сираков в Левски,защо не ги изгонят от клуба като мръсни котета,така както ЦСКА изгони техните симуланти?
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 28 юли 2012 14:23

Наско от известно време е като Майкъла..т.е. Нищо не прави,а само плюе по отбора :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2012 14:28

Knoppix_ написа:Първо да каже защо не се над гради над онзи отбор донесъл ни толкова радост, защо в един най-важните моменти за отбора ни г-н Сираков отиде на сафари. Защо винаги когато не е в Левски около отбора има интриги като в 90% от случаите неговото име е замесено в тях.

Г-н Сираков, за мене нямате място в Левски след всичките ви машинации!!!

Е как да не се надгради бе приятел? Взеха се Рабех и Бензукан- прекрасни защитници, за които сега можем само да мечтаем! Айде сравни ги със сегашните и виж резултатите.
Взеха се Зе Соарес и Жо- много добри крила. Айде сега ги срвани със Опоку, Райков и Рамос. Отоговора пак е ясен мисля си.
Взе се Тасевски- за него може да се каже много, но когато му се играеше беше класа. Сравни го с Марселиньо и пак отговора е нарисуван!
Взе се Карлос- за мен доста добър нападател, на който трябваше да се даде малко повече време за аклиматизация. Сравни го със сегашните.

И накрая като дръпнем чертата какво излиза. Привлече се гръбнака на един отбор, който можеше да постигне много повече от онзи от 2005/2006, НО Т.Б. реши, че трябва той да е най-големият в този клуб и съсипа всичко. Резултатите са налице. И само ще ти кажа че Левски връзваше бюджета с продажбите на тези играчи 5 години след като Наско и Мъри бяха изгонение. Но някои слепци не можаха да оценят какво се правеше за отбора тогава и продължават да не го правят. За това сега ще си носим срама и ще става още по-зле. Докато Наско Сираков е извън Левски това ни чака, или поне докато не се намери някой по-добър от него, което не виждам как ще стане.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
just one is eric
Контакти:

Мнениеот just one is eric » 28 юли 2012 14:34

Santiago Munezz написа:

Ми кой ги държи тия хора на Сираков в Левски,защо не ги изгонят от клуба като мръсни котета,така както ЦСКА изгони техните симуланти?

Кои са тия " хора на Сираков " ??? Мисля , че е работил със двама във отбора , единият е Йовов , който си е човек на Гонзо . Другият е Гаджев , който ми се струва някакво леке .

Върни се в “Левски”