stanislav89 написа:wilge написа:1912chaflio написа:Браво на вас бе,ама защо нищо не се споменава за това как нямате нито една спечелина битка срещо жълтите .И колко бой ядете кадето ви хванем
Един локомотивец ми казваше, че канарите сте били тъпи парчета и помаци слезли от Родопите, а аз не му вярвах. След казаното от теб дълбоко се замислям дали съм бил прав. А може и ти да си изключението. Виж написаните от теб думи които съм болдвал. Предлагам ти малко статистика от мачовете между Левски и Ботев:
Мачове Победи Равни Загуби Голова разлика
Общо 113 62 18 33 213:132 +81
А сега внимавай, МАЙНА! Тук са резултатите с най- големи разлики. От 62 спечелини битки тези са най- изразителни. Запомни ги, майна, и повече не говори глупости. Обичай си отбора и така трябва да бъде. Но не го сравнявай със софийските грандове, защото разликата е очевАднаи и съвсем не е в твоя полза. Симпатизираш (няма лошо) на посредствено провинциално отборче без никакви успехи на международната сцена и играчи със селски манталитет. Останалото са комплекси, а демонстрацията на самочувствие е липса на такова.
1998/1999 30.08.1998 Левски (София) 6:0 Ботев (Пловдив)
2008/2009 17.08.2008 Левски (София) 6:0 Ботев (Пловдив)
2009/2010 08.08.2009 Левски (София) 5:0 Ботев (Пловдив)
Не е лесно да си глупав и злобен![]()
Първо , той ти говори за битки между феновете.
Второ , пропуснал си един резултат , като си тръгнал да изваждаш най-големите резултати:
1961/1962 08.07.1962 Левски (София) 1:6 Ботев (Пловдив)
Трето ,успехите на клуба ни както на местно така и на европейско ниво са прилични ,като за отбор поддържан в миманса по време на комунизма , за разлика от вашият отбор.
Четвърто статистиката ти не знам как си я вадил , но аз се занимавам с такива неща и ако ми се помолиш може и да ти кажа как е правилната за всички сблъсъци между двата клуба.
п.п.Оставете ги хората да се радват на книгата си.
Първо,говорим за футбол!Колегата "в синьо" му е ясно,но на Вас.... Второ,според твоето първо-говорим за битки между фенове....в този ред на мисли....какъв е този пример дето даваш?1961...1962г......