Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот PFC Litex » 29 дек 2011 17:44

Georgi.Ivanov написа:Кой какво има или няма си е негова работа, а теб параноята явно те е завладяла. Нямам други акаунти в този форум. Имах преди, но заради троловете, които не мога да понасям съм бил "наказван" виртуано. Ха ха хахах.

Така че ако си имаш закачки с някои, не ме замесвай.

Вероятно някой го гони параноята.... прочети отново подчертаното.
Относно закачките явно страдаш и от синдром на късата памет, за да се излекуваш от него, прегледай си отново мненията.

Весели празници и на теб.
Изображение

Georgi.Ivanov
Контакти:

Мнениеот Georgi.Ivanov » 29 дек 2011 17:49

Кое твоята гениална глава смята, че е нелогично в подчертаното? В този форум не съм писал поне година, а "основен акаунт" нямам, има само този, другите с които съм писал(винаги по един), са били изтривани. Други пояснения за оранжевия мозък да давам ли?
И определено единият от супер дразнителите в този форум, все пак доста малко сте останали, си ти.
Нямам какво да ти пожелавам.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2011 17:53

Близо четири часа продължиха преговорите между левият бек Нуно Пинто и неговия агент Сержио Лейте, от една страна, и Иво Тонев, Георги Иванов и Константин Баждеков, от друга.

След дългите дебати спортният директор на Левски Георги Иванов беше лаконичен: "Подписахме анекс, а не договор".

Пореден бисер на Гонзо, но Тонев в качеството си на какъв присъства на тези разговори, след като офциално все още няма как да е на работа в клуба?

Доколкото знам няма как да си на работа, ако нямаш трудов договор, а Тонев все още няма право на такъв.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Georgi.Ivanov
Контакти:

Мнениеот Georgi.Ivanov » 29 дек 2011 18:01

В качеството си на свитедетел, гостувал е на Баждеков, да му гледат на кафе. Сега доволен ли си?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2011 18:05

Georgi.Ivanov написа:В качеството си на свитедетел, гостувал е на Баждеков, да му гледат на кафе. Сега доволен ли си?

Мноо нервен ми се виждаш, а въпросът ми е напълно резонен.Тонев все още официално не е на работа в клуба и няма място в официални срещи и преговори!

Да ти пусна и останалата част от информацията

Несъответствието тук е, че не може да бъде подписван анекс без да има договор, към който да е валиден допълнителния документ. Вероятно става дума за подписан предварителен договор, който ще влезе в сила от Нова година или от лятото.

Стана ясно още, че Нуно Пинто не е свободен агент и Левски ще плати трансферна сума за него.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Georgi.Ivanov
Контакти:

Мнениеот Georgi.Ivanov » 29 дек 2011 18:10

Шшшшшшш, ти чуваш ли се какво говориш? "Официални" преговори, ти с какво ще докажеш, че това са такива? Те хората са водили опознавателен разговор, подпис някъде да са слагали? И конкретно самия Тонев да го е правил това? Още от сега започнахте с дискомфорта в някои органи.

П.С. А иначе щом ти казваш, че някой няма място някъде, сигорно е така.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 дек 2011 18:13

Кашчей написа:
Близо четири часа продължиха преговорите между левият бек Нуно Пинто и неговия агент Сержио Лейте, от една страна, и Иво Тонев, Георги Иванов и Константин Баждеков, от друга.

След дългите дебати спортният директор на Левски Георги Иванов беше лаконичен: "Подписахме анекс, а не договор".

Пореден бисер на Гонзо, но Тонев в качеството си на какъв присъства на тези разговори, след като офциално все още няма как да е на работа в клуба?

Доколкото знам няма как да си на работа, ако нямаш трудов договор, а Тонев все още няма право на такъв.

По принцип и след назначението му няма работа на тези срещи, но явно това ще е начинът, по който ще ръководи отбора.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 29 дек 2011 18:14

абе Кашчей, а Перо Пернишки кат какъв се явява в "петолъчковия" отбор? ами Ишков?
може да се държи сметка ЕВЕНТУАЛНО само, ако Тонев е подписал някой документ, но това, че е бил там никой не може да му търси сметка.Схващаш разликата надявам се.

Бил е наблюдател от ООН и УНИЦЕФ :)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2011 18:21

Georgi.Ivanov написа:Шшшшшшш, ти чуваш ли се какво говориш? "Официални" преговори, ти с какво ще докажеш, че това са такива? Те хората са водили опознавателен разговор, подпис някъде да са слагали? И конкретно самия Тонев да го е правил това? Още от сега започнахте с дискомфорта в някои органи.

П.С. А иначе щом ти казваш, че някой няма място някъде, сигорно е така.

Кой подписва дори и предварителен договор при неофициални преговори?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Georgi.Ivanov
Контакти:

Мнениеот Georgi.Ivanov » 29 дек 2011 18:24

Я сега посочи разликата между "официалните"(медийна изгъзица) преговори и другите. И ти вероятно си запознат с този договор, ако твърдиш, че е подписан от Тонев?

Върни се в “Левски”