За "разбирачите" - сравнения с миналата година.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: За "разбирачите" - сравнения с миналата година.

Мнениеот Adramelech » 27 юли 2012 11:43

Не знам какъв им е проблемът на мършите, които се водят футболисти, но явно им трябва един хубав бой. Не може да взимаш хиляди евро, за да гониш една топка, а ти да се мърдосваш по терена, още повече, че не малка част от феновете, се лишават от някои работи, само и само, за да са на терена и да подкрепят любимият си отбор...

За пореден път се убеждавам, че на Бащицата трябва със закон да му се забрани да се показва пред камери. Май няма случай, в който да е казал нещо и то да не е станало точно обратното...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 27 юли 2012 12:00

Точно за раздутата "А" група ми е думата и на мен. Да я направят 10 отбора, първите 4 играят в ЕКТ, последните 3 да изпадат. Като дадеш на два отбора точки и айде в зоната на изпадащите!

danibol

Мнениеот danibol » 27 юли 2012 12:04

Каква смяна на треньора бе? Нали се гради нов ЛЕВСКИ. Някой е казал, че небостъргач се строи с години, но колибка може и за ден. Илиев не е виновен, че най-силният ни централен защитник е Диамутен. Виновен е Тоньо. Но той също трябва да бъде в клуба. Ние трябва да ги подкрепяме този сезон дори когато губим. Все пак най-добрата публика в България е нашата. Вчера тия глупаци ни обиждаха на цигани. Лудогорец също. Затова когато някой отбор гостува в България трябва да бъде уплашен от феновете.
Тия дето ни наричат евроидиоти да посочат БГ отбор който да е постигнал повече от ЛЕВСКИ. В УЕФА са изчислили коефициент на отборите, който ясно показва кой е евроидиот и кой - Евробоец.
П.С. Само на мен ли ми направи невероятно впечатление Цветелин Тонев?

wire
Контакти:

Мнениеот wire » 27 юли 2012 12:11

Не форматът е виновен! За това се убеждавам все повече и повече! Политиката на клубовете и БФС е пагубна за футбола ни. Не може да имаш по 10 чужденци в отбора със заплати по 20000+ евро и да ти е мирна съблекалнята. Не може да имаш 10 чужденци и те да знаят какво означава даден клуб за привържениците му. Не може да имаш 10 чужденци, да отхвърляш младите си футболисти и после да кажеш "Ама то няма млади и кадърни!". Не може да имаш 10 чужденци, които са брали банани преди 10 дена и да кажеш, че работиш за клуба, а не за комисионна.
В допълнение ще кажа само, че със стари к*рви нов бардак не се прави...

W@y
Контакти:

Мнениеот W@y » 27 юли 2012 12:36

gorg написа:Точно за раздутата "А" група ми е думата и на мен. Да я направят 10 отбора, първите 4 играят в ЕКТ, последните 3 да изпадат. Като дадеш на два отбора точки и айде в зоната на изпадащите!

Трябва да направят А група не 10 а 20 отбора защо ли ???
Защото:Да се почва по рано да се играят 38 мача и да няма реване ама ние не сме готови НО за да играят тези 20 отбора трябва да има стриктни правила хубав стадион ,банкова гаранция за издържане на играчите и без черно тото който лежи и пуска юноши да му взимат лиценза ,ако нямаш стадион нямаш лиценз ,ако нямаш 2ма българи под 21 години на терена нямаш лиценз ,ако нямаш ДЮШ нямаш лиценз стриктни правила да се спазват от всички и да не ми се крият от БФС .... да направят план как да подобрят условията във футбола за 5-10 години .....
Играем 2 мача и дим да ни няма не ни търсете цяло лятооо

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 27 юли 2012 12:39

W@y написа:
gorg написа:Точно за раздутата "А" група ми е думата и на мен. Да я направят 10 отбора, първите 4 играят в ЕКТ, последните 3 да изпадат. Като дадеш на два отбора точки и айде в зоната на изпадащите!

Защото:Да се почва по рано да се играят 38 мача и да няма реване ама ние не сме готови НО за да играят тези 20 отбора трябва да има стриктни правила хубав стадион ,банкова гаранция за издържане на играчите и без черно тото който лежи и пуска юноши да му взимат лиценза ,ако нямаш стадион нямаш лиценз ,ако нямаш 2ма българи под 21 години на терена нямаш лиценз ,ако нямаш ДЮШ нямаш лиценз стриктни правила да се спазват от всички и да не ми се крият от БФС .... да направят план как да подобрят условията във футбола за 5-10 години .....

в такъв случай не 20 а 10 отбора няма да се съберат за Агрупа ;)
И само Левски оле

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 27 юли 2012 12:52

Умопомрачен написа:Честито на "разбирачите". Сигурен съм, че над 80% от тях до преди 48 часа са подкрепяли Илиян Илиев и са му вярвали, а какво е отношението им към него сега, не знам и не ме интересува.

Първо - този провал на Левски от снощи е ваша карма, но за това после.

Левски не бил училище за треньори, не можело без да си бил треньор преди това, да водиш сините и т.н. и т.н.

Тук в бързината на "разбирачите" им припомням, че същото беше и с Мъри, но логиката им в този случай се оказа много далеч от реалността. Да не давам примери с чужбина.

Е, сега какво? Илиян Илиев, треньор по всеобщо мнение добър и преспективен, с успехи във визитката си(купа на България с Берое), с достатъчно натрупан стаж, за да, според "разбирачите, е достоен за наставник на Левски... Е...??? К'во стана???

