A сега какво става с нападението в Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: A сега какво става с нападението в Левски?

Мнениеот futbolqga » 26 яну 2012 20:22

metodito написа:Оффф, пак ли тоя Гонзо ви е в устата? Човека е и най-вероятно беше безгласна буква в ръчичките на Батков. Мисията на назначаването му бе част от критиките към Батков да се насочат към Иванов. Като гледам този форум - MISSION COMPLETE.

Ако е така защо седи там?Той не прикрива ли Батков по този начин?Значи и в твоя сценарий той пак е противна жалко твар, която смуче от Левски до последно ...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 яну 2012 20:39

futbolqga написа:
metodito написа:Оффф, пак ли тоя Гонзо ви е в устата? Човека е и най-вероятно беше безгласна буква в ръчичките на Батков. Мисията на назначаването му бе част от критиките към Батков да се насочат към Иванов. Като гледам този форум - MISSION COMPLETE.

Ако е така защо седи там?Той не прикрива ли Батков по този начин?Значи и в твоя сценарий той пак е противна жалко твар, която смуче от Левски до последно ...

Аз, ако работя в Кока-Кола значи ли, че съм гаден капиталист и използвач на детски труд като шефовете на компанията?
Имам си версия за това кой и защо бе използвал Гонзо, но това е друг въпрос.
Иначе, аз самият при Тошко Казански не бих бачкал. Трябва да са супер много кинтите, за да го направя... А и Гонзо е футбалер. Тоя човек му е давал парите толкова време... Искам да кажа, че не е толкова лесно. Отстрани всичко е черно или бяло. Ама...

Аз също не съм съгласен със статуквото! И за да не бъда голословен ще кажа какво бих искал да видя: хора-технократи с мениджърски опит в управата на клуба. И то успешни мениджъри. Чиято печалба е обвързана с успеха на клуба. Т.е. клуба печели и се гради като стабилно дружество и те имат полза. Но не спортисти бивши. Нищо лошо, но нямам особено големи очаквания към интелектуалните способности към един футболист - просто топката го е удряла малко повечко по главата.
Ако има футболни хора, то те да се занимават само с футболни въпроси. И най-добре да не са били футболисти с дългогодишна кариера. :mrgreen:

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 28 яну 2012 11:42

[offtopic]@Тотко -Ти вземи да си подготвяш уроците! И пиши на кирилица, това не ти е teenproblem.net. Просто съвет, не го приемай като заяждане[/offtopic]

Нападението ще е Иван Цветков и резерви Антонио Вутов и Тошко Чаворски. 8-)
Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 28 яну 2012 18:45

С нападението какво да става..Ами според мен то не е толкова проблемно,като защитата.При факт,че Костов не иска (и с право) Милиев и Иво в отбора мисля,че там ни е главният проблем. Иначе в нападение Цветков,Йовов и "ония младите" :lol: В нападение сме били и по-зле,в защита никога...Още повече,че във футбола,който Костов се опитва да наложи "нападателя" не е единствения от който се очакват голове.
110 години любов!

Върни се в “Левски”