Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот milen.hristov » 12 сеп 2011 00:35

Българският национал Живко Миланов игра цял мач за своя Васлуй при победа над лидера в румънския шампионат Динамо (Букурещ).

В мач от шестия кръг на шампионата домакините от Васлуй се наложиха с категоричното 3:1, нанасяйки първо поражение на Динамо този сезон.

Досега отборът имаше пет победи от пет мача.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 сеп 2011 15:00

! Жо бележи във втори пореден мач! След като се разписа в миналият кръг срещу казанският Рубин за 3-1, днес Жоазиньо постави началото разгрома на неговия ФК Краснодар над Том с 0-4.
Не знам дали не е дал и някой голов пас...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 сеп 2011 00:19

Бившият играч на Левски Николай Димитров вкара гола за своя Касъмпаша при равенството 1:1 с Карталспор в мач от втория кръг на турската втора дивизия. Хичо откри резултата в 52-ата минута, но гостите изравниха само 4 минути след това с гол на Толга Кавдар.

Това е първо попадение за Касъмпаша през новия сезон, като тимът на Хичо и Георги Сърмов е с две равенства досега и заема 11-о място в класирането с 2 точки. Калтарспор е трети с 4 точки, а водач е Ризеспор, също с 4 точки.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 сеп 2011 10:21

Костадин Башов изработи дузпа за победата на Алки Ларнака с 1:0 над Арис Лимасол в среща от третия кръг на кипърското първенство по футбол. С това Алки постигна първата си победа за сезона, записана пред очите на старши треньора на Анортозис - Станимир Стоилов, както и на бившия съотборник на Башов в Левски - Георги Петков.

Нарушението срещу Башов беше извършено в 75-та минута на мача, след което Синиша Добрашинович вкара от бялата точка за крайното 1:0. Това донесе първи три точки на отбора на Алки Ларнака, който в първите два кръга от местния шампионат игра срещу миналогодишния първенец АПОЕЛ Лимасол и срещу другия местен гранд Омония Никозия.

Бившият национален селекционер Стоилов беше на трибуните, за да разучи съперника си. Наставникът на Анортозис ще изведе възпитаниците си срещу Алки Ларнака на 2 октомври в среща от четвъртия кръг на кипърското първенство. Преди това отборът на

Башов играе срещу АЕЛ Лимасол навън, а Анортозис ще бъде домакин на Омония в Ларнака.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 23 сеп 2011 09:06

[center]Дембеле иска обратно в Левски[/center]

[center]"Не съм щастлив във Фрайбург"[/center]

[center]Изображение[/center]

Нападателят на Фрайбург Гара Дембеле иска да се върне в Левски. Малиецът не се чувства щастлив в Германия и търси решение за бъдещето си. Допълнително за състоянието му е фактът, че е резерва.

"Би било хубаво да съм отново в Левски. Знам, че това е почти невъзможно, но не съм щастлив тук. Може пък от Фрайбург да се съгласят да ме дадат под наем", проплака Дембеле.

От "Герена" обясниха, че към момента този развой на събитията не е за обсъждане. Пресата в Германия е на мнение, че през зимата Дембеле ще бъде отдаден под наем в някой друг клуб, пише в. "Меридиан мач".
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 23 сеп 2011 09:55

Е толкова искаше да се махне..:)))
В едно съм сигурен-никога няма да повтори играта си,както при нас...

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 сеп 2011 10:35

По начина по който е поднесена новината "с телефонен разговор към свои хора на Герена и източници на Меридиан мач" съм склонен да вярвам,че по скоро са глупости това. В момента прибира 45 000 от пейката, трябва да е луд да дойде тук за 15 000 да му чупят краката
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 сеп 2011 10:39

BLUE CHAMPIONS написа:По начина по който е поднесена новината "с телефонен разговор към свои хора на Герена и източници на Меридиан мач" съм склонен да вярвам,че по скоро са глупости това. В момента прибира 45 000 от пейката, трябва да е луд да дойде тук за 15 000 да му чупят краката

Дори и Фрайбург да решат да го дадат под наем("Меридиан мач" защо,просто,не звъннат до Фрайбург и да питат,като са големи "телефонисти"),едва ли ще е в Левски!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 сеп 2011 12:41

Мда ...
Би било прекрасно да поиграе отново в Левски, дори и само за 6 месеца да речем, през пролетта ... :lol:
Пък нека да не си повтори играта !
Та той дори и на 30 % пак ще е по-добър и ефективен от Арш ... :)

За съжеление обаче, май по-скоро ще го преотстъпят в тим от 2-ра "Бундеслига" ... :(
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Buhaha
Контакти:

Мнениеот Buhaha » 23 сеп 2011 13:14

Гледал съм Гара в Германия - наистина е прекалено висока топка за за него там.
Шанса да изместите Сисе на върха на атаката е твърдо нула, не става дума за някакви тактики и треньорски решения а просто за голяма разлика в качество.

Единствения шанс Гара да блести е да играе в БГ

Върни се в “Левски”