Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот metodito » 19 дек 2011 14:46

- Българите имаме голямо желание да работим зад граница. Към нас обаче няма предложения. Вече хора от цял свят започнаха да работят на различни места, далеч от родните си, но към нас няма интерес. Нямаме добра репутация, въпреки че имаме силни треньори

Това ми звучи като "добър съм ,ама другите не го виждат."
Защо ли имаме много треньори по бокс, по борба, по щанги, даже по източни бойни изкуства навън, а по футбол нямаме?
Дали наистина имаме силни треньори? Много ме дразнят като почнат да се оправдават така. Или това с репутацията. Щангите и борбата се тресат от скандали вече не знам коя година, обаче наши треньори продължават да излизат.
Боксът също не е на това ниво, което бе, но и по бокс треньори продължават да ги търсят.
Истината е една: репутацията на треньорите от дадена страна идва от индивидуалните успехи на даден треньор. Никой сериозен отбор няма да назначи Достанич само защото е сърбин.
Да оставим настрана, че първенството е корумпирано и нечестно и носител на титла у нас начело на един от двата ни отбора нищо нне значи (шампионските титли на Литекс са нещо като екзотика, а не плод на равностойна битка и оспорван сезон).
Мнението ми за младите напълно съвпада с неговото.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 дек 2011 15:22

Бъдещето на Станислав Ангелов в кипърския Анортозис е все по-несигурно, съобщават медиите от Острова на Афродита. Треньорът на Анортозис - Рони Леви обяви, че не е доволен от Станислав Ангелов и според местната преса е вдигнал мерника на Пелето. Някои издания предполагат дори, че бившият футболист на Левски може да бъде изритан от клуба още през зимния трансферен прозорец.

Израелския треньор на Анортозис скастри българския полузащитник, заради несериозното му отношение по време на мача с Етникос (Ахна), който беше спечелен с 2:0 от отбора от Фамагуста. Тогава Пелето беше заменен още преди края на първото полувреме.

"Не извадих Ангелов още в 40-ата минута, защото беше контузен, а защото не ми хареса отношението му към двубоя. Той беше твърде отпуснат и само отбиваше номера на терена. Искам моите играчи да са ангажирани на 100 % със задачите, които имаме да изпълняваме. Отборът изостава в класирането от лидерите и не можем да си позволим нито минута отпускане", казва Рони Леви пред вестник "Симерини".

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 дек 2011 16:29

Някой беше попитал какво става с Тевия:
"С Нефтохимик ще започне подготовка и ганайският полузащитник Майкъл Тевия, който изкара проби в отбора, но тестовете му ще продължат.
Старши треньорът на тима Ангел Стойков харесва Тевия, но преди да се стигне до подпис, той ще премине медицински тестове."

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 20 дек 2011 08:47

Тотнъм дава 6 млн. евро за Ники Михайлов

Тотнъм е предложил оферта от 6 милиона евро на Твенте за българския вратар Николай Михайлов според източници от Холандия, пише онлайн изданието insidefutbol.com.

Мениджърът на „шпорите” Хари Реднап търси обещаващ млад вратар, който да наследи 40-годишния ветеран Брад Фридел и 38-годишния му заместник на „Уайт Харт Лейн” Карло Кудичини. И двамата са в залеза на кариерите си, докато бразилецът Еурелио Гомеш най-вероятно ще напусне клуба заради слабата си форма и сегашния си статут на дълбока резерва.

Засега от Тотнъм са спрели на Михайлов като перфектното ново попълнение на вратата. 23-годишният страж на националния отбор на България е следен изкъсо от скаутите на английския клуб, а отзивите са били ласкави, което е довело до офертата от 6 милиона евро към холандците.

Михайлов нее ново име за футбола на Острова. Той подписа с Ливърпул от Левски през 2007 година, но не оправда надеждите да се утвърди на „Анфийлд”. Така той бе даден под наем на Твенте, като през 2010 премина за постоянно в тима за 1,8 милиона евро.

Вратарят постепенно се пребори за титулярното място в Еншеде и впечатлява с изявите си, докато Твенте се бори за челните позиции в Ередивизи.

В близките дни се очаква да стане ясно дали предложението от 6 милиона евро ще изкуши Твенте да продаде бившия играч на Левски.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 дек 2011 12:23

Халфът Димитър Телкийски е на крачка от трансфер в Черноморец. Това призна самият играч, който разтрогна договора си с Локо София и вече е свободен агент.
"Наистина съществува голяма вероятност да заиграя в Черноморец. До два дни ще има пълна яснота. Имам предложение и от Израел, но по всяка вероятност ще премина при Херо", потвърди новината на "Тема Спорт" полузащитникът. Той допълни, че ще бъде доволен, ако отново се събере в един отбор с Димитър Димитров, след като двамата бяха заедно в Левски и руския Амкар.
"Ще бъда щастлив отново да съм с Херо. Той е страхотен специалист и изключителен треньор. За един футболист е много важно кой е неговият треньор", завърши Мечо пред Тема Спорт.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 21 дек 2011 14:44

Официално: Черноморец приюти Димитър Телкийски

Отборът на Черноморец (Бургас) продължава с подготовката си по зимната селекция. Дни след като подписаха с първото ново попълнение
Преслав Йорданов, бургазлии привлякоха и неговия съотборник в Локомотив София – Димитър Телкийски. Този следобед техничният халф
подписа своя договор и вече официално е футболист на бургаския клуб, съобщават от Черноморец.

Телкийски е роден на 5-ти май, 1977 година в Пловдив. Той е възпитаник на школата на Ботев Пловдив. Именно там започва и професионалната си кариера. След това играе в „Левски” София в продължение на девет години. За сините той има записани 287 мача и 64
отбелязани попадния. През последните три години Телкийски е обличал фланелката на израелския Апоел Тел Авив, руския Амкар Перм, Левски София, Апоел Рамат Ган и Локомотив София.

Мечо, както е известен Телкийски във футболните среди, има 21 мача и 3 гола за нациналния отбор на България, в периода между 2005 и 2010 година. Телкийски ще започне подготовка с новите си съотбнорници на 5-ти януари, когато е сборът на бургаските „акули”.

Новспорт
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Интервю с Димитър Иванков / Фонд "Сектор Б"

Мнениеот Gonzi_407 » 22 дек 2011 10:36

Имате ли значките на Т. Александров?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Интервю с Митко Иванков

Мнениеот turbogena » 22 дек 2011 10:37

Едно кратко интервю с един истински Левскар ;)
Последна промяна от turbogena на 22 дек 2011 10:56, променено общо 1 път.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Левски”