ОТ 3 ГОДИНИ АПЕЛИРАМ КЪМ ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ ДА НАПРАВИМ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА РАЗКАРАМЕ ТАРА И ГОНЗО
ОБЯВЯВАХТЕ МЕ ЗА ЧОРБАР , ЗА ПРОВОКАТОР ....НАКРАЯ ДОЙДОХТЕ НА МОЯТА
МОЩНО ОСТАВКА И ВЪН ИДИОТИТЕ ОТ ЛЕВСКИ
НИЕ ВЕЧЕ НА ОТБОР НЕ ПРИЛИЧАМЕ
ТОЯ НИ Е ДОКАРАЛ НА НИВОТО НА ВИДИМА
Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Георги Иванов-фен тема
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Бях се зарекал да не пиша повече в тая тема заради разни хора дето само обиждаха и даваха епитети!!!
-А сега кво стана скъпи деца? А къде е великия стратег краля-слънце Гонзо а?
За разлика от много хора дето разправят врели не кипели в тоя форум,тук има и хора които разбират поне малко тази игра и аз без да се правя на велик смело мога да кажа, че я разбирам поне малко!!!Още месец ЮЛИ писах тук, че от този треньор и чеп за зеле не става.За да си треньор ти трябва ерудиция,възпитание,образование, педагогически подход и не последно място тактическа грамотност.Нито едно от тези изсеквания не притежава Гонзо ама нито едно!!!Не става само със псуване,викане и крещене от тъч линията и зъбене на всички които не са с него!!!Така никога няма да стане нищо,ама никога!!!Гонзо моментално трябва да измете от Герена ама на секундата,защото вече рекордите са му в повече,вече освен рекорди от ЦСКА,Берое,Локо Пд,Черно Море за победи над Левски на Герена имаме вече и СЪЩЕСТВУВАЩ ОТБОР срещу когото имаме отрицателен баланс!!!Браво Гонзо,Браво ВЕЛИК бате евалата честно,това никой друг не го може!!!Още преди три години съм го споделял с приятели Гонзо да стане добър директор и шеф трябва да загърби Болната си амбиция,да бъде толерантен към съвети и упреци и да търси доброто в тях а не врага с партиен билет.Да спре да се заяжда с хора като Наско,Мъри,Боримиров и Кокалчето защото за 3 години той не постигна ама нищо дето те са постигнали,да изгради стратегия за работа с поне 3 години напред а не на парче.Да намали на 90% самочувствието си защото то само му пречи а не помага!!!Но Гонзо за 3 години не промени и на кота подхода си напротив още повече засили тези свой подходи към работата си.И логиката си казва думата!!!!Тук трябва да се спомене за мустакатия комсомолец-тарикат-доносник който вече няколко години еб...ва майката на любимия ми отбор.Чрез раздаване на пари на определени лица в сектора,чрез удобните му медии абе типично по-комунистически тертип.Този типичен Тартюф ,гледа да взима и последното пени на клуба като разправя врели не кипели как видиш ли раздавал милиони евро на клуба!!!На тези думи могат да вярват само откровени глупаци и никой друг нормален човек.Батков продава всичко читаво и лапа парите,като клуба от няколко години се самоиздържа чисто сам и издържа и борат чрез приходи от Европа и продажби на играчи другото е чиста лъжа.Тази години е вече загубена и няма какво да се лъжем за това, единствената оправия е моментална продажба на клуба най-добре зимата и най-късно лятото .И не ми говорете, че нямало кой да купи,еми няма кой защото борат не иска затова да е дал реална цена или да е пуснал отбора на борсата а?Нищо подобно от негова страна!!!
За да се върне Левски там където му е мястото трябва да се случат следните неща:
1-Моментално сменяне на треньора с нов,дали Мъри или И.Илиев няма кой знае какво значение,с този треньор сега всяка минута е загубена и ще запишем рекорден сезон.Най-вероятно чорбата ще си направят рекорд с нас ако Гонзо е треньор до тогава а и Европа изглежда ХИМЕРА с него!!!!
2-Продажба на клуба на свестен собственик!!!
