Полицията намери наркотици във фенклуб на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Полицията намери наркотици във фенклуб на Левски!

Мнениеот Rivaldo10 » 25 ное 2011 14:08

istinskilevskar написа:
Абе хлапе заблудено,какви ченета,какви унижения ?!?
Унижението е празния стадион и отлива на Левскари !!! Не разбрахте ли,че читав собственик и спонсор няма да се появи,докато утайката на обществото не се разкара от Герена !И докато София запад е идол за такива малоумници като теб !
Както си тръгнал ще станеш поредния дилър на наркотици и ще гниеш по затворите !

Как реши, че София-Запад са ми идоли? Откъде пък знаеш как съм тръгнал, че ще ставам дилър? Хлапе ще викаш на сина си, ако не си самият ти хлапе! Ако решиш пак да ме обиждаш, гледай да не е по форуми, така правят мишлетата.
Такива като теб винаги си намират оправдания, за да не ходят на мачове и винаги друг им е крив. Аз си ходя от доста време в "Б" и нито съм наркоман, нито съм криминално проявен, нито съм бил бит, нито пък си бил някой от сектора, който не е единственият сектор на стадиона! Последното е много важно! Как така срещу Видима ви е толкова страх от София-Запад, а в евромачовете (основно) сме в пъти повече, тогава не ви ли е страх? Май проблема ще излезе друг, а? ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

istinskilevskar
Контакти:

Мнениеот istinskilevskar » 25 ное 2011 14:20

Rivaldo10 написа:
istinskilevskar написа:
Абе хлапе заблудено,какви ченета,какви унижения ?!?
Унижението е празния стадион и отлива на Левскари !!! Не разбрахте ли,че читав собственик и спонсор няма да се появи,докато утайката на обществото не се разкара от Герена !И докато София запад е идол за такива малоумници като теб !
Както си тръгнал ще станеш поредния дилър на наркотици и ще гниеш по затворите !

Как реши, че София-Запад са ми идоли? Откъде пък знаеш как съм тръгнал, че ще ставам дилър? Хлапе ще викаш на сина си, ако не си самият ти хлапе! Ако решиш пак да ме обиждаш, гледай да не е по форуми, така правят мишлетата.
Такива като теб винаги си намират оправдания, за да не ходят на мачове и винаги друг им е крив. Аз си ходя от доста време в "Б" и нито съм наркоман, нито съм криминално проявен, нито съм бил бит, нито пък си бил някой от сектора, който не е единственият сектор на стадиона! Последното е много важно! Как така срещу Видима ви е толкова страх от София-Запад, а в евромачовете (основно) сме в пъти повече, тогава не ви ли е страх? Май проблема ще излезе друг, а? ;)

Аз съм в "А" сектор от 15 години ,мач не пропускам!
След всяко ходене ми става криво как прогресино намаляваме!
Дилърите ,а и дори Гугутката в "А" сектор избягват да се правят на интересни след случая с освикването на Батков !
Но ти си пубертет и сега в този период си избирате идоли за подражание.Милсещите Левскари знаят кое е добро за клуба и кое лошо !Хората с пари не искат да чуят за Левски заради София запад ! Ела да чуеш мнението на хората в "А" за вашите любимци ! Пиша го пак защото не вдявате:

istinskilevskar написа:Абе пубертети малоумни.
Нападате един човек ,който казва истината и заради него Левскари нямало да пишат във форум !!!
А знаете ли колко Левскари не ходят на мач на Левски ,заради тази шайка наркомани ,които защитавате тук !!!
Знаете ли колко пребити Левскари има от тези наркодилъри София запад !?!
Те са главните виновници на мач на Левски на Герена в сектор "Б" да има по 200 човека !
Нещо ,което никога през годините не се е случвало !
Наркодилърите са виновни,че все повече хора мразят Левски-последните изцепки във Варна(наръганите момичета с ножове)!!!
И да, вчера по телевизията казаха,че момчето,което е с опасност за живота е пребито от фенове на Левски !!! Перфектен имидж за отбора на народа !!!
Кой спонсор ще си даде парите на нас ,като имаме такива престъпници ,като София запад,които са лицето на Левски ???
Всички знаем ,че са наркодилъри и престъпници,но нямало проблеми защото били направили много за сектора-напротив !Разбиха сектора и сега сме на нивото на Славия и Локо Сф с по 200 човека в сектора и по 700 на мач !!!Затвориха сектор "В",заради тези уроди !!!Кой нормален Левскар ще иска да иде на стадиона като знае какви отрепки има до себе си ?!?
ОСЪЗНАЙТЕ СЕ и не се излагайте ,като си затваряте очите за неща,които вредят на клуба !!!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 25 ное 2011 14:26

