Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tikvata

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Tikvata » 25 фев 2012 19:49

Mickey Mauser написа:Абе оня Himen ли беше,дето щеше да ни "открехне" за срещата днес,да не се е напил в ресторанта,или е задал "неудобен " въпроЗ" :mrgreen:
Какво ще стане,ако не си изпълнят обещанието?! ;) :roll:

Еми кво стана с един човек дето 3 години обещаваше ? Пак го раздава шеф и пак обещава . Та и тая работа същатата .
"Утре" ще уволнят Костов и пак той ще поеме щафетата "на пожар" -както му се казва . Има и друг вариант -след като не е никакъв проблем да назначават отявлени фенове на един отбор , дори нещо повече-да влизат в УС на Левски , току виж предложат на "тройчо" или "пената" да поеме Левски , а "пожарния вариант" от горните редове да му стане началник :))) .
Какво ли шоу ще е "тройчо" -тренер на Левски , а гонзо -спортен директор .:)))

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 фев 2012 20:29

Tikvata написа:
Mickey Mauser написа:Абе оня Himen ли беше,дето щеше да ни "открехне" за срещата днес,да не се е напил в ресторанта,или е задал "неудобен " въпроЗ" :mrgreen:

Еми кво стана с един човек дето 3 години обещаваше ? Пак го раздава шеф и пак обещава . Та и тая работа същатата .
"Утре" ще уволнят Костов и пак той ще поеме щафетата "на пожар" -както му се казва . Има и друг вариант -след като не е никакъв проблем да назначават отявлени фенове на един отбор , дори нещо повече-да влизат в УС на Левски , току виж предложат на "тройчо" или "пената" да поеме Левски , а "пожарния вариант" от горните редове да му стане началник :))) .

Говориш откровени глупости. Гонзо и Батков са трета глуха, няма нужда някой да информира за тази среща. Костов трудно ще го уволнят тези, дето го избраха...А те не са Гонзо и Батков. Нещата около Левски вече се изчистват и са почти ясни. Стига си опявал, прегледай форума-там има отговорите. Имаме нови собственици и концепция за следващите години.Точка.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 25 фев 2012 20:59

Синьо сърце написа:
Tikvata написа:

Говориш откровени глупости. Гонзо и Батков са трета глуха, няма нужда някой да информира за тази среща. Костов трудно ще го уволнят тези, дето го избраха...А те не са Гонзо и Батков. Нещата около Левски вече се изчистват и са почти ясни. Стига си опявал, прегледай форума-там има отговорите. Имаме нови собственици и концепция за следващите години.Точка.

Я па ти?И каква е КОНтрацепцията? :lol:
Налагане на който се съгласи да играе в отбора без пари?
Между другото,какво става с Гриин?Нали си информиран?
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
Tikvata

Мнениеот Tikvata » 25 фев 2012 20:59

Синьо сърце написа: Говориш откровени глупости. Гонзо и Батков са трета глуха, няма нужда някой да информира за тази среща. Костов трудно ще го уволнят тези, дето го избраха...А те не са Гонзо и Батков. Нещата около Левски вече се изчистват и са почти ясни. Стига си опявал, прегледай форума-там има отговорите. Имаме нови собственици и концепция за следващите години.Точка.

Ами като са трета глуха , ДА СПРАТ ДА СЕ ПОКАЗВАТ , че и без тва достатъчно дразнят феновете .
Само , че единия продължава да твърди , че е президент , а другият постоянно дава изявление от "височината " на директорския пост ,
така , че и аз като един издразнен фен би трябвало да се изказвам по начина по който го правя до момента .
Засега статуквото е такова :
Батков-собственик .
М-тел -официален спонсор .
ВТБ- потенциален официален спонсор .
Тонев -изпълнителен директор
Гонзо-спортно-технически директор
Костов- тренер
Ако знаеш нещо повече от нас , бъди така добър да ни покажеш доказателство .Я някое подписано договорче за продажба на акции , я нещо друго.
Последна промяна от Tikvata на 25 фев 2012 22:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 25 фев 2012 21:11

