Герена става чисто футболен до две години
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Levski4Ever
- Контакти:
Re: Герена става чисто футболен до две години
Спокойно, те като представят евентуален проект, и ако няма козирка над Б и Г, самите медии ще ги подхванат с въпросчета.

дано покажат проект скоро Тонев каза до 10 март да е ясно кой от 2-та варианта да се избере 

Въпроса е.. ние хубаво ще го направим чисто футболен, че и капацитета може да е повече (ако броим буферните зони, капацитета ще е около 50-55 хиляди), но не е дорасла самата публика. Знаете ли какво означава стадион като Анфилд, Олд Трафорт или друг в България - на всеки мач изцепки от типа на нахлуване на терена на много фенове и така нататък. Критично! След това следва, че ще има 2 пъти или 3 пъти повече полиция и стюарди на мач, което е допълнителен разход. От друга страна трябва да се приеме английския модел за борба с хулиганите, а и не само.. Даже може да има изменения.. Да речем - листчетата хартия, наречени "билет", трябва да имат баркод (с място, ред, трибуна и прочие). Лицето на входа се заснема (знаете пропуск тип "клетка") с видеокамерите. На всеки ъгъл на покрива трябва да има поне по 4 камери + една следяща терена, а и не само там - на трибуните трябва да има, в ложите, извън стадиона и около него. Ново осветление. Това са още разходи за клуба. Друг въпрос е, че трябва да се "ограничат" факлите. Какво имам предвид? Просто се определя време от клуба за факлите повреме на мач (преди края на 2рото полувреме, преди края на първото или в началото на 2рото - примерно). Ами повреме на строенето на стадиона? Там има много неща да се изреждат. Въпроса ми е - Кой гарантира, че цялата публика (или частично) няма да влезне на терена преди, повреме или след? Кой гарантира на мен, дете, възрастен, жена или мъж, че няма да бъде прегазен от тълпата нахлуваща на терена.. Аз на английски мач не съм видял нито един път стюардите да са постоянно пред публиката (само между агитките стоят и по 10на човека в другите сектори). Кой ни гарантира, че мача ще приключи, а няма да завърши с масов бой между феновете на Левски и ЦСКА или Левски и Славия или Левски и който и да е отбор с участието на футболисти, ръководства, полиция и стюарди, като след това - Да не дава Господ - може да има загинали. Не съм песимист - нека го направят.. но да дадат гаранции, че няма да става подобно нещо. 
Особено като се направи новия Национален Стадион - ибахти кютека от полицията..
Да питам - първата копка беше тая година нали?
Че как! Винаги има място за нас... - седалки, боядисване и така нататък. Нищо, че съм на 16, ама ако почне реконструкцията - ще участвам с каквото мога. И ще накарам наще най-накрая да ми земат пуста Абонаментна карта, че вече близо 2 години ми я обещават

Синя Гордост написа:
Дербитата са на националния,там да чупят .
Особено като се направи новия Национален Стадион - ибахти кютека от полицията..

virtualenbg написа :
Добро утро на всички съформоци,искрено се зарадвах на тази новина защото според мен това наистина е много важно нещо в съвременния спорт изобщо. Някои казват колко хора биха ходили на мач?
Аз ще ви отговоря ,че ще ходят десетки хиляди в повече от сега ,по простата причина ,че едно модерно съоръжение снабдено с всички удобства и мерки за сигурност биха довели хората на стадиона,справка зала Армеец!
Аз обаче искам да попитам друго,всички стадиони на Левски са построени с помоща не феновете на клуба.В това число смятате ли ,че ако се започне такава мащабна реконструкция ,не феновете можем отново да сме в помощ на клуба?
Че как! Винаги има място за нас... - седалки, боядисване и така нататък. Нищо, че съм на 16, ама ако почне реконструкцията - ще участвам с каквото мога. И ще накарам наще най-накрая да ми земат пуста Абонаментна карта, че вече близо 2 години ми я обещават

