zlobul написа:Не си приписвай нещо,което НЕ СИ направил!Не се изкарвай революционер!Ти си един ОБИКНОВЕН плювалник и НИЩО повече!
Малките камъни обръщат каруцата , така че не се прави на многознайко . Едно е да плюеш и съвсем друго е да наричаш нещата с истинските имена , нещо толкова трудно за глупци като теб . Всъщност винаги съм се забавлявал с тебе . Опитваш се да провокираш хората , но и това не ти се отдава и ставаш за смях . Продължавай в същия дух

)) . Дотук не си писал нищо против очевадната некадърност на тарагонзо по "незнайни" за мен причини

)) , но съм сигурен , че от момента в който се изнесат от "герена" ще станеш най яростния плювач поради пак "незнайни " за мен причини

))
Айде сега вече можеш да се омиташ и без тва форума няма нужда от хора с езици като хавлии , които постоянно подсушават определени задници .
Преди да си легнеш си помисли за лицемерието , безгръбначността и нарочната наивност , тегли си сам една "българска" и заспивай.[/quote]
Толкова си нищожен,че даже не можеш да гониш хора от форума,камо ли някой от Герена!

Нали си "чак"?
Не съм "плюл" по Лафчис и Чорни,а те не са вече на Герена!Плюенето е твой патент!
Ще пиша каквото си искам!И знаеш ли кое е най-веселото?Че ТИ НИЩО не можеш да направиш по въпроса!
И коя "каруца",ТОЧНО,си обърнал,"малко камъченце такова"?