Защо не и момчетата на Павлов?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
25LVSC
Контакти:

Защо не и момчетата на Павлов?

Мнениеот 25LVSC » 12 апр 2012 11:28

Започнах вече да плача за юношите на Павлов.. те ще играят много по-добре от тези. Сигурен съм, че ако Павлов реши да сложи свои момчета в състава + Борислав, Ради (които ги познавам лично) и Вутов ще направим много повече, отколкото с Дарко, Гаджев, Йовов, Грийн (който така или иначе вече го няма в първия отбор), Милиев. И един въпрос - защо не пуснат един път Дани (Младенов) да играе да го видим и него, а не само последните 5 минути..
...............
И на врата : Пламен Илиев и пред него - Дъстли Мюлдер (за него не съм сигурен, че го искам..), Александър Димчев, Георги Ангелов, Нуно Пинто (ТОВА БЕШЕ ЗАЩИТНАТА ЛИНИЯ), Валентин Миленов, Янислав Иванов, Даниел Младенов, Борислав/Радослав Цонев (ПОЛУЗАЩИТА), Жуниньо/Тони Калво/Антонио Вутов + Ивайло Гешев/Роналд Донев/Даниел Шмедин - Двойка централни нападатели - Схема - 4-4-2, като Янислав Иванов и Даниел Младенов могат да извършват ротации с Нападателите, а Калво може да застава на мястото на Валентин Миленов (периодично да си разменят местата) Играе се на къси и бързи пасове - без връщащи назад (т.е. неточни) пасове. Крилата (в лицето на Валентин Миленов - примерно, и Даниел Младенов са изнесени малко по-напред - като средна линия м/у полузащита и нападателите.) Ротация по Диагонал също е вариант (Смяна на местата на примерно Дани Младенов с Жуниньо/Калво/Вутов)

Наклонените черти са варианти за тези постове. Извинете ме ако съм объркал на някой мястото - не ми се сърдете :lol:
И все пак - Само ЛЕВСКИ!
Изображение
http://www.uefa.com/
ralka_levskarka написа:Единствено вие може да се оправдавате по най - тъпия начин, като преди 2 дена пускахте теми, кои мачове Левски щели да купят ;) !

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Защо не и момчетата на Павлов?

Мнениеот t0bl3ro_bg » 12 апр 2012 11:41

Нямаме централен нападател - имаме в групата младия Чаворски - НЕ ГО ПУСКАМЕ ?!? Човекът е вкарал на ЦСКА преди 2 дни, ще влезне със самочувствие в мача, тези треньори май нищо не разбират. Ако следващия мач видя Тасевски на терена .. това ще покаже колко неграмотни треньори имаме. Тоя' Тонев откъде се намери и той.. ще ми връща Сърмов и Хичо.. нали сме ги изпратили в "Европа" да играят, да се развиват. Взимаме най-добрите играчи, а в какво ги превръщаме .. ?

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 12 апр 2012 11:42

Има едно момче Стивън Петков при юношите във националния до 17 години играе като дясно крило.Това хлапе ако го пуснат няма да сбъркат.За него ти казвам само,защото прави голямо впечатление и както единия близнак ама не знам кой точно във тая формация която използват националите ни до 17 години.

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 12 апр 2012 11:52

Роналд Донев отново ли играе при вас?!
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

el-ninho
Контакти:

Мнениеот el-ninho » 12 апр 2012 11:55

Paco_1912 написа:Роналд Донев отново ли играе при вас?!

В Локо София е Донев.
Вальо Миленов също не е в Левски.

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 12 апр 2012 12:00

Донев беше миналата година при нас затова питах.
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

el-ninho
Контакти:

Мнениеот el-ninho » 12 апр 2012 12:01

Знам :)
Но и в Локото сега играе толкова - колкото игра и при вас въпреки,че не е много лош.
Има добър дълъг пас,физика ...

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 12 апр 2012 12:04

donpacko написа:Има едно момче Стивън Петков при юношите във националния до 17 години играе като дясно крило.Това хлапе ако го пуснат няма да сбъркат.За него ти казвам само,защото прави голямо впечатление и както единия близнак ама не знам кой точно във тая формация която използват националите ни до 17 години.

Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

danibol

Мнениеот danibol » 12 апр 2012 12:09

Някой знае ли къде е Жак Коен?

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 12 апр 2012 12:12

danibol написа:Някой знае ли къде е Жак Коен?

Вчера е играл и е вкарал гол за 19 годишните срещу Своге.
Беше до колкото ми е известно на проби в Бреша, дано не го изпуснем и него!

Върни се в “Левски”