futbolqga написа:metodito написа:Оффф, пак ли тоя Гонзо ви е в устата? Човека е и най-вероятно беше безгласна буква в ръчичките на Батков. Мисията на назначаването му бе част от критиките към Батков да се насочат към Иванов. Като гледам този форум - MISSION COMPLETE.
Ако е така защо седи там?Той не прикрива ли Батков по този начин?Значи и в твоя сценарий той пак е противна жалко твар, която смуче от Левски до последно ...
Аз, ако работя в Кока-Кола значи ли, че съм гаден капиталист и използвач на детски труд като шефовете на компанията?
Имам си версия за това кой и защо бе използвал Гонзо, но това е друг въпрос.
Иначе, аз самият при Тошко Казански не бих бачкал. Трябва да са супер много кинтите, за да го направя... А и Гонзо е футбалер. Тоя човек му е давал парите толкова време... Искам да кажа, че не е толкова лесно. Отстрани всичко е черно или бяло. Ама...
Аз също не съм съгласен със статуквото! И за да не бъда голословен ще кажа какво бих искал да видя: хора-технократи с мениджърски опит в управата на клуба. И то успешни мениджъри. Чиято печалба е обвързана с успеха на клуба. Т.е. клуба печели и се гради като стабилно дружество и те имат полза. Но не спортисти бивши. Нищо лошо, но нямам особено големи очаквания към интелектуалните способности към един футболист - просто топката го е удряла малко повечко по главата.
Ако има футболни хора, то те да се занимават само с футболни въпроси. И най-добре да не са били футболисти с дългогодишна кариера.