kempesmario написа:Много правилно разсъждава колегата Матондо . Аз ще бъда още по остър какво искате от Гонзо , бе ? Ама скандирахте името му до вчера а ? Истински Левскар истинска Легенда. Сега локомотивци , чорбари , слависти и други келемета ще ни управляват , същото се отнася за ей богу Боратков заклет ботевист и/или цеденевист все тая. Гонзо нито си сваля гащите пред Левски , като Наско нито е играл за друг отбор като иначе най-големият талант Гибона и т.н. Ех пуста му завист българска. Оставете Гонзо намира той може,има желание , ще се научи , ще греши , но ще си остане икона за нас истинските Левскари.
Виж сега как стоят нещата маи френд... единствения начин да разберем дали твоя "любимец" боратков от лятото ще ни освободи от присъствието си в Левски .. е като видим какво решение ще вземе Тонев... ако Гонзо бъде освободен въпреки Мустака.. значи зад Тонев стои много силен човек , консорциум , банка както искаш го наречи! Гонзо винаги е бил верния домашен любец на Батков.. тои е бил и е.. неговите очи , уши .. тои му е дясната ръка... ако има сила която да пререже дясната ръка на батков... въпрос на време е да го разфасова целия... остави сантиментите настрани.. Гонзо в момента играе в отбора на Батков а не в този на Левски!!!.... също така всеки един истински Левскар има желание да помага на Левски.. Гонзо не е единствения... имаме толкова много легенди , които милеят за клуба... трябва да доидат нови хора с морал .. тея , които бяха до сега се посраха тотално... все ще се намерят истински Левскари ... мисля ,че тоя Тонев е мн умен човек и ще ги намери... а тва ,че има някои , които е бил фен на цска.. не е проблем.. защото тои ще работи в една съвсем различна свера в управлението на клуба! важното е да е професионалист!!
пс. Методинчо... доволен ли си от аргументацията ми ?