Игра: Как ще изглежда Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Re: Игра: Как ще изглежда Левски?

Мнениеот tzvetan_tee » 21 юни 2012 19:11

plamenst7 написа:Много спокойно приемате Иво Иванов за основна фигура в центъра на защитата, въпреки слабите игри които показа през миналия сезон. Лично аз предпочитам някой нов или ако ще е някой от вече наличните Ст. Ангелов, Милиев или Диамутен. Освен това гледам някой хора дават много странни варианти за състава, които изглеждат доста абсурдни. Според мен пък най-вероятният състав през новото първенство ще е следният:
----------------Илиев-----------------
Мюлдер---Милиев---Ели---Пинто
------Гаджев------Ст.Ангелов------
---Прохазка---Марсиньо---Опоку---
-------------Де Карвальо--------------

Стига бе човек, как можеш да кажеш, че Иво Иванов е нестабилен "по-добре Милиев"...МИЛИЕВ - ТОВА Е НАЙ-СЛАБИЯ ЗАЩИТНИК В "А" ГРУПА !!!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 21 юни 2012 19:21

tzvetan_tee написа:
plamenst7 написа:Много спокойно приемате Иво Иванов за основна фигура в центъра на защитата, въпреки слабите игри които показа през миналия сезон. Лично аз предпочитам някой нов или ако ще е някой от вече наличните Ст. Ангелов, Милиев или Диамутен. Освен това гледам някой хора дават много странни варианти за състава, които изглеждат доста абсурдни. Според мен пък най-вероятният състав през новото първенство ще е следният:

Стига бе човек, как можеш да кажеш, че Иво Иванов е нестабилен "по-добре Милиев"...МИЛИЕВ - ТОВА Е НАЙ-СЛАБИЯ ЗАЩИТНИК В "А" ГРУПА !!!

Вярно ,че въпроса е спорен, но двамата за мен са един дол дренки, затова предпочитам някой нов. Иначе Милиев или Иванов е въпрос на личен избор.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 21 юни 2012 19:38

plamenst7 написа:
tzvetan_tee написа:

Вярно ,че въпроса е спорен, но двамата за мен са един дол дренки, затова предпочитам някой нов. Иначе Милиев или Иванов е въпрос на личен избор.

Съгласен съм, но трябва да има задължително защитник българин. Иначе комуникацията с останалите защитници и вратаря е много трудна... Холандец, французин, Португалец..
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 юни 2012 20:34

Без да знаем идеите на Илиян Илиев гаданията са безсмислени. Но аз смятам, че в случая схемата не е чак толкова важна. Илиев ще разчита на тактическо превъзходство-играчите ни имат основата, имат и данните за това. Остава работата. Ще разчита и на персонални задачи и уловки. Пак остава работата. Ще разчита на физика и преса-тук е важен кондиционният и естествено- чичо доктор! Така ще видим какво правим чак наесен.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 21 юни 2012 23:57

4-3-3 и цепиме всички с разлика !!!

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 22 юни 2012 10:25

ivo77 написа:Левски ще изглежда зле...поне докато Батков и Тонев управляват клуба.. ;)

Е,щом ти казваш...., а можеш ли да ме светнеш,кога Левски ще изглежда добре?

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 22 юни 2012 12:27

Как ще изглежда Левски? Ами ще изглежда така както подобава на най-силния отбор в България, на шампиона.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 22 юни 2012 12:56

ИЛИЕВ

МЮЛДЕР ИВАНОВ/МИЛИЕВ/ДИАМУТЕН/ЕЛИ ЕЛИ/ПИНТО

СТ.АНГЕЛОВ ГАДЖЕВ

ПРОХАЗКА МАРСИНЬО

РАМОС/НОВИЯ КАРВАЛЬО

КАТО СПОРЕД МЕН ТЕЗИ С ТЪМНИЯ ШРИФТ ЩЕ СА СИГУРНИ ТИТУЛЯРИ,А ВЕЧЕ ЗА ДРУГИТЕ МОЖЕ САМО ДА ГАДАЕМ.

adamschoo
Контакти:

Мнениеот adamschoo » 22 юни 2012 22:54

------------------------------------iliev------------------------------------

mulder---------------diamunten---------(......?......).---------------eli--

----------------------------------angelov-----------------------------------

-----ramos---------------gadjev-------------marcinho------------pinto-

--------------------------------opoku-----------------------------------------

Върни се в “Левски”