Решение на ФИФА относно Филипе Да Коща

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Re: Решение на ФИФА относно Филипе Да Коща

Мнениеот hienizator » 18 яну 2012 17:24

Не ме топли особено тази новина,предвид фактът че към настоящият момент нямаме никакви нови попълнения с изключение на новият ни ляв бек ... за добра селекция трябват пари .. те уж вече са налице,а всъщност ги няма! Предвид трагичните ни защита и нападение през есента изпитваме остра нужда от много добър централен защитник,който хем да е стабилен,хем да оправя грешките на Данчо Милиев,които не бяха 1 и 2! А с нападението сме на никъде в момента,ако ще разчитаме на вуйчо Ваньо през пролетта жална ни майка! Омръзна ми да виждам как всеки ден назадваме със тая селекция и в същото време да ми замазват очите с интерес към футболисти,които струват пари или подписващи след три дни 2,3,4,5 и не знам си там още колко чужденци! Така че тази новина за спечеленото дело за тоя пунтиран "футболист" можеха да ни я спестят ами да си налегнат парцалите и да намерят качествени играчи и да изкарат парите на масата ... то се видя че без пари само цска може да взима >>> пример : Платини!

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 18 яну 2012 17:50

шивача написа:Браво :) Като няма трансфери и това става, ще донесе радост на феновете ;)

Ама , това не ви пречеше да пишете : Да Коща , та Да Коща ..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 18 яну 2012 17:52

Дългата рака на Мишата Чорни - Г.А.!!! :) :) :) :)
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Върни се в “Левски”