Шест години от мача Левски - Удинезе

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Шест години от мача Левски - Удинезе

Мнениеот Parmalat » 16 мар 2012 18:16

[offtopic]Трябваше да го гледам с баща ми 35 години заклет левскарин в едно село,но се случи една авария у къщи и си останах у дома.Точно по време на мача дойде техника и почна да оправа аварията у нас.При втория гол на Левски така спонтанно си дадахме гепи с техника,че се стрестнаха две от племенничките ми. :lol: Голяма драма.Как псувах Йовов за пропуска му от 1 метър.Няма такъв пропуск.Въпреки че не съм фен на Левски стискам палци за всички отбори в Европа,защото съм българин.[/offtopic]
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 16 мар 2012 18:16

Особено в защита разликата е огромна. Топчо и Игор бяха страхотни защитници!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 16 мар 2012 18:17

ralka_levskarka написа:Особено като се сетя и като видя Йовов как е играл, а сега е просто .. Нямам думи, изгледах клипчето и отново настръхнах..

Той Йовов си беше направил редовния пропуск в негов стил и в този мач :geek:
Иначе си абсолютно права.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

paci_picha
Контакти:

Мнениеот paci_picha » 16 мар 2012 18:18

Кога минаха толкова години... Най-якият мач, на който съм присъствал...Уникална атмосфера, уникален мач, уникална публика, уникална победа! И следващият с Шалке беше доста емоционален, дори може би малко повече, само английският червей-съдия развали празника.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 мар 2012 18:19

LSFC 1914 написа:
ralka_levskarka написа:Kaто гледам футболистите от преди шест години и като се сетя за тия сега направо .. нищо общо.
Чак ми се реве :|
Особено като се сетя и като видя Йовов как е играл, а сега е просто .. Нямам думи, изгледах клипчето и отново настръхнах..

Аз пък се сетих за пропуска на Йовов в края на първото полувреме с Удинезе :lol:

то да беше един, но тея му пропуски от 2,3 метра са много :shock: , няма равен просто.
От 2 метра няма да я вкара, ама от 20 ще я забучи.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 16 мар 2012 18:26

Този мач сякаш беше вчера, толкова ясно го помня. Толкова ясно помня как съм викал докато остана без глас, как съм плакал от радост, как не можах да заспя цяла нощ от щастие, как на другия ден гордо ходих на училище със синьото шалче и бях най-щастливия човек на света, бях горд, че съм левскар и че изживявам най-прекрасната приказка, която не свършваше и не свършваше, защото разказвача беше толкова добър. Такива мачове се помнят вечно, защото емоциите, които изпитваш тогава са просто неописуеми... сега мога просто да се надявам и да се моля, че скоро ще започне новата глава от приказката. Поклон пред играчите и ръководството от тогавашния отбор, Велики сте момчета, няма да ви забравим!
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 16 мар 2012 18:26

storm написа:Аудиото на Томето след тоя мач ще ми седи на компютъра вечно !

И аз го имам в компютъра това аудио :
http://www.vbox7.com/play:6af5befe
Последна промяна от veni__85 на 16 мар 2012 18:37, променено общо 5 пъти.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 16 мар 2012 18:28

Това скоро няма да се случи.Аз имах билет но го дадох на едно момче да отиде вместо мене.После със него бяхме заедно на мача със Вердер във ШЛ,и постоянно ме прегръщаше и все ми говореше за първия си мач на Левски.Просто беше нещо невероятно,не бях на стадиона но пък така зяпах,че не мога да го опиша.При втория гол забележете от къде тръгва Томашич,това си спомням много ясно от телевизора.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 16 мар 2012 18:32

turbogena написа:Особено в защита разликата е огромна. Топчо и Игор бяха страхотни защитници!

Като сложиш и Гошо на вратата, Ричи и Боримиров опорни халфове, трудно пускахме голове. Ако не беше глупавата грешка на Ричи Удинезе едва ли щяха да вкарат гол, но пък така стана по сладко!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 16 мар 2012 18:33

Вени-85 дай линк към това клипче което си качил.

Върни се в “Левски”