Левски удря всички в земята с петима милионери
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Пресконференция на новия спонсор в Левски
Аз че съм си националист и расист си го признавам,не го крия и никога не съм го крил,че мразя циганите също си го признавам.Ама това ваш'то вече си е псевдопатриотизъм и живо лицемерие щото същите тези дето сега скачат и пърхат най-много,в едни други теми се надпреварваха да ме обиждат и да ми обясняват какъв расист съм бил,какъв националист и видиш ли това моето не било нормално.В крайна сметка какво излиза,че са големи "патриоти" ама не за всичко,а само за неща дето им отърват
А в случая какво не им отърва не мога да разбера
Футболистите на любимия им клуб ВЕЧЕ ще получават адекватно лечение и рехабилитация на контузиите си и веднага това стана национално предателство щото болницата била турска
Искам да ми отговорите само на един,единствен въпрос
КАКВА ВИНА ИМА ТУРСКАТА БОЛНИЦА,ЧЕ НИЕ ПЕТ ВЕКА СМЕ БИЛИ ПОД ОСМАНСКО ИГО

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Re: До Г_н Грънчаров
damageplan написа:milen.hristov написа:galimando82 написа:Прав е г-н Грънчаров,ясно е че не всеки е на това мнение,но това са болни мозъци,аз не мога да се съглася с тях и да го разбера,какво искат и от какво се възмущават,хората си дават парите ,това е !!!
Тези подкрепят Лески само с декларации, за това и ги наричам ''фенове на декларациите''. Как пък една умна и точна декларация не пуснаха, щом толкова обичат да го правят.
Научи се да пишеш името на отбора правилно и тогава коментирай неграмотнико .
+1
botkata написа:Bartolomej написа:не може Левски да бъде спонсориран от турска фирма . срамно е наистина заради историята ни , заради идеите на апостола и заради неговата памет .
разбирам ги привържениците , това си е гавра не с отбора, а с България .
утре ще има мач бешикташ - Левски и издигането на онези паметни знамена , плакати и национални трибагреници с националния герой на България , докато на гърдите ти пише аджъбадем ще е трагедия .
ТОЧНИТЕ ДУМИ!!! какви турски фирми бе,хакери със само сини компютри...някога подкрепяли сте ЛЕВСКИ освен през интернет..та пишете и давата малумни мнения....ако Левски беше жив...
Щеше да ти се чуди на акъла
shotgun blues написа:Мисля че достатъчно хора са се изказвали против новините на турски език както и турските сериали
Особенно в този форум ЕМИНЕМ ,ако четеш когато има теми за телевизиите ,много хора изписват Босфора ТВ ( за БТВ ) както и обиждат БНТ ,че това не е БГ национална телевизия
Дотам ли се свежда вашия патриотизъм ? Да напишете две-три изречения за новините и това е ?
- shotgun blues
- Контакти:
Eminem написа:shotgun blues написа:Мисля че достатъчно хора са се изказвали против новините на турски език както и турските сериали
Особенно в този форум ЕМИНЕМ ,ако четеш когато има теми за телевизиите ,много хора изписват Босфора ТВ ( за БТВ ) както и обиждат БНТ ,че това не е БГ национална телевизия
Дотам ли се свежда вашия патриотизъм ? Да напишете две-три изречения за новините и това е ?
Ами какво да направим,аз БНТ и БТВ не гледам от години,единственнно мачовете гледам
СРАМ е че Българската национална телевизия излъчва новини на турски,както и БТВ друга национална телевизия излъчва турски глупости нон-стоп
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Theos написа:Няма как да ти се отговори, защото сега плюят но тия същите са на заплата, а такива фенове хич не ги боли за клуба, те искат само да лапат от него а не да дават, те не си купуват билет за мач а влизат гратис, та тия същите няма как да разберат че това е за доброто на клуба и на отбора. Няма как да им се обясни, а съм сигурен ,че в тия болници поне 50 % ако не и повече работят предимно чужденци.
Другите пък, които плюят са такива, които редовно си плюят по Левски. За тях това е ежедневие. И тези дето сега плюят и се правят на патриоти на всеки мач пеят КЗЛ. Това са едни гадни лицемери.
И цскарите да не знаят много, защото тази болница ще подпише договор и с ЦСКА.
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Декларация на феновете на Левски за новия спонсор
аджъбадема ако стане спонсор на цска , никой нищо няма да каже . братската дружба между цска и турските клубове е известна отдавна , но да се посяга на националния герой Левски по този долен начин е възмутително ..
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- blue avalanche
- Контакти:
Bartolomej написа:не може Левски да бъде спонсориран от турска фирма . срамно е наистина заради историята ни , заради идеите на апостола и заради неговата памет .
разбирам ги привържениците , това си е гавра не с отбора, а с България .
