Краят на един кошмар и новото начало!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Краят на един кошмар и новото начало!
Ако новото начало е свързано изцяло с Иво Тонев- МЕРСИ! Тонев стана директор, Дончо Донев стана главет скаут, сега чета, че и Хрсто Коилов идва помощник на Илиян. Остана само Гигов да вземе основния пакет акции и сме готови за Б група. От самото начало рева срещу Тонев, един провалил се човек в Локото, който обича да стои зад гърба на хората и да повтаря непрекъснато, че носи отговорност. Как я носи само той си знае- сигурно е написал отговорност на едно листче и го носи в джоба си. И аз искам Батков да се махне и да дойде новото начало, но нека хора които обичат Левски да поемат клуба. Ясен може а е всякакъв, но поне милее за Левски и ако някой му покаже правилния път, Ясен има потенциал да се развие. Йовов задължително на работа в клуба. И най- вече да се намери силна фигура на мястото на Тонев, който да спре интригите и напреженито между ветераните. Аз така поне го виждам новото начало.
- levskar forever
- Контакти:
Всички отбори в света имат възходи и падения,дори и най-големите.Това,че и ние сме така не ме учудва,трябвало е да стане.Нека да се даде на Тонев шанс,да видим какво ще стане.На мен ми харесва,че има скаутски екип,които следят за качествени играчи,а не да вземаме свободни агенти и да се чудим как да се отървем.И аз съм за това да не играем в ЕКТ,нека да си изградим един силен отбор,да се обиграе,пък и играчите да разберат какво е да се носи свещената фланелка!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com
- delqnski47
- Контакти:
Синьо сърце написа: Батков от фиктивен собственик скоро ще е бивш собственик. Всеки сън има край. Оттук нататък други са отговорни за пари, селекции, стратегии, бази и прочее... аз мисля, че ще се справят. Новото начало е факт!
Кой ще ви е новият собственик?

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
- Контакти:
delqnski47 написа:Синьо сърце написа: Батков от фиктивен собственик скоро ще е бивш собственик. Всеки сън има край. Оттук нататък други са отговорни за пари, селекции, стратегии, бази и прочее... аз мисля, че ще се справят. Новото начало е факт!
Кой ще ви е новият собственик?
Аз все пак оставам песимист и си мисля, че само шум се дигна с новите собственици, а всъщност мисля, че няма да има нищо такова и ще бъдем изненадани с оставането на Тара...

- Синьо сърце
- Контакти:
lazio1997 написа:Аз все пак оставам песимист и си мисля, че само шум се дигна с новите собственици, а всъщност мисля, че няма да има нищо такова и ще бъдем изненадани с оставането на Тара...
С оглед на случващото се това би било наистина изненада, доколкото Тонев се отчита лично на Сталийски...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Краят на един кошмар и нов кошмар!