3-На всяка цена Наско Сираков отново да е директор в клуба!!!
4-План за работа на клуба поне за 3 години напред!!!
5-Работа със школата,защото в момента смело може да се каже, че няма такава ама изобщо!!!
6-Реконструкция на Герена!!!
Тези цели с борат са в кръга на фантастиката.Моля мнението ми да не бъде трито защото не е удобно на много хора!!!
Вън Батков и Гонзо от Герена,Левски е наш,той не е тяхна бащиния.Нека всички които обичаме Левски го покажем!!!
-А сега кво стана скъпи деца? А къде е великия стратег краля-слънце Гонзо а?
За разлика от много хора дето разправят врели не кипели в тоя форум,тук има и хора които разбират поне малко тази игра и аз без да се правя на велик смело мога да кажа, че я разбирам поне малко!!!Още месец ЮЛИ писах тук, че от този треньор и чеп за зеле не става.За да си треньор ти трябва ерудиция,възпитание,образование, педагогически подход и не последно място тактическа грамотност.Нито едно от тези изсеквания не притежава Гонзо ама нито едно!!!Не става само със псуване,викане и крещене от тъч линията и зъбене на всички които не са с него!!!Така никога няма да стане нищо,ама никога!!!Гонзо моментално трябва да измете от Герена ама на секундата,защото вече рекордите са му в повече,вече освен рекорди от ЦСКА,Берое,Локо Пд,Черно Море за победи над Левски на Герена имаме вече и СЪЩЕСТВУВАЩ ОТБОР срещу когото имаме отрицателен баланс!!!Браво Гонзо,Браво ВЕЛИК бате евалата честно,това никой друг не го може!!!Още преди три години съм го споделял с приятели Гонзо да стане добър директор и шеф трябва да загърби Болната си амбиция,да бъде толерантен към съвети и упреци и да търси доброто в тях а не врага с партиен билет.Да спре да се заяжда с хора като Наско,Мъри,Боримиров и Кокалчето защото за 3 години той не постигна ама нищо дето те са постигнали,да изгради стратегия за работа с поне 3 години напред а не на парче.Да намали на 90% самочувствието си защото то само му пречи а не помага!!!Но Гонзо за 3 години не промени и на кота подхода си напротив още повече засили тези свой подходи към работата си.И логиката си казва думата!!!!Тук трябва да се спомене за мустакатия комсомолец-тарикат-доносник който вече няколко години еб...ва майката на любимия ми отбор.Чрез раздаване на пари на определени лица в сектора,чрез удобните му медии абе типично по-комунистически тертип.Този типичен Тартюф ,гледа да взима и последното пени на клуба като разправя врели не кипели как видиш ли раздавал милиони евро на клуба!!!На тези думи могат да вярват само откровени глупаци и никой друг нормален човек.Батков продава всичко читаво и лапа парите,като клуба от няколко години се самоиздържа чисто сам и издържа и борат чрез приходи от Европа и продажби на играчи другото е чиста лъжа.Тази години е вече загубена и няма какво да се лъжем за това, единствената оправия е моментална продажба на клуба най-добре зимата и най-късно лятото .И не ми говорете, че нямало кой да купи,еми няма кой защото борат не иска затова да е дал реална цена или да е пуснал отбора на борсата а?Нищо подобно от негова страна!!!
За да се върне Левски там където му е мястото трябва да се случат следните неща:
1-Моментално сменяне на треньора с нов,дали Мъри или И.Илиев няма кой знае какво значение,с този треньор сега всяка минута е загубена и ще запишем рекорден сезон.Най-вероятно чорбата ще си направят рекорд с нас ако Гонзо е треньор до тогава а и Европа изглежда ХИМЕРА с него!!!!
2-Продажба на клуба на свестен собственик!!!
3-На всяка цена Наско Сираков отново да е директор в клуба!!!
4-План за работа на клуба поне за 3 години напред!!!
5-Работа със школата,защото в момента смело може да се каже, че няма такава ама изобщо!!!
6-Реконструкция на Герена!!!
