Левски - Мъгла или Слънчево затъмнение

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Левски - Мъгла или Слънчево затъмнение

Мнениеот ralka_levskarka » 20 яну 2012 10:33

Трансферният прозорец все още не е затворил така че .. аз вярвам :) Всичко може да се случи, ако футболистите не са свободни агенти то със сигурност са поддържали форма, защото в другите страни не си почиват като нас :mrgreen:
И на мен не ми е спокойно, и аз всеки ден влизам в сайта с надеждата да прочета че Левски е взел класен нападател ама на не става още, колкото и малко надежда да ми е останала за тази зимна селекция аз все още я имам и.. чакам :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 яну 2012 10:39

messi7 написа:
Avanti_Ragazzi написа:
messi7 написа:Седи гледай филма и не бързай толкова. Хубавите неща стават бавно. И на мен ми е неприятно така, че не обявяват, но нямаме друг избор освен да чакаме. ;)

Ние тоя филм вече го гледаме вече 4 години? Сега само май разликата е, че имаме нов главен герой?

-Какво направи новият шеф за един месец и една седмица, от както е шеф а? Едно голямо НИЩО и само типичните приказки дето ги говорят шефовете на Герена в последните 4 години. А те са синоним на една българска дума с 4 букви, дето започва с буквата Л и завършва с буквата А!!!

Та кво направи за това време Тонев:
-Взе един играч, дето не той а Костов го е гледал а Гонзо преговарял?
-Повече от месец се бори като прасе с тиква с Рисп да му прекрати договора?
-Още се бори като прасе с тиква повече от месец с Арс да му прекрати договора?
-Говори за селекция дето само той, Гонзо и добрия дух Каспър са я виждали и никой друг. Защото за първите двама тя е в мечтите а за Каспър тя е ясна защото също като него е НЕВИДИМА!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A какво искаш да направи - да купи половината отбор на Черноморец, да земе пак некви холандци, въобще 10 човека селекция накуп и после пак да се чудим как да ги разкараме? Нали Тонев точно това каза - лятната селекция е провал и няма да се бърза с купуването на фуболисти. Ще се преценява много внимателно за всеки играч. ;) Жив и здрав :)

Не да излезе като мъж и да каже:

-НЯМАМЕ ПАРИ, ЩЕ РАЗЧИТАМЕ НА СЕГАШНИТЕ ИГРАЧИ И ЩЕ ОПИТАМЕ ДА НАЛОЖИМ НЯКОЛКО ЮНОШИ!!! АКО МОЖЕ ДА ВЗЕМЕМ НЯКОЙ ДРУГ КЛАСЕН ИГРАЧ ДОБРЕ, АКО ЛИ НЕ, ЩЕ ТЪРСИМ ЗА ЛЯТОТО. НО ДО ТОГАВА ЩЕ СЕ ОПРАВЯМЕ С ТЕЗИ ФУТБОЛИСТИ И ИСКАМЕ ВАШЕТО ДОВЕРИЕ И ВАШАТА ПОМОЩ ЗА ОТБОРА КАТО ФЕНОВЕ!!!

Ето това трябваше да каже а не да говори за срокове, дати и трансфери които няма как да станът и да се изпълнят защото просто в КЛУБА НЯМА ПАРИ!!! Писна ми да ни правят нас левскарите на маймуни и глупаци!!! Просто ръководните органи в този клуб в последните 4 години си правят само те.ак с нас и нищо повече. А който вярва в ДЯДО КОЛЕДА И ВЕЛИКДЕНСКИЯТ ЗАЕК нека им вярва и сега?
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 20 яну 2012 10:41, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 20 яну 2012 10:41

Явно клуба е пред продажба.На Батков не му се дават пари в дружество,което вече няма да бъде негово, а на новите собственици(спонсори) също не им се дава в нещо ,което не е тяхно :!:

Потребителски аватар
Rainbow 1983
Контакти:

Мнениеот Rainbow 1983 » 20 яну 2012 10:44

Всичко е пари! Ако в Левски имаше такива гръмките трансфери щяха да са ежедневие! Батков е като зло куче и слива джанка! И така ще е още дълго докато най - на края егото и личните амбиции на шаика посредственици не отстъпят пред истинските нужди на клуба! Няма да е скоро!
От всички човешки грехове Господ най - тежко наказва глупостта!!!
Long live Rock`n`Roll !!!
По - страшен от СПИНа , по - опасен от рака - сега за сега си остава ПРОСТАКА! - Радой Ралин.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 20 яну 2012 10:46

Мъгла е защото го няма новият спонсор , който иска предполагам да придобие част от собственоста върху Левски. Но Борат - Мазния се дърпа , защото Левски му прави имидж....... Ако още не сте го разбрали не си ли тръгне Борат нищо добро не чака Левски. Борат иска 1 500 000 от Мтел и 1 500 000 от Банката , иска само да лапа и нищо да не дава. Тези милиони които Левски му дължи са измислени разписки и квитанции които с Баждека сътвориха за да лапат още повече и само от Левски. Това е положението в нашата градина и докато Ей богу е на власт нищо добро не ни чака да знаете.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 20 яну 2012 10:47

flo написа:Явно клуба е пред продажба.На Батков не му се дават пари в дружество,което вече няма да бъде негово, а на новите собственици(спонсори) също не им се дава в нещо ,което не е тяхно :!:

