Георги Христов твърдо вън от Левски!?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Пълен картбланш за Георги Христов!
Мисля, че Жоро вече "влезе в час", аклиматизира се макар и трудно. Наблюдавам любимия Левски от доста години и все така се случва според мен че новите любимци на синята публика все трудно тръгват като дойдат на Герена. Все пак не е същото да ти ревне една претенциозна публика като нашата и да ти викат 20-30 запалянковци от провинциалните отбори. Рядко се уцелва новопристигналите да са пълни "пердета" и да се сработят от раз. Смятам че това ще е годината на Жоро Христов и той ще напълни сините сърца с радост! Дерзай Жоре!
-
- Контакти:
Твърдо ЗА ЖОРО ХРИСТОВ.Необходима е пълната ни подкрепа към него.Гонзо го чакахме 2 години да започне да вкарва,а Христов отбеляза решителни голове още в дебютния си сезон.Необходима е и правилна работа от страна на Велев с момчето,а на този Макриев вече му сърбахме попарата.
Не ни трябва Макриев, трябва да се даде шамс на ГЕОРГИ ХРИСТОВ,мисля 4е с гола си срещу 4орбата го заслужава, поне ГОНЗО го подкрепя напълно заслужено и е много прав. БРАВО ГОНЗО МЪЖКАР СИ.
Monky написа:ПАВЛЕ ДЕЛИБАШИЧ ОТ ЛОКО ПЛОВДИВ Е ВСЕ ОЩЕ СВОБОДЕН, ВКАРА 10 ГОЛА ПРОЛЕТТТА
Айде без този , а ? Предпочитам Еньо да остане , отколкото тоз безкадърник да дойде
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Делибашич не е лош,но няма да дойде,защото няма място за играчи извън ЕС 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- levskar forever
- Контакти:
И все пак аз едно не мога да разбера!Къде ни е звездната селекция,която ни я обещаха?Първите мачове в ШЛ ще си ги вземем макар и трудно,и после какво тъпите прасета пак да ни се подиграват.Поне да не бяха обещавали нищо.Само ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ!!!!!!!!!!!!!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com
levskar forever написа:И все пак аз едно не мога да разбера!Къде ни е звездната селекция,която ни я обещаха?Първите мачове в ШЛ ще си ги вземем макар и трудно,и после какво тъпите прасета пак да ни се подиграват.Поне да не бяха обещавали нищо.Само ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ!!!!!!!!!!!!!
Бе ква селекция,те дано не продадат Дарко и Зе,че я закъсахме тогава.А за подиграването-тая година е наш ред...
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Monky написа:АМА ЖОРО ДА СИ ПУСНЕ ПАК ДЪЛГАТА КОСА С ПРЕВРЪЗКАТА, ЩОТО КЪСО ПОДСТРИГАН НЕ МУ ВЪРВИ

Жоро не е манекен.Той е много класен играч.Жалко,че е единсвеният нормален в отбора.Вън всички чалга-мумии от сектора.
За да играеш в ЛЕВСКИ -СОФИЯ преди всичко трябва да си личност,а освен Гонзо и Гошо другото е пълни шушумигиорници попаднали в отбора по щасливо стечение на обстоятелствата за тях !!!!! Каква шампионска лига???