утре ще има мач бешикташ - Левски и издигането на онези паметни знамена , плакати и национални трибагреници с националния герой на България , докато на гърдите ти пише аджъбадем ще е трагедия .
1.И какви са "идеите на Апостола"?Просто така,за информация...
2.На чии гърди ще пише "Аджъбадем"?
3.Ако са такива спонсори,за каквито ги изкарваш,празрешено ли е да сключват договори и с други отбори от същия шампионат?
4.Мислете с "правилната" глава преди да зачаткате по клавишчетата...
saffron написа:на мене мн ме подразни факта ,че излезна така ,че се слагат всички фенове на Левски под един знаменател.... поне на неутралните хора така им се е сторило..... за кво един обикновен турчин или какъвто и да е човек трябва да остава с впечатление ,че всички Левскари сме против тази болница??? като се коментират тея декларации да казват .. феновете от НФК начело с ГУГУТКА..
Ти сляп ли си ? Пише си го кратко и ясно - "НФК и всички организирани фракции" т.е. една определена групичка фенове на Левски, не всички фенове на ЛЕВСКИ ! Друг е въпроса, защо именно ти се осмеляваш да говориш...само си погледни подписа и ще се сетиш какво имам предвид
Милене, ако те са фенове на декларации, то ти си форумен фен - подкрепа само оттук...и то отваряме скобата, че твоята подкрепа представлява плюене по отбора и феновете му, подкрепа на червените и техните идеи...всичко това написано крайно неграмотно от човек, хвалещ се, че има няколко висши образования и е модератор
И на мен не ми допада идеята, че са турци, но в крайна сметка всеки лев в помощ на Левски е добре дошъл, а и не е речено, че тия ще ни превземат и закриват ! По-скоро съм ЗА. Това, че феновете на Левски ще ползват преференциални цени не го вярвам, щото си представям как отивам и казвам фен съм на Левски, искам си 10-те процента намаление ! Отделно, май казаха на пресконференцията днес, че условията за ЦСКА ще са същите което значи, че и феновете на ЦСКА ще ползват тези преференции...и кво излиза, почти всички в България ще са с преференции

Re: Декларация на феновете на Левски
Пътувам на всеки два-три месеца до Турция и не виждам защо да НЕ са ни спонсори като са доста по-напред в сравнение с България.Какъв е проблема на тези "фенове" които роптаят против.........парите които ще идват вече в ЛЕВСКИ?
Абре хора............живеем в 21 век........или Вие сте слуги на Наско и Мъри?Що за фенове сте.........хората инвестират....всеки друг отбор би завидял на подобна офанзива........къде ви е разума.......нали мрънкахте че в ЛЕВСКИ парите са на привършване......всеки лев/евро/са добре дошли в тези тежки времена.Вие понеже сте толкова отворени и затова хвърляте бомби и какво ли не по хората които са на стадиона да подкрепяме любимия си ОТБОР.Ква гогутка.....кви пет лева като не може да озапти и да се справи с шепа олигофрени.......същите тези които сега роптаят против турските пари.Наско ако си беше седял на топлия гъз вместо да ми ходи уж на "сафари"то ЛЕВСКИ можеше вече да е в по-друго измерение от панчаревци.........не забравяйте че днес всичко се измерва в пари...-...а ВИЕ ако уважавахте самото свещенно име ЛЕВСКИ.....то същите ВИЕ нямаше нито да хвърляте бомби.....нито да трошите стадионите в БГ защото сте фенове на най великия отбор който носи името на дякона.....който е бил чист...честен...и свят БЪЛГАРИН за каквито се пишете и вие.
Абре хора............живеем в 21 век........или Вие сте слуги на Наско и Мъри?Що за фенове сте.........хората инвестират....всеки друг отбор би завидял на подобна офанзива........къде ви е разума.......нали мрънкахте че в ЛЕВСКИ парите са на привършване......всеки лев/евро/са добре дошли в тези тежки времена.Вие понеже сте толкова отворени и затова хвърляте бомби и какво ли не по хората които са на стадиона да подкрепяме любимия си ОТБОР.Ква гогутка.....кви пет лева като не може да озапти и да се справи с шепа олигофрени.......същите тези които сега роптаят против турските пари.Наско ако си беше седял на топлия гъз вместо да ми ходи уж на "сафари"то ЛЕВСКИ можеше вече да е в по-друго измерение от панчаревци.........не забравяйте че днес всичко се измерва в пари...-...а ВИЕ ако уважавахте самото свещенно име ЛЕВСКИ.....то същите ВИЕ нямаше нито да хвърляте бомби.....нито да трошите стадионите в БГ защото сте фенове на най великия отбор който носи името на дякона.....който е бил чист...честен...и свят БЪЛГАРИН за каквито се пишете и вие.