Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
Гледайте пак след какво наше отиграване се стигна до ъгловият удар,от който падна гола!Пълен потрес!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Гледайте пак след какво наше отиграване се стигна до ъгловият удар,от който падна гола!Пълен потрес!
По този начин играят футболисти, които искат да изгонят треньора си и футболисти, които са пълни некадърници.
Вие си изберете, кой от двата варианта важи.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:W84me написа:Гледайте пак след какво наше отиграване се стигна до ъгловият удар,от който падна гола!Пълен потрес!
По този начин играят футболисти, които искат да изгонят треньора си и футболисти, които са пълни некадърници.
Може и двата варианта в едно.
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
[center]Левски загуби Пламен Илиев само за седмица
[/center]Пламен Илиев е получил натъртване на лявото коляно и няма да отсъства дълго време от състава на Левски. Вратарят на "сините" получи контузията при загубата с 1:2 от Локомотив (Пловдив) в мач от четвъртфиналите за купата на България, а на пръв поглед ударът изглеждаше доста по-сериозен от резултата след него. Медицинските изследвания са показали, че Илиев най-вероятно ще играе още следващата седмица в мача за първенството срещу Миньор (Перник).
Освен Пламен Илиев, в разгорещеното дерби от четвъртфиналите за купата контузия получи и Тони Калво. Испанското крило на "сините" беше ударен още в началото на мача след грубо влизане в задната част на крака му, като в ситуацията пострада неговото ахилесовото сухожилие. Травмата на юношата на Барселона обаче не е тежка и лекарите в Левски очакват той да играе в неделя срещу Ботев (Враца) в среща от 19-ия кръг на българската футболна "А" група.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Браво много се радвам за Пламен.
Дано само божо не ни провали във Враца
Дано само божо не ни провали във Враца
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,
НЕ СКАЧАЙТЕ НА КОСТОВ РАЗБИРАЧИ.Не настройвайте останалите които са търпеливи,че изтървем ли го тогава наистена ще духаме супата.Кой си е въобразявал,че за кратко време ще станем най=най.Ако някой може да предложи по-добра алтернатива слушам.Човека се е доказал на вън а ние бързаме да го изхвърлим айде стига.Ако искате да сме ЛЕВСКИ трябва да сме единни-и-и-и,как не го осъзнавате.Давайте кораж на човека,защото на пролет на ръце ще го носите.Критикувайте власта,БФС,президенти на клубове,че имаме такива ниви,предлагани за терени и точно това е причината да загубим мача.Обърнете внимание какви футболисти играха и колко от тях са играли на такива стадиони.Доло ръцете от КОСТОВ,защото той не заслужава критики.А този пианица =КОКАЛА=да се благодари че му се размина боя,ако мен някой ме напсува така грозно ще посреща внуци в терапията.а Велев да намери кураж да му се извини публично,както го и обиди.
Добре ,че Пламен се размина с тежка контузия 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
deco написа:НЕ СКАЧАЙТЕ НА КОСТОВ РАЗБИРАЧИ.Не настройвайте останалите които са търпеливи,че изтървем ли го тогава наистена ще духаме супата.Кой си е въобразявал,че за кратко време ще станем най=най.Ако някой може да предложи по-добра алтернатива слушам.Човека се е доказал на вън а ние бързаме да го изхвърлим айде стига.Ако искате да сме ЛЕВСКИ трябва да сме единни-и-и-и,как не го осъзнавате.Давайте кораж на човека,защото на пролет на ръце ще го носите.Критикувайте власта,БФС,президенти на клубове,че имаме такива ниви,предлагани за терени и точно това е причината да загубим мача.Обърнете внимание какви футболисти играха и колко от тях са играли на такива стадиони.Доло ръцете от КОСТОВ,защото той не заслужава критики.А този пианица =КОКАЛА=да се благодари че му се размина боя,ако мен някой ме напсува така грозно ще посреща внуци в терапията.а Велев да намери кураж да му се извини публично,както го и обиди.
Напълно съгласен, но една забележка какви са успехи на Костов на вън?
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Бизнесът ми е свързан с украйна и там футболните хора говорят с апсолютно уважение за него.Когато поел МЕТАЛУРГ,всички са го приели като аутсайдер,но след четвъртия кръг до последно са имали голям респект от него.Отбора му е бил пред изпадане,класирва ги 4 и участва в Л.Е. и още и още.Но,БГ журналистиката не го проучи за да ни го представи както подобава.Може би умишлено.
- Синьо сърце
- Контакти:
ehh написа:W84me написа:Гледайте пак след какво наше отиграване се стигна до ъгловият удар,от който падна гола!Пълен потрес!
Има и трети вариант. Най-логичният.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!