istinskilevskar написа:
Дилърите ,а и дори Гугутката в "А" сектор избягват да се правят на интересни след случая с освикването на Батков !
Но ти си пубертет и сега в този период си избирате идоли за подражание.Милсещите Левскари знаят кое е добро за клуба и кое лошо !Хората с пари не искат да чуят за Левски заради София запад ! Ела да чуеш мнението на хората в "А" за вашите любимци ! Пиша го пак защото не вдявате:

Пак ти казвам, не са ми любимци и определено не ми е приятно, че публиката намалява, но проблемът не е точно в София-Запад. Наркотици може да си купиш и в училища из София, начините са много, но затова трябва да се погрижи полицията, ние с теб няма как да променим нещата, особено с писаници във форума.
Лично на мен ми писна "червеният" рев в темата и си ги гавря във всеки коментар, но това не означава, че защитавам/порицавам хора, които не познавам.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 25 ное 2011 14:43

Batkoto написа:вие наистина сте много зле, вместо да вземете отношение във връзка с темата и да порицаете наркодилърчетата от Сектор Б, за вас е по-важно да се плюе един модератор, който нарича нещата с истинските им имена .. на следващия мач да не забравите да издигнете транспаранти в защита на бандитите :idea:

Кой от Левскарите във форума не е взел отношение по темата :?: Само да ми кажеш какво трябва повече да порицаваме...вече написах, хванали са човек с наркотици, ако е виновен да го осъдят!
Всеки един от нас си каза мнението...мисля, че вие сте хората, които обобщават, правят си някакви заключения и влизат тук само, за да се заяждат!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 25 ное 2011 14:48

Rivaldo10 написа:
istinskilevskar написа:

Пак ти казвам, не са ми любимци и определено не ми е приятно, че публиката намалява, но проблемът не е точно в София-Запад. Наркотици може да си купиш и в училища из София, начините са много, но затова трябва да се погрижи полицията, ние с теб няма как да променим нещата, особено с писаници във форума.
Лично на мен ми писна "червеният" рев в темата и си ги гавря във всеки коментар, но това не означава, че защитавам/порицавам хора, които не познавам.

+1
Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 25 ное 2011 14:51

Rivaldo10 написа:
Red_Girl написа:Да толкова счупени ченета, може да се молиш едно от тях за бъдеще да не бъде твойто. ;) Че и момичетата си биете. Евала...

:lol: Не ме грижи мен, а това за момичето го знаеш от мен, което не е много компетентно мнение от твоя страна. ;)

Това което имах предвид беше след дербито сега. Когато едно момиче, на име Цвета(от ваще) беше наритана от въпросния Теодор, само защото го е попитала защо чупи седалки. И всички са гледали и никой нищо не е направил.. Вто за това говоря.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 25 ное 2011 14:55

Какво общо има, че полицията е хванала човек с наркотици и обсъждане на това в коя агитка има повече престъпници?
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 25 ное 2011 14:56

Red_Girl написа:Това което имах предвид беше след дербито сега. Когато едно момиче, на име Цвета(от ваще) беше наритана от въпросния Теодор, само защото го е попитала защо чупи седалки. И всички са гледали и никой нищо не е направил.. Вто за това говоря.

Нито съм видял да се чупят седалки, нито да има какъвто и да е бой, бях в центъра на трибуната, 7-8 ред някъде. Въпросната личност беше на пистата. :?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 25 ное 2011 15:09

Rivaldo10 написа:
Red_Girl написа:Това което имах предвид беше след дербито сега. Когато едно момиче, на име Цвета(от ваще) беше наритана от въпросния Теодор, само защото го е попитала защо чупи седалки. И всички са гледали и никой нищо не е направил.. Вто за това говоря.

Нито съм видял да се чупят седалки, нито да има какъвто и да е бой, бях в центъра на трибуната, 7-8 ред някъде. Въпросната личност беше на пистата. :?

Това нещо се случи след дербито. Можеш да попиташ някой и той ще ти каже.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

trayan16

Мнениеот trayan16 » 25 ное 2011 19:49

Всичко е заради Разград!И аз бях там,бях един от първите,които почнаха да го псуват тоя,никой не ни е давал тон,всичко беше спонтанно!

Върни се в “Левски”