Левски с нови екипи!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какъв цвят искате да са резервните екипи ?

Анкетата завърши на 07 юни 2012 15:54

Бели
44
38%
Жълти
10
9%
Червено-жълти
63
54%

Общо гласове: 117

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Левски с нови екипи!!!!

Мнениеот bilyaletdinov » 31 май 2012 16:20

Силно се съмнявам , че Пума , Найк или Адидас ще облича български отбор с последен модел екипи . Да се надяваме поне , че екипите няма да са с дизайн от преди 2-3 г. За мен БФС трябва да задължи всички български отбори в А група да имат фланелки с имената на играчите на български .Който отбор няма екипи с имена на български да го вадят от групата . То е смешно просто как някакви селски отбор в Англия имат екипи с номера и имена , а има отбори в нашата А група , които играят с различни екипи всеки мач :) ... . Щом в Русия , Украйна и Беларус си пишат на кирилица имената , значи може и ние . За Европа , разбира се , ще са на латиница . Резервният екип според мен трябва да е жълто-червен , като на лицето му може да е логото на Мтел , а на синия това на ВТБ , ако го позволява правилника на БФС . Така е например в Ювентус , двата екипа са с различни спонсори на лицето ...и както казаха преди мен , наистина не е толкова важно какви ще са екипите , а кой и как ще ги носи ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
slagor
Контакти:

Мнениеот slagor » 31 май 2012 16:50

Белите екипи тази година бяха много хубави - затова нека си останат такива.А относно имената на играчите,мисля че е задължително да са написани на Български - все пак живееме в България

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 31 май 2012 17:52

Нов екип-нов треньор-нови футболисти-нов собственик-нов шампион и се казва ПФК ЛЕВСКИ !!!

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 31 май 2012 19:33

За 100-годишнината задължително трябва да пуснат ретро екипи! Идеята ми е титулярният екип да е като този от 60-те години с Гунди, а именно изчистена синя фланелка с V-образна яка и _7\_ по средата. А резервният да е червено(бордо)-жълт на райе с черни гащета.

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 31 май 2012 19:36

Би било добре да се направи апел към ръководството за тази идея с екипите. Сигурен съм, че ще има доста желаещи да си закупят ретро екипи на Левски. Това е и един много добър маркетингов подход за реализация.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 юни 2012 00:02

tihomires написа:За 100-годишнината задължително трябва да пуснат ретро екипи! Идеята ми е титулярният екип да е като този от 60-те години с Гунди, а именно изчистена синя фланелка с V-образна яка и _7\_ по средата. А резервният да е червено(бордо)-жълт на райе с черни гащета.

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 юни 2012 17:18

И аз съм за резервен червено-жълт.

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 01 юни 2012 18:02

Ние хубаво си гласуваме ама то екипите вече се шият и не мисля, че някой въобще от ръководните фактори ще му хрумне да са червено-жълти...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 01 юни 2012 22:17

Трябва жълто-червеният да ни е официален екип за гостуване,а може и за домакинство в някой мачове (с розовите например) да им е гадно и да не играят с червен екип :) :) :) .А иначе освен Puma,аз като фен на английският нац. отбор те се обличат с Umbro,а също ми харесва и Hummel,Helly Hansen (HH).Тези последните 2 са скандинавски и са много добри.Но както каза един колега от форума,важно е който носи синята фланелка да я носи с гордост.
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 02 юни 2012 01:05

Captain Stottlemeyer написа:
Avanti_Ragazzi написа:....За сезона в който ставаме на 100 години, резервният екип да бъде ЖЪЛТО-ЧЕРВЕНИ ВЕРТИКАЛНИ РАИРАНИ ФЛАНЕЛКИ И ЧЕРНИ ГАЩЕТА И ЧОРАПИ!!! Трябва да се отбележи тържествено този първи екип на клуба и точно в сезона в който Левски ще чества ЕДИН ВЕК!!!

+1 :) Идеята е много хубава, подкрепям. Вариантът с 3 екипа също ми допада. :)

+ много

Така и така нищо не зависи от нас по управлението на клуба, не може ли поне за екипите да се допитат до нас?? Една четка сме си заслужили все пак...

Върни се в “Левски”