Има логика в написаното, но времето минава, а в това състояние и с този кадрови потенциал няма как да вземем визи за Европа.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 20 яну 2012 10:51

След като нямаме пари за какво ни беше още един шеф?!?!?
Какво става с новия спонсор, доста петъци се изнизаха от първото му обявяване от Тонев?
Нещо гнило става в Левски, а тия мълчат като пукали и се крият!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

apostola13
Контакти:

Мнениеот apostola13 » 20 яну 2012 11:00

Не мога да не взема отношение по любимата ми тема :) селекцията !
Значи тука и веднага трябва да стане ясно ,че една селекция включва освен всички познати стъпки и процедури и една малка подробност....ДОГОВАРЯНЕ ПРОЦЕНТИТЕ НА ПОСРЕДНИЦИТЕ! тези големи букви и определят комплектоването на един отбор. Като се замислите това няма нищо общо с желанието на треньора или конкретен футболист къде да играе.Много пъти сделките не стават именно заради трудности при определяне на гореспоменатите хонорари!
В Левски още като се върнем 15 години назад та и до сега,всичко ама винаги се е определяло от това,кой какво ще намаже от това Дембеле да дойде например или да бъде продаден.Без да навлизам в темата Дембеле,само ще кажа,че откакто се интересувам от Левски(повече от 30 години) не си спомням ръководството да е правило по-голяма грешка с неговата продажба.Това са важни неща и решения,които рефлектират върху отбора с години напред.Елементарно е,вижте ситуацията в момента с търсенето на нападател:)) пълно безумие е да продаваш футболист които има 39 гола в 38 мача!!!! освен ако не го поиска Барселона,разбира се!Тогава е друго и цената е съвсем различна.В противен случай,неговата липса води до слабо представяне в евротурнирите поне 2-3 сезона напред.Не си мсилете че Левски ще има успешен сезон в Европа тази година,няма как да стане като няма кой да вкарва,елементарно е !
Пълния фарс по селекцията естествено че продължава.Едно време имахме ненадминат майстор по прибирането на комисионни Наско Сираков,той даже им прибираше и 50 процента и от заплатите(Петер Кабат-лично съм си говорил с него няколко пъти по темата ) сега имаме пълни некадърници като Гонзо и тоя новия палячо Иво Тонев.Там ще е още по-голяма трагедия,защото се стискат за по 50-100 000 евро повече за определен от треньора футболист и той отива при прасетата например.С две думи,докато отбора не бъде купен от бизнесмен а не селянин,то до тогава прогреса няма да е прогревс,ще са евтини селски номерца и отново жалко за големия потенциал на Левски-публика треньор и няколко добри футболисти в отбора в момента,които също ще бъдат продадени срещу прилични комисионни за посредниците,първата им работа е да разберат какво ще приберат при сделката а не колко ще влезе в клуба и така нататък.Спирам да пиша,защото отдавна съм отвратен и спрял да ходя по мачове,както поне още 10 000 такива като мене само в София,но Левски е вечен в сърцето,там и ще продължи да живее.Дано след 20 години да е друго,дано!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 яну 2012 11:02

Gonzi_407 написа:След като нямаме пари за какво ни беше още един шеф?!?!?
Какво става с новия спонсор, доста петъци се изнизаха от първото му обявяване от Тонев?
Нещо гнило става в Левски, а тия мълчат като пукали и се крият!

Нищо гнило няма бе човек? Просто на АГЕНТА ТАРА не му се продава и предава Левски. Това е нещото което му чеша егото и доставя парички в празният му ДЖЕБ!!! Без Левски този мазен комунист доносник ще е МИСТЪР НИКОЙ и това е!!! Ясно е на 100%, че Тара няма и пукнат лев и се издържа от Левски а не той Левски. Та пари от него за селекция няма как да видим а новите спонсори и евентуално собственици не искат да дават пари докато Тара е там и не предаде клуба. А там се води тайна война Тара не дава отбора си, а Бойко и влиятелните кръгове около него го натискат именно за това. Ясно е едно договор за спонсорско и финансовата вноска с парите няма да дойдат, докато Тара не се съгласи на 100% да продаде клуба и да се махне от него лятото.Докато това не стане пари в клуба просто няма да има, въпроса е само Тара колко ще увърта и ще се прави на луд!!! И дали не разчита, че на тези евентуални нови собственици ще им писне да го чакат и ще се махнат а той ще си продължи по-старому а именно комунистически да ръководи Левски!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 яну 2012 11:08

are стига с тази селекция-има- няма.Нали не искате Слори,Матандо,Рисп и други такива.
Това е положението нямаме пари затова младите пътуват за Турция.
Млади -зелени те ще бъдат,на който не му изнася да ходи на Герена или на Тодорини кукли да взима футболисти и да ги дава на Костов.
Да Костов иска двама нови-И АЗ ИСКАМ ТИТЛА И КУПА,след като е тренер ще играе с тези които разполага,ане да казва този не го искам ,онзи го искам.
За какво гони Арс-не вижда ли ситуацията в клуба-ТОЙ Е ПРЕД ПРОДАЖБА ЕТО ЗАТОВА Е ВСИЧКО.

Имаме 27-28 футболисти които Костов трябва да научи на това което той е способен,аз вярвам на тренера.

Затова НИКИ ИЗСЦЕДИ ВСИЧКО НАЙ ДОБРО ОТ ТЕЗИ ФУТБОЛЕРИ-ТИ МОЖЕШ.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Левски”