Да си спомним бившите ни играчи-част 1. Пламен Николов.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Да си спомним бившите ни играчи-част 1. Пламен Николов.
Доколкото си спомням локомотивци му викаха Пантерата, а Григораш след като при 1:1 изпусна да засече топката на гол лнията и Сирака почти го наби на терена се видя че дните му в Левски са преброени.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

- Тони Шумахер
- Контакти:
Re: Да си спомним бившите ни играчи-част 1. Пламен Николов.
Lyubaka01 написа:daniel875 написа:По - младите любители на играта помнят големия наш вратар Пламен Николов, който беше нещо уникално. Ако сте гледали първото полувреме на мача с Байерн, когато ги бихме с 3:1 и как Пацо избиваше топката, просто няма такъв вратар. Уникално позициониране в рамката, уникални намеси отблизо. Подчертавам отблизо, защото той имаше един малък недостатък, че беше късоглед и това му пречеше да вижда топката, когато отправеха удар от далечно разстояние. Доста такива голове допущаше, но той не е виновен, че имаше този проблем.
А думата ми беше за другата легенда на Левски, носещ същите имена - незабравимата двойка, родом от Враца, Пламен Николов. Той беше в червата, както се казва, левскар. Беше страхотен бек, страхотен играч.
+1 Докато пазеше в ЛОКО ми беше любимец, но наистина няма да забрвя какви паешки голове е получавал от 20-30метра... Инаще имаше невероятен рефлекс и благодарение на него и на опита си ни е измъквал(а и Левски) в много мачове. А и беше луд по цялата главаЗа мене е българския Тони Шумахер...
Знам