Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

PETZI

"Батков надъха играчите с пари"

Мнениеот PETZI » 27 окт 2011 00:11

Чакайте сега?!? Нали след мача с Черноморец щеше да ги глобява?? Или отново това беше прах в очите?? Да прикрие, че всъщност е доволен от мача ( може би финансово доволен?? )

PETZI

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот PETZI » 27 окт 2011 00:19

Благодаря на модераторите!!:)))

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 окт 2011 08:14

PETZI написа:Благодаря на модераторите!!:)))

Преди време предупредих,че няма да допускам мнения които,намекват или директно казват за участие на Левски в уговорени мачове.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 27 окт 2011 16:10

milen.hristov написа:

Преди време предупредих,че няма да допускам мнения които,намекват или директно казват за участие на Левски в уговорени мачове.

колега , няма причина да не се допускат мнения от този род .Хората , така ги виждат нещата , а форума е за това , да изразяват мнението си , спазвайки някакви общоприети правила , независимо от това дали на някой му харесва или не .....останалото се приема за налагане на цензура , което би било нормално за едни други времена , но не и за днешните .
Да , и аз мисля че Левски е участвал в уговорки , като "казанската афера" е една от най-фрапиращите .Някой ще я отрече ли ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 27 окт 2011 21:12

...
Последна промяна от federer_11 на 28 окт 2011 11:11, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 27 окт 2011 22:35

zlobul написа:
milen.hristov написа:

колега , няма причина да не се допускат мнения от този род .Хората , така ги виждат нещата , а форума е за това , да изразяват мнението си , спазвайки някакви общоприети правила , независимо от това дали на някой му харесва или не .....останалото се приема за налагане на цензура , което би било нормално за едни други времена , но не и за днешните .
Да , и аз мисля че Левски е участвал в уговорки , като "казанската афера" е една от най-фрапиращите .Някой ще я отрече ли ?

Има причина.6-то управление излиза на светло :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 29 окт 2011 12:51

Снощи с носталгия си пуснах Фрайбург-Леверкузен да погледам Дембеле, все пак в първи мач от първенството излезе титуляр с нова схема 4-4-2 за Фрайбург на върха на атаката с Дембеле и Сисе ( как звучи само :) ) Мача завърши 0-1 с доста положения за Фрайбург почти всички създадени от Сисе, а "наш" Дембеле хвърли доста сили, постоянно се движеше, търсеше често топката, но в крайна сметка винаги на гърба си с един защитник не направи нищо запомнящо се освен и няколкото грешни паса. Направих асоциация с нашия Арс, като две капки вода са както Дембеле за Фрайбург и Арс за Левски-тотални разочарования! Не вярвам и ,че нещо ще се промени, нито за единия, нито за другия. Просто един футболист или пасва в даден клуб или не-фактори много. Та в този ред на мисли надежди към Арс, аз лично вече нямам никакви, а и след снощното му "оплакване" към холандските медии си мисля, че поне докато Гонзо е на каквато и да е длъжност в Левски, Арс си "подписа" статута на твърда резерва! И само като си помислиш, че това ще е най-скъпата резерва в историята на клуба :shock: и като си помисля по ефективност след Дениран Ортега, на мен този ми е титуляр за второто място :|
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 окт 2011 23:48

Ден първи,лицето Георги Александров Иванов,още е в Левски.Докога,докога,докога...

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 окт 2011 02:10

аз казах, че мнимата оставка на Георги е един фарс и всъщност- от начина, по който спомена за нея беше кристално ясно, че изобщо не мисли да се маха, а отново се прави на велик пред журналистите, които са напълнили гащите пред него и със страх му задават въпросите...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 окт 2011 08:14

santiliana написа:аз казах, че мнимата оставка на Георги е един фарс и всъщност- от начина, по който спомена за нея беше кристално ясно, че изобщо не мисли да се маха, а отново се прави на велик пред журналистите, които са напълнили гащите пред него и със страх му задават въпросите...

лошото е,че си напълно прав.

Върни се в “Левски”