Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот milen.hristov » 23 яну 2012 22:19

TristaNNN написа:
blue avalanche написа:
TristaNNN написа:
От Димов пък защо :roll:

Защото на hristov не му харесва... :lol:

Това е ясно. Въпросът ми беше защо не го кефи :roll: Винаги има причина, поради която не те кефи някой играч.

[offtopic]А дали някой има информация с кой състав са играли Свиленград днес. Изображение
Чух че 3-4 от титулярите им са контузени Изображение[/offtopic]

С това, че няма качества за Левски, на теб защо не тихаресват Иванов и Милиев, въпрос на мнение

nomer9bativo
Контакти:

Мнениеот nomer9bativo » 23 яну 2012 22:26

Говорим за Левски не говорим за Челси видяла жабата,че на коня му подковават къча и тя дигнала копанчето. Като Челси или Локомотивърпул са много 'баби' със чукотки,чернилки,комарджий-тери и тем подобни кенита и крале къде я докараха?До кривата круша кой сега а и преди е номер 1 в Англия Ман юнайтед и ситито барабар с Бербатката.Да си гледаме нашия гиол -всяка жаба да си зане гиола.Нашия гиол е в България,тука да спечелим а после другото нали апетита идва с яденето

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 яну 2012 22:51

milen.hristov написа:
TristaNNN написа:

Това е ясно. Въпросът ми беше защо не го кефи :roll: Винаги има причина, поради която не те кефи някой играч.

[offtopic]А дали някой има информация с кой състав са играли Свиленград днес. Изображение
Чух че 3-4 от титулярите им са контузени Изображение[/offtopic]

С това, че няма качества за Левски, на теб защо не тихаресват Иванов и Милиев, въпрос на мнение

Чак да няма качества е доста крайно, според мен. Друг е въпросът, че дойде като доста обещаващ футболист, но за жалост попадна на кофти специалист. Сещаш ли се, че вкара и 2 гола през последните мачове за 2011. Висок, строен, добре сложен физически и с не толкова висока заплата...перфектната резерва на Гаджев, а защо не и титуляр при някои гостувания на картофени ниви :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 23 яну 2012 23:05

Да Тристан Димов дойде в Левски като проектонационал ама великия тренер му разката майката :(

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 яну 2012 23:26

Batkoto написа:сигурен съм че е така, Коцето не може да играе толкова добре с глава ;) :lol:

За сметка на това играе добре с ръце! :oops:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 яну 2012 23:33

blue avalanche написа:
Batkoto написа:сигурен съм че е така, Коцето не може да играе толкова добре с глава ;) :lol:

За сметка на това играе добре с ръце! :oops:

Сега ще има и повод да потренира играта с ръце: "Playstation" :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 23 яну 2012 23:33

Сега ще ви кажа и моето мнение за Христов .
Забелязах му играта още докато играеше за берое . Кусурите му , ако може така да се каже са (според мен ): че беше играч до 65-ата минута после каталясваше и се изключваше сам от играта , че си пада малко "лакомия". Очаквах в Левски да се усетят и да поработят именно върху тези негови недостатъци , но си останах само с очакванията :))).
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 24 яну 2012 13:35

Вторник е..
Чакаме довечера някоя новина в гонга за нов футболист в Левски.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 24 яну 2012 14:28

Наставникът на Левски Николай Костов проведе тактическа и много интензивна сутрешна тренировка на отбора в Анталия. За първи път от пристигането си преди три дни „сините” тренираха на официалния терен на своя хотел „Миракъл”, а не на терените на комплекса.

Специалистът работи за фаза защита и фаза атака едновременно, като раздели отбора на три. Целта на тима защитаващ се със седем човека срещу атакуващи ги осем бе да запазят вратата си възможно най-дълго суха.

Отборът изпълняващ защитните функции трябваше да пази седемметровата си врата и да вкарва голове на три малки вратички разположени в дясно, ляво и центъра на половината терен.
Интересното е, че тимът на правещите отлично впечатление млади юноши в подготовката бе над всички в края на заниманието, което продължи час и половина.
Тренировката бе много интензивна за време, като всеки един от отборите се раздаваше до края. Това създаде доста работа на лекаря Иван Канелов, който трябваше на няколко пъти да спринтира на игрището. Причината затова бяха някои по-остри единоборства в играта, където никой не искаше да загуби и се раздаваше на 100%, все едно е официален мач. Христо Попадийн пострада на два пъти, Дарко Тасевски също бе ударен леко при едно единоборство.
Владимир Гаджев и Симеон Райков пък се сдърпаха по време на едно единоборство, но всичко приключи там. А Райков се разписа с пряк свободен удар за нарушението, извършено от втория капитан на „сините”.

Отборът съставен от защитата – Христо Попадийн, Иво Иванов, Стефан Станчев, Орлин Старокин и халфове Борислав и Радослав Цоневи и 15-годишният Антонио Вутов показаха най-добри показатели от всички отбори.

Близнакът Боби вкара най-много голове за тима си, а тима играл с „жълти” потници имаше най-много време без отбелязан гол във всички игри и бе вкарал най-много от всички свои противници. Каращият пробен период бразилец Галярдо продължава да се готви с тима.
Капитанът Христо Йовов лично поздрави заслужилите победители. Интересното е, че заниманието бе толкова интензивно, че играчите бяха доста изморени след неговия края, но видимо доволни от интересната тренировка.

Вратарите на тима пък тренираха с Георги Шейтанов и същевременно се сменяха в игрите.

По-късно през деня „сините” имат второ занимание.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 яну 2012 15:37

BLUE CHAMPIONS написа:

Отборът съставен от защитата – Христо Попадийн, Иво Иванов, Стефан Станчев, Орлин Старокин и халфове Борислав и Радослав Цоневи и 15-годишният Антонио Вутов показаха най-добри показатели от всички отбори.

И какво излиза,че защитниците ни са направо "стомана". :o

Върни се в “Левски”