zlobul написа:ПП Очакванията ми за Левски при Гонзо са точно каквото е представянето на Левски в момента. НО, той няма да се махне до края на сезона и аз намирам за разумно да го подкрепям, а не да чакам провала му! Колкото и некадърен да го изкарвате Гонзо, той доведе футболисти като Гарата и Пламен Илиев. Не е малко. Прави много грешки, но съм сигурен, че прави каквото може за Левски. Дали е достатъчно ще разберем в края на сезона.
==================================================================================================
пламен илиев може да се каже , че го доведох аз . август ,миналата година го забелязох , след един мач на видима с цска .още тогава се обадих на малоумния ни мениджър, а три дена след това по медиите четяхме -"Левски проявява сериозен интерес към Пламен Илиев" .
Повече от сигурен съм , че ако не бях го посъветвал веднага да го вземе , сега пламен щеше да пази за друг отбор.
В момента мога да обърна вниманието ви към друг футболист ...Костадинов от ботев враца .Дано нашия малоумен тренер го е забелязал или да чете форума на гонг , защото аз повече няма да си правя труда да му пиша , когато става дума за млади таланти
Ицо съгласен съм за Костадинов,ще добавя и Коконов