Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот milen.hristov » 16 яну 2012 17:34

Rivaldo10 написа:
milen.hristov написа:Ето за това не мога да разбера и селкцията ни до момента. Махаме Рисп а пускаме Грийн защитник,е аджеба намери заместник на Рисп пък огава го махай. Същото е и с Арс ние нямаме централен нападател и днес отново ще мъчим Цветков като такъв, а се опитваме да се отървем от холандеца, да се вземат трима примернопък махай плявата тогава. Сериозен отбор не се гради като се привличат играчи и покрай тях се гради схемата и стилът на игра, а обратното.
Виж колко футболисти играят на необичайни за тях позиции, като добвим и такива които нямат качаства за Левски положението става плачевно.

Да, тук съм напълно съгласен. Скаутите ли са много зле, по-скоро много малко, Гонзо ли не се разбира с тях, не знам къде е проблема, но определено го има и ще имаме още доста проблеми през сезона. Дано да се вземат поне двама нови, по възможност да имат и сравнително добра подготовка, за да не се подготвят през сезона, защото положението не е розово. Хубавото за момента е приличната бройка юноши, които се готвят с отбора и разнообразните тренировки на Костов.

Ние скаути нямаме, разчитаме на менидърите приближени до Батков, на които последно за Левски им пука, още повече, че са червени пристрастия.
Двама нови са адски малкоосвободим ли Арс ни трябват трима нападатели, отдел и играчи на останалите постове

Потребителски аватар
Giorceto
Контакти:

Мнениеот Giorceto » 16 яну 2012 19:34

Аз мисля, че просто няма пари. Или на Батков не му се дават или просто найстина бюджета на Левски е празен и се чудят как да закърпят дупките с нещо безплатно или поне максимално евтино. Иситина е, че имаме нужд аот много играчи на много места, на първо четене се сещам за поне 4 поста... но явно само по форумите ще си остане жеалнието
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР!!!! ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДОКРАЙ!!!АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА ЗА НИЩО НА СВЕТА, ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ!
Почивки в Турция 2012

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 16 яну 2012 20:04

milen.hristov написа:
Rivaldo10 написа:
milen.hristov написа:Ето за това не мога да разбера и селкцията ни до момента. Махаме Рисп а пускаме Грийн защитник,е аджеба намери заместник на Рисп пък огава го махай. Същото е и с Арс ние нямаме централен нападател и днес отново ще мъчим Цветков като такъв, а се опитваме да се отървем от холандеца, да се вземат трима примернопък махай плявата тогава. Сериозен отбор не се гради като се привличат играчи и покрай тях се гради схемата и стилът на игра, а обратното.
Виж колко футболисти играят на необичайни за тях позиции, като добвим и такива които нямат качаства за Левски положението става плачевно.

Да, тук съм напълно съгласен. Скаутите ли са много зле, по-скоро много малко, Гонзо ли не се разбира с тях, не знам къде е проблема, но определено го има и ще имаме още доста проблеми през сезона. Дано да се вземат поне двама нови, по възможност да имат и сравнително добра подготовка, за да не се подготвят през сезона, защото положението не е розово. Хубавото за момента е приличната бройка юноши, които се готвят с отбора и разнообразните тренировки на Костов.

Ние скаути нямаме, разчитаме на менидърите приближени до Батков, на които последно за Левски им пука, още повече, че са червени пристрастия.
Двама нови са адски малкоосвободим ли Арс ни трябват трима нападатели, отдел и играчи на останалите постове

Дълбоко се заблуждаваш, Жейнов е заклет левскар.Това е факт, не мнение ;)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 16 яну 2012 20:37

Някой знае ли дали ще се пускат абонаментни карти за втория дял на първенството, кога ще ги пускат в продажба (ако вече не са пуснати), и горе-долу на какви цени ще са? :)
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 яну 2012 20:41

B__A__N__DA__TA написа:
milen.hristov написа:
Rivaldo10 написа:Да, тук съм напълно съгласен. Скаутите ли са много зле, по-скоро много малко, Гонзо ли не се разбира с тях, не знам къде е проблема, но определено го има и ще имаме още доста проблеми през сезона. Дано да се вземат поне двама нови, по възможност да имат и сравнително добра подготовка, за да не се подготвят през сезона, защото положението не е розово. Хубавото за момента е приличната бройка юноши, които се готвят с отбора и разнообразните тренировки на Костов.

Дълбоко се заблуждаваш, Жейнов е заклет левскар.Това е факт, не мнение ;)

За друго може да се заблужадавам но за това НЕ, други са пристрастията на Заберски и Жейнов

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 16 яну 2012 21:15

пак съм във джаза изтече ми наказанието и бързам да споделя някои неща за любимия си отбор.
Днешната контрола-добър мач,много добри младоци,НАДЕЖДА за нещо хубаво.
Схемата на игра много ми допада,с някои корекции ето го моя състав:

Илиев или Божката ше каже Шейтанов-и двамата са на едно ниво според мен-много добро.

