Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Стадионът на Левски става бижу
bigbonusprize написа:Aaa тия са с информацията за 7млн долара на година в ЛевскиВервайте им!
А къде в статията прочете че става въпрос за 7 млн на година?
НЕЗАКОННО ви СЪЗДАДОХА,НЕЗАКОННО ви ВКАРАХА в "А" ГРУПА, НЕЗАКОННО ви ОСТАВИХА В "А" ГРУПА- СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА цДна!!!
- child in time
- Контакти:
Re: Мариян Огнянов с 2,55 алкохол!
Gonewild написа:Поредната глупост на играч на Левски!
Няма значение чии играч е, не някаква провокация търси темата! Акцента е че за пореден път някакъв футболист , спортист , известен си е помислил че е недосегаем! А не е така! Слава Богу този път поне не уби някой!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Levski 1914
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
blue avalanche написа:Levski 1914 написа:milen.hristov написа:Извънредно: Иво Тонев проговори за Левски: Стилян Шишков няма да е изпълнителен директор
Ще изчакаме да качат интервюто, за да видим какво е казал. На мен ми направи впечатление това:
"Ако Локомотив София фалира, нямам право да заемам ръководен пост никъде"...въпреки, че силно се съмнявам Локо-то да фалира.
Значи Локо Сф НЯМА да фалира(не че се хваля,ама го писах някъде вече)!
В този ред на мисли:
Иво Тонев няма да може да заеме ръководния пост в Левски, в случай, че неговият бивш клуб Локомотив Сф фалира, призна самият той в интервюто за Гонг.
„Записано е много точно и ясно в закона. Не само във футбола – в следващите две години няма да имам право да заемам никакви ръководни постове. При това не само във футбола, а във всички области“, призна новият силен човек на „Герена“.
„Първо, обаче, мисля, че Локо Сф няма да фалира. Имах разговор с Николай Гигов. Видяхме се, говорихме. Мисля, че Локомотив няма да фалира и няма да се стига до такава ситуация“, изрази увереност за спасението на своя бивш тим Иво Тонев.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

- football.total
- Контакти:
Крайно време е някой да сложи край на идиотията по българските пътища! То ясно се вижда че българина е човек без самосъзнание, при купищата избити пак има малоумници които се качват и карат пияни. Не стига че пътищата ни са най лошите в европа, не стига че е пълно с некадърни шофьори с купени книжки ами и като се качат разни пияндурници да карат и картинката съвсем става страховита. Явно трябва да се въведът железни закони с ефективни присъди - всички с над 1.0 промила зад волана - 3 години затвор! Всички с над 1.0 зад волана причинили ПТП - 5 години затвор. Ясно и точно. Без недомлъвки "до 5 години", без условни, без тинтири-минтири. Тоя народ явно го оправя само едно - тояга докато се научи. Иначе 20 години се вижда че оправия няма!
-
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
Слушам сега Тонев по Гонга и ми прави много добро впечатление. Аз по принцип винаги съм имал хубаво мнение за този човек и сега се надявам да го оправдае и в любимият ни отбор. Като новина мога да кажа ,че Иво каза: Стилян Шишков няма да е изпълнителен директор 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Няма значение кой и с колко промила е карал.След случая със Стависки съм категорично на мнението,че закона трябва да се затегне.Всеки,който е хванат да кара с над разрешеното от закона съдържание на алкохол,да бъде осъден на затвор!ПТП,при което водача е употребил алкохол,да се разглежда като опит,ако няма жертви,или предумишлено убийство,ако има такива.Водача да получи ефективна присъда без право на замяна или парична гаранция!Няма такива ситуации от рода,пийнал и му се докарало.Всеки знае,че след употреба на алкохол,независимо от количеството,реакциите на водача се забавят.За това карането в нетрезво състояние трябва да се разглежда като предумишлено.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:Няма значение кой и с колко промила е карал.След случая със Стависки съм категорично на мнението,че закона трябва да се затегне.Всеки,който е хванат да кара с над разрешеното от закона съдържание на алкохол,да бъде осъден на затвор!ПТП,при което водача е употребил алкохол,да се разглежда като опит,ако няма жертви,или предумишлено убийство,ако има такива.Водача да получи ефективна присъда без право на замяна или парична гаранция!Няма такива ситуации от рода,пийнал и му се докарало.Всеки знае,че след употреба на алкохол,независимо от количеството,реакциите на водача се забавят.За това карането в нетрезво състояние трябва да се разглежда като предумишлено.
+1
Абсолютно съм съгласен !!!
С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ АЗ ОБИЧАМ ТЕ ... 1926 !
- Бижутера
- Контакти:
saffron написа:но пък щом няма пострадали всичко е ок !
Другия път като се окажеш между гумите му ше питам родителите ти кво толкова е станало

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!