- Българите имаме голямо желание да работим зад граница. Към нас обаче няма предложения. Вече хора от цял свят започнаха да работят на различни места, далеч от родните си, но към нас няма интерес. Нямаме добра репутация, въпреки че имаме силни треньори
Това ми звучи като "добър съм ,ама другите не го виждат."
Защо ли имаме много треньори по бокс, по борба, по щанги, даже по източни бойни изкуства навън, а по футбол нямаме?
Дали наистина имаме силни треньори? Много ме дразнят като почнат да се оправдават така. Или това с репутацията. Щангите и борбата се тресат от скандали вече не знам коя година, обаче наши треньори продължават да излизат.
Боксът също не е на това ниво, което бе, но и по бокс треньори продължават да ги търсят.
Истината е една: репутацията на треньорите от дадена страна идва от индивидуалните успехи на даден треньор. Никой сериозен отбор няма да назначи Достанич само защото е сърбин.
Да оставим настрана, че първенството е корумпирано и нечестно и носител на титла у нас начело на един от двата ни отбора нищо нне значи (шампионските титли на Литекс са нещо като екзотика, а не плод на равностойна битка и оспорван сезон).
Мнението ми за младите напълно съвпада с неговото.