Аз ще ви кажа, какво стана "разбирачи". Левски игра срещу много по-слаб противник сравнение с миналогодишния Спартак Търнава, тогава припомням, Левски отпадна единствено поради малшанс и дузпи. Сараево ни се подигра и двата мача, а Левски не игра нищо, да не говорим, че отпадане с 3:1 дори и като гост, от отбор от този ранг и от тази държава е наистина позор, Словакия и Спартак Търнава са на светлинни години от Босна и Херцеговина и Сараево.

Това отпадане е ваша карма! Всеки заслужава това което е предизвикал! Не може да пюеш една от най-големите легенди на клуба си, още от първия мач, преди да си му дал поне един сезон да покаже става ли или не става. Държахте се, държите se и сигурно ще продължите да се държите все като деца, които си мислят, че Левски е тяхната играчка и имат нотариален акт за нея. Това, че даден отбор е най-вече на феновете, е едно клише което често е вярно, но не винаги. Левски е много повече на Гонзо отколкото на вас тъпаци, защото Гонзо за 12 години като играч в Левски и то с прекъсвания, е дал толкова много на отбора, колкото вие 100 живота като "левскари" да изживеете, пак няма да дадете на Левски! Един отбор е най-вече на тези които са му дали нещо, а не на консуматорите които не дават нищо, но имат големи претенции. И ако бяхте нормални, а не манафи, следователно, ако миналия сезон се бяхте държали нормално спрямо Гонзо, то днес Левски щеше да носи на плещите си доста различна карма от настоящата и тоя сезон щяхме да сме в групите на ЛЕ, със или без Гонзо на чело.

Ако може да перифразирам една мисъл, ще кажа, че "Всички привърженици на даден отбор, заслужават отбора си", такъв какъвто е. Вие си заслужавате този Левски, слабия, позорно отпадащия и т.н. и т.н. Ако и Гуардиола да ни водеше в двата мача, пак щеше да ни се случи същото. Но няма да ме резберете за какво ви говоря, защото сте тъпи чалгари, консуматори, разбирачи, които не са дали нищо на Левски, дори и една безкористна, безмеркантилна и безпретенциозна любов не сте му дали, за това и няма да "получите" нищо от него.

Разбирачи-неразбирачи, това e ..

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 27 юли 2012 14:41

W@y написа:

Напълно подкрепям!
Изображение

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 27 юли 2012 15:46

от началото бях против илиян илиев!Ясен е най-адекватния неангажиран треньор в българия!
;)

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 27 юли 2012 15:58

Ако не съм "разбирач" то поне съм от групата на "Сульо и Пульо" или как ни наричаше столипиновския непрокопсаник. Пред две години още писах, че този никаквец е нанесъл такава разруха на Левски, че с ТРИ години много упорита работа ще излезем от този батак. Това е само началото. Тепърва ще се усещат негативите от пагубното му треньрско- директорско присъствие на Герена. Играчите ни в момента са бавни, неуверени, безидейни, тактически неграмотни и незаинтересовани. Липсва им хъс. Донякъде компенсират с технически умения които до един притежават, но това не винаги им помага. Психически са затормозени и като не им се върже играта стават груби и си изкарват евтини картони. Липсва им бързина на мисълта и съответно на действията. Наличието на прекалено много гастарбайтери със съмнителни качества и средняшки манталитет сериозно накланя везните към половината на средняците. Ще даде ли някой от ръководството обяснение защо разхождат синята фланелка като по Царя двама централни нападатели за които Левски не е нищо повече от постъпления в банковата им сметка, а истинският левскар е преотстъпен в посредствено отборче. Там ще се научи на по- добър футбол ли? Защо близнаците предпочетоха никому неизвестен отбор от ВТОРА полска дивизия? Нима нямаме халфове в юношеските формации? С какво Диамунтен и Иво Иванов са по- добри от Асен Георгиев например? Как можаха в бедна Босна да извадят добре и правилно тренирани местни момчета на по 19 до 23 години със заплати по 1500 евро да ни направят за смях?! Кой от Левски ви хареса вчера? Кой си заслужи огромната заплата (която много от нас вземат за цяла година)? Така и така сме аут от всякъде- необходима е спешна тотална чистка. Тези не стават за Левски. Взривявали съблекалнята! От къде на къде? Не можели да се гледат! Това не ни интересува! ВЪН! И то не защото вечният съперник заслужено изритва цели 9 пишманфутболисти. А защото така трябва. Необходимо е! С тези сърдити един на друг недуразумения шампиони няма да станем. Дори еврозоната ще е под въпрос. То за какво ли ни е- като имам предвид статистиката от последните години- само се ядосваме. И тъй като всичките български отбори се прибраха с наведени глави в съблекалните си, предлагам следното решение: т.н. А футболна група да се редуцира до 10 отбора. Четири да се борят за Европа, два да изпадат директно, два да играят плейоф за оставане в групата. Победителят остава, победения да играе квалификация с третият от единната Б група. Но за целта, май трябва да бъде изхвърлен президента на БФС. Всички знаем защо той не желае промени. Ако в българският футбол и в частност в Левски не се вземат никакви мерки, не се направят промени и пръдължават да се трансферират никому неизвестни футболисти, главно за цвят, значи целият ни организиран футбол е една голяма перачница.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Върни се в “Левски”