И на мен не ми е спокойно, и аз всеки ден влизам в сайта с надеждата да прочета че Левски е взел класен нападател ама на не става още, колкото и малко надежда да ми е останала за тази зимна селекция аз все още я имам и.. чакам

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
messi7 написа:Avanti_Ragazzi написа:messi7 написа:Седи гледай филма и не бързай толкова. Хубавите неща стават бавно. И на мен ми е неприятно така, че не обявяват, но нямаме друг избор освен да чакаме.
Ние тоя филм вече го гледаме вече 4 години? Сега само май разликата е, че имаме нов главен герой?
-Какво направи новият шеф за един месец и една седмица, от както е шеф а? Едно голямо НИЩО и само типичните приказки дето ги говорят шефовете на Герена в последните 4 години. А те са синоним на една българска дума с 4 букви, дето започва с буквата Л и завършва с буквата А!!!
Та кво направи за това време Тонев:
-Взе един играч, дето не той а Костов го е гледал а Гонзо преговарял?
-Повече от месец се бори като прасе с тиква с Рисп да му прекрати договора?
-Още се бори като прасе с тиква повече от месец с Арс да му прекрати договора?
-Говори за селекция дето само той, Гонзо и добрия дух Каспър са я виждали и никой друг. Защото за първите двама тя е в мечтите а за Каспър тя е ясна защото също като него е НЕВИДИМА!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
A какво искаш да направи - да купи половината отбор на Черноморец, да земе пак некви холандци, въобще 10 човека селекция накуп и после пак да се чудим как да ги разкараме? Нали Тонев точно това каза - лятната селекция е провал и няма да се бърза с купуването на фуболисти. Ще се преценява много внимателно за всеки играч.Жив и здрав
flo написа:Явно клуба е пред продажба.На Батков не му се дават пари в дружество,което вече няма да бъде негово, а на новите собственици(спонсори) също не им се дава в нещо ,което не е тяхно
Gonzi_407 написа:След като нямаме пари за какво ни беше още един шеф?!?!?
Какво става с новия спонсор, доста петъци се изнизаха от първото му обявяване от Тонев?
Нещо гнило става в Левски, а тия мълчат като пукали и се крият!
Потребители, разглеждащи този форум: gog88 и 18 госта