Тези цели с борат са в кръга на фантастиката.Моля мнението ми да не бъде трито защото не е удобно на много хора!!!
Вън Батков и Гонзо от Герена,Левски е наш,той не е тяхна бащиния.Нека всички които обичаме Левски го покажем!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
И кво И.Илиев да дойде за къв чеп е тоя палячо кадето реди загуби след загуби от който го хване,какъв респект ще има в играчите към него??Смях ще става с него още повече.Мъри който се дъни непрекъснато с който и отбор да се хване,тогава имаше късмет че падна на добри играчи с сп.директор който да купува мачове.Чета само как ще щели да се събирате големите форумни разбирачи да правите ад на Герена и да псувате и викате оставки ама от 5 седмици 1 не съм видял да го прави което ме навежда на мисълта че оставки само по форумите раздавате.:Х Големи фенове сте,евала с такива като вас Левски ще просперира много
Гонзо може да е всякакъв но той ще успее защото във вените му тече кръв на победител и манталитета му е такъв и за жалост на форумните фенове който го псуват само когато загуби(което е наи-смешното)тои ще остане и ще ни направи шампиони.ПС-стойте си пред ТВ-то или ПС-то драскайте и псувайте поне развеселявате обстановката,и като чета колко тренера пишат тука защо един от вас не отиде при Борат и не си даде СВ-то и не стане той тренер сигорно твърде много Манаджер играете и сте твърде добри за да водите действителен отбор
класици големи сте :Д 

Spaceout написа:И кво И.Илиев да дойде за къв чеп е тоя палячо кадето реди загуби след загуби от който го хване,какъв респект ще има в играчите към него??Смях ще става с него още повече.Мъри който се дъни непрекъснато с който и отбор да се хване,тогава имаше късмет че падна на добри играчи с сп.директор който да купува мачове.Чета само как ще щели да се събирате големите форумни разбирачи да правите ад на Герена и да псувате и викате оставки ама от 5 седмици 1 не съм видял да го прави което ме навежда на мисълта че оставки само по форумите раздавате.:Х Големи фенове сте,евала с такива като вас Левски ще просперира многоГонзо може да е всякакъв но той ще успее защото във вените му тече кръв на победител и манталитета му е такъв и за жалост на форумните фенове който го псуват само когато загуби(което е наи-смешното)тои ще остане и ще ни направи шампиони.ПС-стойте си пред ТВ-то или ПС-то драскайте и псувайте поне развеселявате обстановката,и като чета колко тренера пишат тука защо един от вас не отиде при Борат и не си даде СВ-то и не стане той тренер сигорно твърде много Манаджер играете и сте твърде добри за да водите действителен отбор
Промит мозък.... друго няма да кажа
magga написа:Spaceout написа:И кво И.Илиев да дойде за къв чеп е тоя палячо кадето реди загуби след загуби от който го хване,какъв респект ще има в играчите към него??Смях ще става с него още повече.Мъри който се дъни непрекъснато с който и отбор да се хване,тогава имаше късмет че падна на добри играчи с сп.директор който да купува мачове.Чета само как ще щели да се събирате големите форумни разбирачи да правите ад на Герена и да псувате и викате оставки ама от 5 седмици 1 не съм видял да го прави което ме навежда на мисълта че оставки само по форумите раздавате.:Х Големи фенове сте,евала с такива като вас Левски ще просперира многоГонзо може да е всякакъв но той ще успее защото във вените му тече кръв на победител и манталитета му е такъв и за жалост на форумните фенове който го псуват само когато загуби(което е наи-смешното)тои ще остане и ще ни направи шампиони.ПС-стойте си пред ТВ-то или ПС-то драскайте и псувайте поне развеселявате обстановката,и като чета колко тренера пишат тука защо един от вас не отиде при Борат и не си даде СВ-то и не стане той тренер сигорно твърде много Манаджер играете и сте твърде добри за да водите действителен отбор
Промит мозък.... друго няма да кажа
Чак петолъчка му грее на челото.
- Levski 1914
- Контакти:
ОК, тук всички истерично пишат за оставки, продажба на клуба, провали и т.н. Аз имам само един въпрос...
