Spaceout написа:Гонзо некадърник,Гонзо нещастник Гонзо смешник Гонзо помяр и прочие.Тука сутрин се събуждат с Гозно и заспиват с Него :Д сигорно докато го правят пак за него си мислят.Много става жалка картинката заради некви големи капацитети който по цял ден и нощ мислят как да обидат Гонзо,аз съм сигорен че неговото име го споневат повече от на семеиството и приятелите си зети заедно.Тука до там се стигна в омразата че се почна дори да се обесняват как той никога не е бил добър нападател и как не ставал за Левски.Ама всички забравят как излизаше на терена как целия стадион му скандираше името,как се изпъваха трансперати пак за него.Стигна се до там некфи смешни форумни мишоци да се молят Левски да губи мачове за да махнат Гонзо.АБе вие какви фенове сте че дори се биете в гърдите колко големи сте били??Не напротив вие сте никоЙ,тука се избиват комплекси и излива омраза защото сте НИКОЙ!колко от тукащните Големци и разбирачи ходят на мач на Любимия си отбор?Или само тука ходите вие-Или когато Левски побеждава или играе в Европа а каде сте когато има наи-голяма нужда от вас??Стойте и си пишете на листче колко мразите Гонзо и коментарчета за да не ги забрашите случайно :Д еи такива като вас Дори и САФ да доиде ще бъде прогонен завинаги и ще бъде признат за наи-слабия:Д първо дами отидете на мач подкрепете отбора за който сте не е нужно да е Левски всеки има право на избор в живота си :Д и тогава почнете да плуете :Д Жалки сте!
момче , толеранса на хората към гонзо се изчерпа , ясно ли ти е ? гонзо (като тренер и спортно-тех директор) е вреден за отбора . 3,5 години му траем некадърните прояви ....колко още ? ..да чакаме догодина някой люксембургски отбор да ни отсрани ли ? ......било споменавано името на гонзо ...лелеее ами ако не беше Левски , какво ли щеше да е гонзо сега ?....един от многото бивши футболисти на Левски , нищо повече !
И като заговорих за бивши , трчбва да ти кажа , че този винаги е бил футболист на местна основа за разлика от сираков , емо спасов , фара , боримиров та дори и емил ангелов . 15 гола срещу панчарево , 1 срещу слован , един срещу галатасарай и 1 срещу ливърпул в мач без значение .
Един истински левскар щеше да си подаде оставката още след казанската афера , ЯСНО ?...НЕ МИ ГО ХВАЛИ ПОВЕЧЕ ТОЯ .