Левски удря всички в земята с петима милионери

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

abramovich
Контакти:

Re: Декларация на феновете на Левски за новия спонсор

Мнениеот abramovich » 28 фев 2012 21:55

Живеем в свободна държава и всеки има право на мнение.Моето е, че в Левски се случват неща, които поне за мен не са нормални. Преди няколко седмици взеха човек на цска да отговаря за рекламата. Дава се всичката власт на Иво Тонев-докарал Локото до там, че да се борят за оставане в групата. Слага се Д.Донев за главен селекционер - явно има усет да намира таланти. Измряха ли всички Левскари, които разбират от футбол? Това с турската болница ми дойде малко в повече. Днес подписват с Левски, утре с цска и на мен трябва да ми е приятно, че се навеждаме на чалмите. Доста от хората пишат, че живем в 21 век и какво е говорил Васил Левски все едно са пили кафе с него.Неможе с лека ръка да загърбваш историята, защото в един момент ще забравиш кой си и от къде си, защото както се пее в една песен "Не всичко е пари приятелю!" - колкото и да ми е неприятно натам е тръгнал любимият ми отбор.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 фев 2012 21:58

blue magic написа:Злините, които доведе съветския строй и ни превърна в бедна и нещастна държава нищо ли не ти говорят? А позицията на Русия която е настоявала Санстефанска България да бъде осакатена с отнемането на територии, опасявайки се от силна славянска държава на Балканите? Едностранчивото четене на историята осакатява...

Съветският строй няма нищо общо с руснаците и руския начин на мислене. И не ни е превърнал в толкова бедна и нещастна държава, колкото го представяш. Това за Санстефанския договор е абсолютна глупост, виж как Русия кара Турция да приеме Съединението-с отказ от турските репарации за войната 1877-78... :shock: Не знам за едностранчивото четене и кой го прави, но НЕЧЕТЕНЕТО на историята не само осакатява, но и те вкарва в неудобни ситуации...съжалявам.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Мнениеот Red Hot » 28 фев 2012 22:09

http://www.prosport.bg/news/23632-Sinit ... badem.html
Нищо лично. 30 000 Щвейцарски франка глоба за Левски
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Пресконференция на новия спонсор в Левски

Мнениеот BadBoy » 28 фев 2012 22:12

Вземете да ходите на мач без значение кой е противника по 20 000 на стадиона и няма да има нужда да падате толкова ниско за някакви си 120 000лв на година. Да нямате фенска маса пък вие и двата отбора се надпреварвате кои са били повече, но само в интернет.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 28 фев 2012 22:14

Red Hot написа:http://www.prosport.bg/news/23632-Sinite-fenove-vyzstanaha-sreshtu-Adzhybadem.html

възставам :arrow: Остаряла (и вече неправилна) форма на въставам.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 28 фев 2012 22:15

Синьо сърце написа:
blue magic написа:Злините, които доведе съветския строй и ни превърна в бедна и нещастна държава нищо ли не ти говорят? А позицията на Русия която е настоявала Санстефанска България да бъде осакатена с отнемането на територии, опасявайки се от силна славянска държава на Балканите? Едностранчивото четене на историята осакатява...

Съветският строй няма нищо общо с руснаците и руския начин на мислене. И не ни е превърнал в толкова бедна и нещастна държава, колкото го представяш. Това за Санстефанския договор е абсолютна глупост, виж как Русия кара Турция да приеме Съединението-с отказ от турските репарации за войната 1877-78... :shock: Не знам за едностранчивото четене и кой го прави, но НЕЧЕТЕНЕТО на историята не само осакатява, но и те вкарва в неудобни ситуации...съжалявам.

Несъстоятелни аргументи - я си препрочети каква е позицията на Русия при изготвянето на Берлинския договор. Не искам да влизам в безмислени исторически спорове, но антибългарската позиция на Русия се е проявяваа многократно в нашата история. Дори днешните проблемите с т-нар."македонци" са плодовете на тази антибългарска руски политика и техните проводници в България като Гошо Тарабата и неговите наседници. Но да твърдиш че съветският строй нямал нищо общо с Русия - е моля! Подобно твърдения би възмутило всеки обективен човек.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 фев 2012 22:20

Red Hot написа:http://www.prosport.bg/news/23632-Sinite-fenove-vyzstanaha-sreshtu-Adzhybadem.html

Старичка снимка.Нищо лично, ама няма глоба за Левски!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Lucas_Leiva
Контакти:

Мнениеот Lucas_Leiva » 28 фев 2012 22:21

BadBoy написа:Вземете да ходите на мач без значение кой е противника по 20 000 на стадиона и няма да има нужда да падате толкова ниско за някакви си 120 000лв на година. Да нямате фенска маса пък вие и двата отбора се надпреварвате кои са били повече, но само в интернет.

Поздравления, човек. Точно им го каза... Аз си признавам, че не ходя на всички мачове, ама са тука у форума всички ще се изкарат гоУемите фенове. :evil:
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 28 фев 2012 22:39

Mickey Mauser написа:
Lucas_Leiva написа:
BadBoy написа:Вземете да ходите на мач без значение кой е противника по 20 000 на стадиона и няма да има нужда да падате толкова ниско за някакви си 120 000лв на година. Да нямате фенска маса пък вие и двата отбора се надпреварвате кои са били повече, но само в интернет.

Поздравления, човек. Точно им го каза... Аз си признавам, че не ходя на всички мачове, ама са тука у форума всички ще се изкарат гоУемите фенове. :evil:

От 15 години не ходя на НИТО един мач,защото не искам да се смесвам и да патя от наркомани,психопати,недоразвити умствено и пуснати от полицията поради "липса" на доказателства бандити.
Когато СЗ,офанзива и всички тези боклуци се окажат там където им е мястото-или в лудницата или в затвора,тогава пак ще отида :lol:

То така е най-лесно..оправавдания винаги ще се намерят.

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 28 фев 2012 22:39

Mickey Mauser написа:
Lucas_Leiva написа:

От 15 години не ходя на НИТО един мач,защото не искам да се смесвам и да патя от наркомани,психопати,недоразвити умствено и пуснати от полицията поради "липса" на доказателства бандити.
Когато СЗ,офанзива и всички тези боклуци се окажат там където им е мястото-или в лудницата или в затвора,тогава пак ще отида :lol:

Скоро не се очертава да ходиш на мач . :)

Върни се в “Левски”