Кой искате да дойде на мястото на Батков, кой да е спортен директор, кой да е треньор
Ще ми бъде много любопитно какво мислите.
Кой искате да дойде на мястото на Батков, кой да е спортен директор, кой да е треньор

"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Платените форумци пак налазват форума след 2-3 дневно криене .
Кой съм искал да стане президент на Левски , кой спортнотехнически директор и кой треньор .
Ами ще ти отговоря бе пич .....по голямата част от президентите в А група са поне 10 нива на агент тара ......кой всъщност е агент тара , ти беше ли го чувал преди това , освен че е бил в "комисията " по ликвидирането на Левски (образно казано)
Спортно -технически директор ....ами той е един от който всички треперят а чорбата победили ливърпул на анфийлд (същия отбор) излезе със ситема 10-0-0 и цял мач играха за да паднат с по малко . Всички знаете кой е , или искаш да кажеш , че Левски е купил мачовете с букурещ , киево , марсилия , удинезе и т.н ?
Накрая стигнахме и до треньора .....ами дори "лаптопа " е професор в сравнеие с "изтривалката с фалшива диплома"
Кой съм искал да стане президент на Левски , кой спортнотехнически директор и кой треньор .
Ами ще ти отговоря бе пич .....по голямата част от президентите в А група са поне 10 нива на агент тара ......кой всъщност е агент тара , ти беше ли го чувал преди това , освен че е бил в "комисията " по ликвидирането на Левски (образно казано)
Спортно -технически директор ....ами той е един от който всички треперят а чорбата победили ливърпул на анфийлд (същия отбор) излезе със ситема 10-0-0 и цял мач играха за да паднат с по малко . Всички знаете кой е , или искаш да кажеш , че Левски е купил мачовете с букурещ , киево , марсилия , удинезе и т.н ?
Накрая стигнахме и до треньора .....ами дори "лаптопа " е професор в сравнеие с "изтривалката с фалшива диплома"
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
Лаптопа е две класи над Гонзо-много го бъзикате но помнете ми думата този е много добър.
Изключителен тактик,само самочувствие му липсва.
Изключителен тактик,само самочувствие му липсва.
LEVSKI_FOREVER
- Levski 1914
- Контакти:
zlobul написа:Платените форумци пак налазват форума след 2-3 дневно криене .
Зададох елементарен въпрос (или не толкова елементарен) и мислех да изчакам да се понасъберат повече отговори преди да пиша пак...но на теб ще отговоря.
Венци, Гигов, Титаните...да не продължавам да изброявам...не знам коя по-голяма част от президентите в "А" група са 10 нива над Батков?
За спортния директор те разбрах...
И за Лаптопа също...
Колкото до това дали съм платен - не съм допрял до заплата, за да кисна във форумите и да споря с такива като теб!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Levski 1914 написа:zlobul написа:Платените форумци пак налазват форума след 2-3 дневно криене .
Зададох елементарен въпрос (или не толкова елементарен) и мислех да изчакам да се понасъберат повече отговори преди да пиша пак...но на теб ще отговоря.
Венци, Гигов, Титаните...да не продължавам да изброявам...не знам коя по-голяма част от президентите в "А" група са 10 нива над Батков?
За спортния директор те разбрах...
И за Лаптопа също...
Колкото до това дали съм платен - не съм допрял до заплата, за да кисна във форумите и да споря с такива като теб!
и тук ще поспоря малко .....
титаните ги плюят много , но само ще ти спомена факта , че купиха голмайстора на румъния , който е истинско футболно светило в сравнение с разни такива като матондо , арш , цветков и т.н
титаните купиха мораеш , който в чисто футболен аспект е марадона в сравнение с този рахитичен калво
титаните дадоха шанс на отписания за футбола бандаловски , който си е направо роберто карлош в сравнение с орлин старокин
Нормално е след като през отбора са минали над 50-60 играча в крайна сметка от тях да изскочат и двама които да стават :
Пламен Илиев -по моя препоръка (без да се пъча) и Симеон Райков