А че банката по документи не може да е собственик на Левски,защото в евро турнирите няма право да играят 2 отбора с един собственик.
Точно това щях да напиша и аз !!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
А че банката по документи не може да е собственик на Левски,защото в евро турнирите няма право да играят 2 отбора с един собственик.
Pichichi написа:А че банката по документи не може да е собственик на Левски,защото в евро турнирите няма право да играят 2 отбора с един собственик.
Точно това щях да напиша и аз !!!
AN71 написа:SFHC написа:И не самоДаже и руска държавна помощ има
Какво по-хубаво от това
Българската държава заедно братската руска държава,хванати ръка за ръка помагат на отбора на народа
втрещен съм, мислих, че "фен на Левски" и "братска Русия" в едно изречение е оксиморон. Повечето от вас, които са се излюпили преди не повече от две десетилетия, не осъзнават колко отвратително е случилото се. Моралът, ценностите и идеите зад един отбор, създаден в епохата на романтичния футбол не значат нищо за съвременния псевдо фен. Бихте продали семействата си за титла или купа.
Леко леко деди с патриотичните излияния дали от възрастта ама плямпаш глупости и се не чуваш
kristian1202 написа:Аз доколкото разбрах нито ще купуват клуба нито ще строят така ,че да не надигаме глави нищо невероятно нее станало.
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, noo, rhaegar, Sstefanov и 26 госта