Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот milen.hristov » 30 авг 2011 23:26

zlobul написа:ПП Очакванията ми за Левски при Гонзо са точно каквото е представянето на Левски в момента. НО, той няма да се махне до края на сезона и аз намирам за разумно да го подкрепям, а не да чакам провала му! Колкото и некадърен да го изкарвате Гонзо, той доведе футболисти като Гарата и Пламен Илиев. Не е малко. Прави много грешки, но съм сигурен, че прави каквото може за Левски. Дали е достатъчно ще разберем в края на сезона.
==================================================================================================
пламен илиев може да се каже , че го доведох аз . август ,миналата година го забелязох , след един мач на видима с цска .още тогава се обадих на малоумния ни мениджър, а три дена след това по медиите четяхме -"Левски проявява сериозен интерес към Пламен Илиев" .
Повече от сигурен съм , че ако не бях го посъветвал веднага да го вземе , сега пламен щеше да пази за друг отбор.
В момента мога да обърна вниманието ви към друг футболист ...Костадинов от ботев враца .Дано нашия малоумен тренер го е забелязал или да чете форума на гонг , защото аз повече няма да си правя труда да му пиша , когато става дума за млади таланти

Ицо съгласен съм за Костадинов,ще добавя и Коконов

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 30 авг 2011 23:31

:shock: Гонзо си постигна неговото,скара феновете и сега може да си врътка отбора както си иска,защото нямаме и единна позиция ... Защото какво става в един форум ??? Ние сме левскари вие не сте,защото не харесвате Гонзо :roll: В Мадрид не всички харесват Моуриньо,в Лондон Венгер и тн,но Гонзо видимо вреди за 3 години 30 играчи минаха-успехите са само няколкото мача в ЛЕ,които сега ги няма да му пазят гъ.а на Гонзо .... и сега какво правим ? :? Чакаме пролетта,за да бъдем по-добре,после есента и тн ... Ако Гонзо е мъжкар на полусезона още,ако сме на 6-7 точки от първия да каже аз не мога и баста,защото мен ме боли за тоя отбор и за това,че вече не искам дори да ида на стадиона,защото няма да видя нищо хубаво :(

Само да спомена,че жените във форума са прекалено много,нищо лично,но погледайте футбол и тогава говорете,защото е дразнещо ЧЕСТНО

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 31 авг 2011 00:15

несъществуваща засада и един жълт вместо червен картон за милиев . това е Левски на гонзо срещу ботев враца . Мен честно ме досрамя от начина по който съдията се подигра с младоците на враца .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 авг 2011 00:27

zlobul написа:несъществуваща засада и един жълт вместо червен картон за милиев . това е Левски на гонзо срещу ботев враца . Мен честно ме досрамя от начина по който съдията се подигра с младоците на враца .

червен картон и на Гаджев по между другото.Все пак не ни беше дадена чиста дузпа,както иедна несъществуваща засада на Арс

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 авг 2011 00:59

milen.hristov написа:Аз все още чакам Гонзо да излезе и да каже
Моята концепция за футбола е следната...,искам стилът на отборът да е...,като ще играем последната схема...,нейното предимство пред предишната е следната...,в школата трябва да се работи по...,аз като директор ще направя...за да осъществя тази идея,клубът като цяло в следващите 5-10 години трябва да се развива по следния начин...,за това клубната политика става от тук нататък следната...,като за начало планът ми за следващите 4-5 години е...Аз се уча от клуб...и се стремя в отборът да работи по този начин,в момента най-успешна е тази схема...,наблюдавам във футболът засилваща се...тенденция

я ми кажи кой мениджър по света си видял да се обяснява така?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Spaceout
Контакти:

Мнениеот Spaceout » 31 авг 2011 03:34

Thsmith написа:
Моята концепция за футбола е следната...,искам стилът на отборът да е...,като ще играем последната схема...,нейното предимство пред предишната е следната...,в школата трябва да се работи по...,аз като директор ще направя...за да осъществя тази идея,клубът като цяло в следващите 5-10 години трябва да се развива по следния начин...,за това клубната политика става от тук нататък следната...,като за начало планът ми за следващите 4-5 години е...Аз се уча от клуб...и се стремя в отборът да работи по този начин,в момента най-успешна е тази схема...,наблюдавам във футболът засилваща се...тенденция

Абре Миленчо ти какъв капацитет си че винаги дашаш некви "интересни и умни" коментарчета.На теб сигорно първия и последния мач на който си бил на Левски е на снимката на профила ти,та дори това не е Георги Аспарухов а и сигорно не знаеш каде е?НО явно си тренер на някой голям европейски отбор или национален?Просто престани да даваш некви такива мнения с който да обиждаш Гозно и най-вече Левски който твърдиш че обичаш.Ако найстана ти пука За ЛЕВСКИ СОФИЯ си запали москвича или ладатата или каквото и да имаш там в провинцията и ела на Герена да подкрепиш отбора това е твоята работа а не да стоиш пред компа си и да даваш умни наставления,коментари и т.н.Това не е с цел обида,ако се почусваш обиден се извинявам.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 31 авг 2011 07:26

Spaceout
===============
и ти ли си от платените форумци бе пич ? ...или ни мислиш за овце ......да сме ходили да подкрепяме Левски , защото това ни било работата .Или не си наред или си просто наивник .
100 пъти съм го писал и пак ще го напиша ...всеки , който в този момент подкрепя Левски , го бута към дъното -там накъдето тоя нещастник гонзо го тика от три години и половина .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 авг 2011 08:52

Spaceout написа:
Thsmith написа:

Абре Миленчо ти какъв капацитет си че винаги дашаш некви "интересни и умни" коментарчета.На теб сигорно първия и последния мач на който си бил на Левски е на снимката на профила ти,та дори това не е Георги Аспарухов а и сигорно не знаеш каде е?НО явно си тренер на някой голям европейски отбор или национален?Просто престани да даваш некви такива мнения с който да обиждаш Гозно и най-вече Левски който твърдиш че обичаш.Ако найстана ти пука За ЛЕВСКИ СОФИЯ си запали москвича или ладатата или каквото и да имаш там в провинцията и ела на Герена да подкрепиш отбора това е твоята работа а не да стоиш пред компа си и да даваш умни наставления,коментари и т.н.Това не е с цел обида,ако се почусваш обиден се извинявам.

На всеки домакински мач съм този сезон,къде видя обида или критика към Гонзо в този ми коментар.

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 31 авг 2011 08:53

magga написа::shock:

Само да спомена,че жените във форума са прекалено много,нищо лично,но погледайте футбол и тогава говорете,защото е дразнещо ЧЕСТНО

Пич, това си е дискриминация ;)

Колкото до трансферите - Гонзо не играе там, казах го вече няколко пъти и за това го защитават, защото не им пречи да си разиграват коня.
Честно казано вече ми омръзна да дъвчем едно и също и да гледаме неграмотен футбол. Очаквам след следващите 3 мача да имаме нов треньор.....
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 авг 2011 08:59

Thsmith написа:

я ми кажи кой мениджър по света си видял да се обяснява така?

В чужбина пъвите интервюта на нов треньор са точно на тези теми итой не се обижда.Примерно в Барса не им е налага защото там е ясен стила на игра от Кройф до сега.Дори ако се разровим ще видиш,че в Англия това са били едни от първите изявления на Съра и на Венгер,или мислиш,че те всяка година обиграват нов състав по нов различен от предната година начин,без ясна визия за бъдещето.

Върни се в “Левски”