Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
"Батков надъха играчите с пари"
Чакайте сега?!? Нали след мача с Черноморец щеше да ги глобява?? Или отново това беше прах в очите?? Да прикрие, че всъщност е доволен от мача ( може би финансово доволен?? )
Re: Всекидневна около Левски.....
Благодаря на модераторите!!:)))
- milen.hristov
- Контакти:
PETZI написа:Благодаря на модераторите!!:)))
Преди време предупредих,че няма да допускам мнения които,намекват или директно казват за участие на Левски в уговорени мачове.
milen.hristov написа:PETZI написа:Благодаря на модераторите!!:)))
Преди време предупредих,че няма да допускам мнения които,намекват или директно казват за участие на Левски в уговорени мачове.
колега , няма причина да не се допускат мнения от този род .Хората , така ги виждат нещата , а форума е за това , да изразяват мнението си , спазвайки някакви общоприети правила , независимо от това дали на някой му харесва или не .....останалото се приема за налагане на цензура , което би било нормално за едни други времена , но не и за днешните .
Да , и аз мисля че Левски е участвал в уговорки , като "казанската афера" е една от най-фрапиращите .Някой ще я отрече ли ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- federer_11
- Контакти:
...
Последна промяна от federer_11 на 28 окт 2011 11:11, променено общо 1 път.

- фифи перото
zlobul написа:milen.hristov написа:PETZI написа:Благодаря на модераторите!!:)))
колега , няма причина да не се допускат мнения от този род .Хората , така ги виждат нещата , а форума е за това , да изразяват мнението си , спазвайки някакви общоприети правила , независимо от това дали на някой му харесва или не .....останалото се приема за налагане на цензура , което би било нормално за едни други времена , но не и за днешните .
Да , и аз мисля че Левски е участвал в уговорки , като "казанската афера" е една от най-фрапиращите .Някой ще я отрече ли ?
Има причина.6-то управление излиза на светло

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- BLUE CHAMPIONS
Снощи с носталгия си пуснах Фрайбург-Леверкузен да погледам Дембеле, все пак в първи мач от първенството излезе титуляр с нова схема 4-4-2 за Фрайбург на върха на атаката с Дембеле и Сисе ( как звучи само
) Мача завърши 0-1 с доста положения за Фрайбург почти всички създадени от Сисе, а "наш" Дембеле хвърли доста сили, постоянно се движеше, търсеше често топката, но в крайна сметка винаги на гърба си с един защитник не направи нищо запомнящо се освен и няколкото грешни паса. Направих асоциация с нашия Арс, като две капки вода са както Дембеле за Фрайбург и Арс за Левски-тотални разочарования! Не вярвам и ,че нещо ще се промени, нито за единия, нито за другия. Просто един футболист или пасва в даден клуб или не-фактори много. Та в този ред на мисли надежди към Арс, аз лично вече нямам никакви, а и след снощното му "оплакване" към холандските медии си мисля, че поне докато Гонзо е на каквато и да е длъжност в Левски, Арс си "подписа" статута на твърда резерва! И само като си помислиш, че това ще е най-скъпата резерва в историята на клуба
и като си помисля по ефективност след Дениран Ортега, на мен този ми е титуляр за второто място 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- milen.hristov
- Контакти:
Ден първи,лицето Георги Александров Иванов,още е в Левски.Докога,докога,докога...
- santiliana
аз казах, че мнимата оставка на Георги е един фарс и всъщност- от начина, по който спомена за нея беше кристално ясно, че изобщо не мисли да се маха, а отново се прави на велик пред журналистите, които са напълнили гащите пред него и със страх му задават въпросите...
- milen.hristov
- Контакти:
santiliana написа:аз казах, че мнимата оставка на Георги е един фарс и всъщност- от начина, по който спомена за нея беше кристално ясно, че изобщо не мисли да се маха, а отново се прави на велик пред журналистите, които са напълнили гащите пред него и със страх му задават въпросите...
лошото е,че си напълно прав.