Георги Христов твърдо вън от Левски!?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Време е отново Георги Христов да покаже защо е в Левски
Манете го тоя Жоро Христов. Няма работа в Левски изобщо. Както и поне още 10 човека от отбора, ама тва е друга тема. Дано да ги биеме тия азери, иначе пак ще се спи в районното...
Какво ще кажете за следното разпределение: Тасевски на позицията на Гаджев,Жоро Христов изтеглен зад нападателя Ортега, Дарко може да организира а Ортега ще увлича защитниците щото е здрав, и за по-бързия и техничен Жоро ще се освободят пространства... 

Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...
незнам кой кво очаква прогнозира не се заблуждавайте Христов е резерва неска 100% не 200% гол може да вкара всеки стига да има положения и преди нямахме кой знае какви нападатели нито Валери нито Бабангида бяха кой знае какво обаче положенията валяха и Левски вкарваше мачовете на Герена свършваха до 30 мин но играеше Вагнер Ричард Бардон Мечо Борето Йовов тва е ся нямаме нищо тези които могат вече остаряха а младите не могат въобще но оптимист съм дано бием довечера и после Дебрецен си пожелавам аз
Levski or death
Христов е много добър.С каква стръв атакува защитниците,когато изнасят топката.А има и много добър поглед върху играта,което не е типично за българските футболисти в последно време.Смятам че ако го оставим да покаже каквото може,той ще вкарва гол след гол.
ministur написа:Благодаря за съветите момчетаСигурно ще дойда,ако има някоя фенка която я е страх да нощува сама в тая буря да се обажда
![]()
Прогнозирам 2:0 и поне 1гол на Жоро Христов
Хвала майсторе

Иначе се радвам страшно много за Жоро. Изобщо не ни трябва да купуваме нападател. Жоро твърд титуляр,Ортега и Еньо също не са лош вариант.
110 години любов!
ministur написа:Прогнозирам 2:0 и поне 1гол на Жоро Христов
Ти си уникален обаче. Трябваше да пуснеш Еврофутбол с всичките ти верни прогнози са щеше да ни черпиш по една биричка

Да бе маааму познах ама когато пускам не целя точните резултати.....пък и Левски никога не го играя на тото от суеверие
Иначе много се радвам снощи бях на стадиона как съм се прибирал не ме питайте,ама пък си заслужаваше.Айде лек жребий и дано реванша е в София , че ще съм на море преди това

Иначе много се радвам снощи бях на стадиона как съм се прибирал не ме питайте,ама пък си заслужаваше.Айде лек жребий и дано реванша е в София , че ще съм на море преди това

в някоя от темите не помня коя обаче и аз бях казала 2:0 и за 2 гол бях казала Жорето Христов за късмет познах , но първия гол майстор ми избега него не успях да го позная 

СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
защото го откраднахте без пари
От кой отбор си?