Последна промяна от 25LVSC на 17 фев 2012 16:09, променено общо 1 път.

http://www.uefa.com/
ralka_levskarka написа:Единствено вие може да се оправдавате по най - тъпия начин, като преди 2 дена пускахте теми, кои мачове Левски щели да купят!
Levski4Ever написа:Спокойно, те като представят евентуален проект, и ако няма козирка над Б и Г, самите медии ще ги подхванат с въпросчета.
за Г сектор за кво ви е козирка? Да слушате по силно какво плямпат гостите ли? Г сектор трябва да не се мърда изобщо напред, а да остане далеч от терена с място за загряване на играчите...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
-
- Контакти:
Thsmith написа:Levski4Ever написа:Спокойно, те като представят евентуален проект, и ако няма козирка над Б и Г, самите медии ще ги подхванат с въпросчета.
за Г сектор за кво ви е козирка? Да слушате по силно какво плямпат гостите ли? Г сектор трябва да не се мърда изобщо напред, а да остане далеч от терена с място за загряване на играчите...
И какво, да направят другите сектори някакви модерни, а тоя даже да не го барнат - яко

По повод нахлувания на терена и подобни, камери навсякъде и това е. Достатъчно бомби и глупости през последните години. Искам да видя как някой ще мята каквото и да било, когато го очаква затвор. Законът също да го изменят, за хулиганство 2 години без условни и подобни, а ако някой метне, същата история. Уцелил човек - айде от 5 до 8 години и да видя как някой друг ще метне нещо. Просто ми е много интересно как ще се случи това, защото всеки е много силен, когато не го виждат, но като се отнася за ГЪЗЪ му, то си го пази по отличен начин. Като цяло тези наказания са си изхвърляне, но за да не си позволява никой глупости, трябва да си има строги закони. Ще се лиша от няколко бири, но ще ида да си гледам и подкрепям отбора, а ако не - пред телевизора с бирите и така..
konvoec написа:По повод нахлувания на терена и подобни, камери навсякъде и това е. Достатъчно бомби и глупости през последните години. Искам да видя как някой ще мята каквото и да било, когато го очаква затвор. Законът също да го изменят, за хулиганство 2 години без условни и подобни, а ако някой метне, същата история. Уцелил човек - айде от 5 до 8 години и да видя как някой друг ще метне нещо. Просто ми е много интересно как ще се случи това, защото всеки е много силен, когато не го виждат, но като се отнася за ГЪЗЪ му, то си го пази по отличен начин. Като цяло тези наказания са си изхвърляне, но за да не си позволява никой глупости, трябва да си има строги закони. Ще се лиша от няколко бири, но ще ида да си гледам и подкрепям отбора, а ако не - пред телевизора с бирите и така..
Мерси, че разшири коментара ми

[offtopic]Много точен пример с бирата. Браво

http://www.uefa.com/
ralka_levskarka написа:Единствено вие може да се оправдавате по най - тъпия начин, като преди 2 дена пускахте теми, кои мачове Левски щели да купят!
Очаква се след реконструкцията на стадиона да му бъде сменено името, но това са нормални и неизбежни неща.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- tzvetan_tee
- Контакти:
Обещанието на Тонев за стадиона (10 март)
В интервюто си в спортно шоу Гонг изпълнителният директор на Левски каза, че до 10 март ще има яснота около стадиона и ще обявят как ще протекат ремонтните дейности. Днес сме 7 март, наистина има още 3 дни, но пък няма никакви индикации, че г-н Тонев, ще каже нещо. Някой да знае нещо по въпроса?
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
- Бижутера
- Контакти:
Re: Обещанието на Тонев за стадиона (10 март)
А ако каже на 11-и проблем ли ще ти е?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- tzvetan_tee
- Контакти:
Re: Обещанието на Тонев за стадиона (10 март)
А да не го беше писал заядливия ти коментар, проблем ли щеше да ти е ?
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....