Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Грийн няма да тренира с първия отбор
а не мислите ли ,че нарочно играе симулативно.Че саботира играта на отбора .
одобрявам, да си заминава
и наистина какво е това нахалство да иска повече кинти като нищо не играе, сигурно заради "страхотното' си представяне в търнава
и наистина какво е това нахалство да иска повече кинти като нищо не играе, сигурно заради "страхотното' си представяне в търнава
Re: Всекидневна около Левски.....
Levski4Ever написа:И кой ще дойде на мястото на Тонев, че ми е интересно? Ако наистина има нова власт, тя явно НЕ ИСКА Сираков, който тайно си искаш, колкото и да се правиш на ударен. А ако Тонев не се меси в спортно-техническите въпроси, и цялата власт е в И. Илиев, какво ще пречи? Дайте малко време на човека. Вярно, че много тежкарски изказвания вади от време на време, но пък може и да направи нещо.
ще направи от ЛЕВСКИ , ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ) нищо дтуго
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
-
- Контакти:
Димов и Пелето , това трябва да са ни халфовете следващия сезон!
- hienizator
- Контакти:
Може би всеки от вас има право да каже каквото и да е Грийн,но на мен друго нещо ми прави отвратително впечатление,а именно кога Левски ще започне да се разделя подобаващо със своите играчи и още повече с далите много на нашия клуб .... аз бенефис в Левски не съм гледал? Ние от някоя друга галактика ли сме,нямаме играчи заслужаващи бенефис ли? Най-силните ни играчи в последните години си тръгнаха ей така с някакъв смешен плакет ... значка,химикалка и т.н. голям срам,а дано свърши някога!
- vks1
- Контакти:
Сержи Грийн е голям!Много ме изкефи на мача с Гент.
Канарче!
borisich написа:а не мислите ли ,че нарочно играе симулативно.Че саботира играта на отбора .
Това си помислих и аз в последните 2 мача!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Lewski-1914 написа:Димов и Пелето , това трябва да са ни халфовете следващия сезон!
Опази Боже!!!
Дървар и пенсионер.Май почваме да гоним тактиката на Милан.Пенсионери и чужденци и накрая папата е виновен.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Грийн си е научен футболист, можещ и с добра физика, но някои "специалисти" му разгониха фамилията, а и моментното му състояние е плод на цялостното състояние на отбора. Колкото до решенията на т.н. ръководсто no comment.
САМО ЛЕВСКИ!
САМО НАСКО СИРАКОВ!
всичко друго е game over.
САМО ЛЕВСКИ!
САМО НАСКО СИРАКОВ!
всичко друго е game over.
-
- Контакти:
sslevski , за Пелето съм съгласен , ама Димов още като играеше в черно море противниковите играчи ги търкаляше като мръсни котета. ВЪН НЕКАДЪРНИЦИ КАТО МЮЛДЕР, заради когото ( след негови грешки , загуба на топка или непокриване на зоната му ) са ни вкарали поне 3-4 гола и след тях сме падали