Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Sisi 1914
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Sisi 1914 » 10 дек 2011 21:53

zlobul написа:
Sisi 1914 написа:
tevez написа:Всичко за случващото се в Левски може да научите от спортния директор на клуба Георги Иванов-Гонзо в предаването на главния директор на Livesport.bg Крум Савов по Канал 3. „Спортът с Крум Савов“ е в неделя от 17,00 часа.

Ще се гледа.

Сигурно ще слушаме неговото "нормално" по 3 пъти в едно изречение .Ще слушаме как играчите били с голям потенциал , но им трябвало време и т.н. Приятно гледане , за нямам нерви за тоя некадърник .

п.п И после да разправяте :)))

Ще видим, кво ще каже и може да те опровергае, с изказа си.
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 11 дек 2011 01:07

Сиси, ти запетайките за нищо ги нямаш бе, душо ;)

Относно предстоящото "гостуване" на Гонзо при авера му Крумчо: Три години не наслушахме ли му се достатъчно на спортния директор?! Не мисля, че ще има капацитета да измисли нещо ново, с което да ни "зариби", че да му повярваме. Резултатите просто говорят вместо него.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Peek
Контакти:

Мнениеот Peek » 11 дек 2011 04:27

santiliana написа:Сиси, ти запетайките за нищо ги нямаш бе, душо ;)

Относно предстоящото "гостуване" на Гонзо при авера му Крумчо: Три години не наслушахме ли му се достатъчно на спортния директор?! Не мисля, че ще има капацитета да измисли нещо ново, с което да ни "зариби", че да му повярваме. Резултатите просто говорят вместо него.

Не бях забелязал преди да прочета твоя коментар .... след като се върнах малко по нагоре се разревах от смях :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 11 дек 2011 18:54

БГ-играчи няма да взимаме,търсят се футболисти за 4-позици за всички ни е ясно кои са позициите.
Рисп и Видович вече не са футболисти на Левски.
На Калво ще се разчита,но при оферта може и да се продаде.
Ще пазаруваме от Кипър,Франция и Португалия.
Сираков и Боримиров когато не са в клуба само вредят.-тук съм съгласен с Иванов.
Серж-може и да подпише няма да взимат по 30хил евро.
Не е пушил в съблекалнята.С арш са се разбрали.

Нищо интересно не каза Гонзо ,а и Крумчо не го попита за Руската банка.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 11 дек 2011 19:22

Нищо неочаквано.Явно нищо няма да се промени и през Новата година. От интервюто никъде не чух, че лично Гонзо някъде да е сгрешил. Само разбрах, че бил "работил ужасно много" и че крайната дума е негова... Което значи, че всичко си е по старому. На Костов няма да му издържат нервите с "директора".
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 11 дек 2011 19:35

мисля си че Костов вече го накара да не седи на пейката,тренировките се водят от тренера,самите тактически постройки ги прави Костов,сега и селекцията ще прави той -нека не прибързваме с нещата все пак Гонзо може и да се е вразомил.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 11 дек 2011 19:56

zlatan написа:мисля си че Костов вече го накара да не седи на пейката,тренировките се водят от тренера,самите тактически постройки ги прави Костов,сега и селекцията ще прави той -нека не прибързваме с нещата все пак Гонзо може и да се е вразомил.

Може, колкото аз съм измислил теорията за "Големия взрив" как се е зародила вселената!!! :mrgreen: :) :) :) ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 11 дек 2011 20:33

Нищо няма да се получи .Аз продължавам да съм песимист . Аматьорщина и пошлост от където и да се погледне .
Повече от сигурен съм , че напролет ще сме същия цирк . Дано поне руснаците , ако ще наливат пари ,да изискват качество и професионализъм , защото с борат и гонзо нищо няма да се получи . Ще идват и ще си ходят матондовци и орлиновци и Левски пак ще си е селски отбор , както досега .
Вместо вече да са готови с набелязаните играчи , те сега тръгнали по разни екскурзии , все едно отиват да си купуват дрехи . Левашка работа .

п.п Днес гонзо даде отговор на всички вас , които се чудихте защо всеки ден от 10 мои мнения 10 са за неговата некадърност и защо го правя :))
И тъй като по телевизията не съм забелязал да го плюят нито пък на стадиона ,остава недоволството на феновете да бъде най-ярко изразено по форумите , така че може всички да благодарите на "злобулите" , заради това че инженера си е сдал треньорския пост поради натиска , който е бил оказан върху него .
Браво георги , веднъж да кажеш нещо , в което да има резон , макар , че ни разправяше наляво и надясно как не си чел вестници , не си чел сайтове и форуми .
Последна промяна от zlobul на 11 дек 2011 20:42, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 11 дек 2011 21:07

zlatan написа:мисля си че Костов вече го накара да не седи на пейката,тренировките се водят от тренера,самите тактически постройки ги прави Костов,сега и селекцията ще прави той -нека не прибързваме с нещата все пак Гонзо може и да се е вразомил.

И аз съм на мнение, че Гонзо може да си е дал сметка, да не се бърка вече на треньорите в Левски!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 дек 2011 21:11

zlobul написа:Не си приписвай нещо,което НЕ СИ направил!Не се изкарвай революционер!Ти си един ОБИКНОВЕН плювалник и НИЩО повече!

Малките камъни обръщат каруцата , така че не се прави на многознайко . Едно е да плюеш и съвсем друго е да наричаш нещата с истинските имена , нещо толкова трудно за глупци като теб . Всъщност винаги съм се забавлявал с тебе . Опитваш се да провокираш хората , но и това не ти се отдава и ставаш за смях . Продължавай в същия дух :))) . Дотук не си писал нищо против очевадната некадърност на тарагонзо по "незнайни" за мен причини :))) , но съм сигурен , че от момента в който се изнесат от "герена" ще станеш най яростния плювач поради пак "незнайни " за мен причини :)))
Айде сега вече можеш да се омиташ и без тва форума няма нужда от хора с езици като хавлии , които постоянно подсушават определени задници .
Преди да си легнеш си помисли за лицемерието , безгръбначността и нарочната наивност , тегли си сам една "българска" и заспивай.[/quote]
Толкова си нищожен,че даже не можеш да гониш хора от форума,камо ли някой от Герена! :twisted: Нали си "чак"?
Не съм "плюл" по Лафчис и Чорни,а те не са вече на Герена!Плюенето е твой патент!
Ще пиша каквото си искам!И знаеш ли кое е най-веселото?Че ТИ НИЩО не можеш да направиш по въпроса! :mrgreen:
И коя "каруца",ТОЧНО,си обърнал,"малко камъченце такова"?

Върни се в “Левски”