Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Gonzi_407 » 04 яну 2012 16:19

metodito написа:(ВТ)Блаженни са вярващите. Батковян суче мазно мустака. Те ще дават кинти, а Батко ще се шири, така ли?
Някой се опитва да ни хвърля в тъча май...

Адски много не ясни неща има, а те не искали да им се задават конкретни въпроси?!?!?! Ами мен (предполагам и по-голямата част от синята общност) ме интересуват конкретните неща, а не къде са посрещали новата година тия тюфлеци!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 яну 2012 16:21

metodito написа:(ВТ)Блаженни са вярващите. Батковян суче мазно мустака. Те ще дават кинти, а Батко ще се шири, така ли?
Някой се опитва да ни хвърля в тъча май...

Честита ви Нова Година .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 04 яну 2012 16:24

Гледай ти:
„Провинението на Огнянов е непростимо. По наше общо решение, той е отстранен от първия отбор. Утре сме го извикали, за да каже той ли е, брат му ли е. Това е скандално. Да каже колко промила са?”, отсече собственикът на Левски. - ако някой очаква от цигани истина... какво значение има кой е карал колата - бил ли е пиян мангала бил е, баста от отбора!

„Тони Калво заминава на лагер с отбора. Крайно време е да покаже какво може. По празниците бях в Солун, там се говорят легенди за него”, сподели Батков. - Ти да видиш легенди! Най-сериозния потребител на нощни удоволствия, борат не само ти си бил в Солун! Ако тоя струваше нещо дали щеше да стои до септември месец без отбор?!?!?!
Аз неще го предада,
за нищо на света,

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 яну 2012 16:26

ЕГАТИ САМООЦЕНКАТА ДЕТО СИ ДАДОХА . ОТ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ИМ ПИША КАК СТОЯТ НЕЩАТА , А ТЕ ЧАК СЕГА СЕ СЕТИХА , ЧЕ НЯКОЙ ГИ ХВЪРЛЯ В ТЪЧА .
Имайки предвид , кой е докарал в Левски новото попълнение Пинто започвам да си мисля , че тоя ще е същото менте като старокин , дори ще си позволя да напиша еретичната мисъл която нахлу в главата ми , че може "новия" даже да е по зле от него.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 яну 2012 16:29

този човек в комплект с батков са убийците на ЛЕВСКИ!

Така си мислише сигурно и след мачовете със Славия Прага, Бран и още много, когато вкара на ЧинБом, когато благодарение на него Пул дойдоха в България, когато с негови голове ставахме шампиони.
Тук акцентирам на футболиста, понеже обобщаваш виждам...

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 04 яну 2012 16:38

metodito написа:
този човек в комплект с батков са убийците на ЛЕВСКИ!

Така си мислише сигурно и след мачовете със Славия Прага, Бран и още много, когато вкара на ЧинБом, когато благодарение на него Пул дойдоха в България, когато с негови голове ставахме шампиони.
Тук акцентирам на футболиста, понеже обобщаваш виждам...

Прием забележката - внасям пояснение ДИРЕКТОРА гонзо!
Аз неще го предада,
за нищо на света,

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 яну 2012 16:56

Първата тренировка на ПФК ЛЕВСКИ 1914 или просто БУМЕРАНГЪТ НА ЗЛОТО !
Ето как целият този вдъхновяващ оптимизъм от преди КОЛЕДА породил се в бедните левскарски душици на нас "разбирачите" от някакви легенди за нови спонсори , много пари , как най накрая КЪРЛЕЖА ОТ ПЛОВДИВ ще напусне завинаги "герена " се оказаха просто поредната игричка с любовта на милионите сини фенове . Дано виждате снимчиците от днес .Вижте ги как се усмихват всички , вижте как няма и следа от противоречие между тонев и кърлежа , вижте как уж селекцията на последния била много слаба , ама зимната пак той я прави . И всичко това на чий гръб дами и господа ? На гърба на ЛЕВСКИ и неговите привърженици .
Ще изчакаме до 10 януари , както сме чакали досега , но все си мисля , че новини просто НЯМА ДА ИМА , поне такъв беше днешния анонс .Днес беше просто първият етап от подготовката на общественото мнение и в частност -на феновете на отбора , естествено част от една фракция вече знаят всичко , но едва ли някой се надява за нещо на тях освен ако не е някаква глупост разбира се .Нима те не са част от ръководният апарат на доносника ? Или сте забравили мълчанието им дори когато тара искаше да отстъпи стадиона ни на ония от панчарево , за да си играели мачовете докато получат лиценз СРЕЩУ СИМВОЛИЧЕН НАЕМ .
И тъй като няма да имат какво да ни сервират на 10-ти , аз лично очаквам да се появи напрежение около "чорбаря" шишков , който в един момент ще се окаже изкупителната жертва на една измислена нова "афера " наречена ВТБ -банк т.е. последният ще има за задача да измести фокуса от "неслучващите се " промени върху себе си -типично в комунистически стил -ТОЗИ НА АГЕНТА С МНОГОТО ПРЯКОРИ . Не му се сърдете , такава му е школовката на него , а иначе -БАВНО И МЕТОДИЧНО НИ ВНЕДРЯВАТ ТЕХНИ ХОРА, КОЕТО Е РАВНОСИЛНО НА УБИЙСТВО .Нима не се намериха толкова кадърни хора със "сини "идеи , че ни натресоха разни локомотивци , чорбари и незнам си още какви . ТРАГЕДИЯ

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 яну 2012 17:10

Gonzi_407
============
Не им се обяснявай много на тия . Ако ще утре го*ньо да е участник в закриването на Левски , те пак ще ти излагат 15-те му гола срещу онези и там един срещу бран и и славия прага . Егати жалката картинка дето са . Заради тези голове , цял живот ще му целуват задника , независимо от това , че ако поставим на кантар плюсовете и минусите му за цялото му пребиваване на "герена" , май повече му станаха минусите .

п.п Кажи му на тоя дето те кара да се сещаш за славия прага (ония от бран не ги броя за отбор)да се сети за Бате борисов ,дебърцен , търнава ,разни там казански афери , полягвания на панчаревци , 30 -те ментета които докара на "герена" и така нататък .

Georgi.Ivanov
Контакти:

Мнениеот Georgi.Ivanov » 04 яну 2012 17:11

Определено два трима тука са на далеч по-сериозни психостимуланти от играчите на един друг измислен отбор. :shock:

VANI
Контакти:

Мнениеот VANI » 04 яну 2012 17:42

zlobul слагай си въжето!!!Стига си избивал комплекси!!!Сигурно си фен на П..РАСКО известен с показания си задник!!!

Върни се в “Левски”