Нуно Пинто ,Милиев-Иванов,Мюлдер-тук за БГ ставаме,ако искаме Европа-двамата ни централни трябва да са различни.

..................................ГРИЙН............................

.......РАЙКОВ............ГАДЖЕВ..................КАЛВО

...............ТАСЕВСКИ.........................

................ЦВЕТКОВ...................

Това е наличното с което разполагаме къде са подводните камъни.

Тасевски-няма алтернатива-Йовов и Цветков не става защото нямаме нападател-Арс не го искат.Йовов не може да се справи,Жак е много млад за да решава мачове.
Мюлдер-там заместника Башлиев не мога да преценя ще се справи ли?????

Централните-е време е Данчо да си върне формата,за Иво съм сигурен че ще покаже играта си от Берое.Има едно момче,което е централе не помня името му преди година или две скъса връзки не знам защо не го интегрираме-много е добро.

Нападатела,който ни трябва -моля ви ВЗЕМЕТЕ ГО.Според мен са ни нужни двама.

LEVSKI FOREVERRRRRRRRRRR,LEVSKI FOREVERRRRRRRRRRRR,LEWSKI FOREVERRRRRRRRRRR.
LEVSKI_FOREVER

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 16 яну 2012 21:37

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PbwQJH6bT4U[/youtube]
Мисля , че тук приказки не са необходими . Къде бяхме и сега къде сме ?
ШШШШШШШТТТТ , тихо
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 яну 2012 22:01

zlatan написа:пак съм във джаза изтече ми наказанието и бързам да споделя някои неща за любимия си отбор.
Днешната контрола-добър мач,много добри младоци,НАДЕЖДА за нещо хубаво.
Схемата на игра много ми допада,с някои корекции ето го моя състав:

Илиев или Божката ше каже Шейтанов-и двамата са на едно ниво според мен-много добро.

Нуно Пинто ,Милиев-Иванов,Мюлдер-тук за БГ ставаме,ако искаме Европа-двамата ни централни трябва да са различни.

..................................ГРИЙН............................

.......РАЙКОВ............ГАДЖЕВ..................КАЛВО

...............ТАСЕВСКИ.........................

................ЦВЕТКОВ...................

Това е наличното с което разполагаме къде са подводните камъни.

Тасевски-няма алтернатива-Йовов и Цветков не става защото нямаме нападател-Арс не го искат.Йовов не може да се справи,Жак е много млад за да решава мачове.
Мюлдер-там заместника Башлиев не мога да преценя ще се справи ли?????

Централните-е време е Данчо да си върне формата,за Иво съм сигурен че ще покаже играта си от Берое.Има едно момче,което е централе не помня името му преди година или две скъса връзки не знам защо не го интегрираме-много е добро.

Нападатела,който ни трябва -моля ви ВЗЕМЕТЕ ГО.Според мен са ни нужни двама.

LEVSKI FOREVERRRRRRRRRRR,LEVSKI FOREVERRRRRRRRRRRR,LEWSKI FOREVERRRRRRRRRRR.

Асен Георгиев се казва въпросното момче. Що се отнася до днешната първа контрола- едва ли има някой сериозен левскар, който да си е помислил, че сме някаква сила, като сме победили с такъв резултат. Видно е, че поне има настроение и желание за игра. Но е още по-видно, че си ни трябват поне 4-ма качествени играчи, ако искаме през лятото и есента да направим нещо запомнящо се в ЕКТ. С настоящия потенциал най-много да влезем в тройката на шампионата ни, но толкоз. "Малките" имат качества, но след две-три години може би...Сега просто нямат и физика за голям футбол, а една тежка травма (да не дава Господ) и отиват "на кино". Ако до края на седмицата не се привлекат новите, този шампионат може да го пишем "дъждовен".
Отборът на Агия Напа не е в състояние да ни даде отговор нашия тим в какво състояние е.Контролата беше на ниво- "мач от квартала", ...Дузпите се дадоха за самочувствие на "децата", да се радват. Чакаме по-сериозните мачове и вида, в който ще бъде отбора ни след окончателната селекция...
Последна промяна от santiliana на 17 яну 2012 07:51, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 16 яну 2012 22:10

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uewuRJ8d8sA&feature=related[/youtube]

================================================================================
е тва е разликата между сирака и го*ньо . Единия казва -"при тези условия , много трудно ще ни отбележат гол ", другият казва , т.е оправдава "отбора е добър , но на момчетата им трябва време " , в същото време не минава мач без сульо и пульо да бележи в нашата врата .

пп В този мач участват бартез , самир насри , мамду нианг и франк рибери .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 яну 2012 22:19

ей злоби, върна ме в щастливите ми мигове, братче... Това бяха велики времена
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”