С тоя "спонсор" ,нещо се нагънаха нещата.Има едно обяснение-освен,ако батков не подготвя "екстрадирането " си в Латинска Америка :lol:
Иначе,ще съм доволен,гонзо да остане в Левски ,като масажист,а г.марков да е теляк.
Та питах за Гриин?
Знае ли някой от "срещнатите" днес нещо?
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 25 фев 2012 21:14

Tikvata, откъде накъде аз ще ти давам доказателства? И кой си ти, че повечето тук се знаем-а теб не знаем кой и какъв си...ти спокойно може да си скрит цесекар или шпионин, какво да ти казваме? Аз за какво съм информиран или не може перфектно да се проследи по мненията ми и техните дати. За Грийн не знам, не съм се интересувал. А и не ми е работа. Каквото знам, ще го кажа на когото поискам, и ако поискам. Чак пък и договор, тц,тц,тц...
Нищо не знам и всичко беше догадки и стрелба напосоки, така добре ли е?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Tikvata

Мнениеот Tikvata » 25 фев 2012 22:03

Mickey Mauser написа:С тоя "спонсор" ,нещо се нагънаха нещата.Има едно обяснение-освен,ако батков не подготвя "екстрадирането " си в Латинска Америка :lol:
Иначе,ще съм доволен,гонзо да остане в Левски ,като масажист,а г.марков да е теляк.
Та питах за Гриин?

Кво да знаят бе братле ? Не си ли личи какви клоуни са ?
Още снощи им казах , че срещата е абсолютно безмислена .
Чисто и просто си направиха лек пиар , колкото да си задразнят себелюбието и нищо друго .
"утре" тара ще щракне с пръсти и всичките до един изчезват . Тара може да е всякакъв , но който го подцени ще страда .
Това е тъмна фигура от прехода , което предполага връзки с всякакъв вид "особени" хора както у нас , така и в чужбина (особено Русия) :)) навярно се досещате какво имам предвид .

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 фев 2012 22:07

Tikvata написа:
Синьо сърце написа: Говориш откровени глупости. Гонзо и Батков са трета глуха, няма нужда някой да информира за тази среща. Костов трудно ще го уволнят тези, дето го избраха...А те не са Гонзо и Батков. Нещата около Левски вече се изчистват и са почти ясни. Стига си опявал, прегледай форума-там има отговорите. Имаме нови собственици и концепция за следващите години.Точка.

Ами като са трета глуха , ДА СПРАТ ДА СЕ ПОКАЗВАТ , че и без тва достатъчно дразнят феновете .
Само , че единия продължава да твърди , че е президент , а другият постоянно дава изявление от "височината " на директорския пост ,
така , че и аз като един издразнен фен би трябвало да се изказвам по начина по който го правя до момента .
Засега статуквото е такова :
Батков-собственик .
М-тел -официален спонсор .
ВТБ- потенциален официален спонсор .
Тонев -спортно-технически директор
Гонзо-спортно-технически директор
Костов- тренер
Ако знаеш нещо повече от нас , бъди така добър да ни покажеш доказателство .Я някое подписано договорче за продажба на акции , я нещо друго.

Не че нещо,ама Тонев е изпълнителен директор.
Я,иди са си "напишеш домашното" и пак ела...

Потребителски аватар
Tikvata

Мнениеот Tikvata » 25 фев 2012 22:36

приемам забележката . От толкова директори почнах да се бъркам и аз .:))
ще редактирам :)

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 25 фев 2012 22:48

Tikvata написа:
Mickey Mauser написа:С тоя "спонсор" ,нещо се нагънаха нещата.Има едно обяснение-освен,ако батков не подготвя "екстрадирането " си в Латинска Америка :lol:
Та питах за Гриин?

Кво да знаят бе братле ? Не си ли личи какви клоуни са ?
Още снощи им казах , че срещата е абсолютно безмислена .
Чисто и просто си направиха лек пиар , колкото да си задразнят себелюбието и нищо друго .
"утре" тара ще щракне с пръсти и всичките до един изчезват . Тара може да е всякакъв , но който го подцени ще страда .
Това е тъмна фигура от прехода , което предполага връзки с всякакъв вид "особени" хора както у нас , така и в чужбина (особено Русия) :)) навярно се досещате какво имам предвид .

злоби ти ли си да не си с бан ;)

Върни се в “Левски”