Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

zlobul
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот zlobul » 26 авг 2011 14:02

Spaceout написа:Гонзо некадърник,Гонзо нещастник Гонзо смешник Гонзо помяр и прочие.Тука сутрин се събуждат с Гозно и заспиват с Него :Д сигорно докато го правят пак за него си мислят.Много става жалка картинката заради некви големи капацитети който по цял ден и нощ мислят как да обидат Гонзо,аз съм сигорен че неговото име го споневат повече от на семеиството и приятелите си зети заедно.Тука до там се стигна в омразата че се почна дори да се обесняват как той никога не е бил добър нападател и как не ставал за Левски.Ама всички забравят как излизаше на терена как целия стадион му скандираше името,как се изпъваха трансперати пак за него.Стигна се до там некфи смешни форумни мишоци да се молят Левски да губи мачове за да махнат Гонзо.АБе вие какви фенове сте че дори се биете в гърдите колко големи сте били??Не напротив вие сте никоЙ,тука се избиват комплекси и излива омраза защото сте НИКОЙ!колко от тукащните Големци и разбирачи ходят на мач на Любимия си отбор?Или само тука ходите вие-Или когато Левски побеждава или играе в Европа а каде сте когато има наи-голяма нужда от вас??Стойте и си пишете на листче колко мразите Гонзо и коментарчета за да не ги забрашите случайно :Д еи такива като вас Дори и САФ да доиде ще бъде прогонен завинаги и ще бъде признат за наи-слабия:Д първо дами отидете на мач подкрепете отбора за който сте не е нужно да е Левски всеки има право на избор в живота си :Д и тогава почнете да плуете :Д Жалки сте!

момче , толеранса на хората към гонзо се изчерпа , ясно ли ти е ? гонзо (като тренер и спортно-тех директор) е вреден за отбора . 3,5 години му траем некадърните прояви ....колко още ? ..да чакаме догодина някой люксембургски отбор да ни отсрани ли ? ......било споменавано името на гонзо ...лелеее ами ако не беше Левски , какво ли щеше да е гонзо сега ?....един от многото бивши футболисти на Левски , нищо повече !
И като заговорих за бивши , трчбва да ти кажа , че този винаги е бил футболист на местна основа за разлика от сираков , емо спасов , фара , боримиров та дори и емил ангелов . 15 гола срещу панчарево , 1 срещу слован , един срещу галатасарай и 1 срещу ливърпул в мач без значение .
Един истински левскар щеше да си подаде оставката още след казанската афера , ЯСНО ?...НЕ МИ ГО ХВАЛИ ПОВЕЧЕ ТОЯ .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Spaceout
Контакти:

Мнениеот Spaceout » 26 авг 2011 14:10

А ти да ме чу да го хваля ???? Прочети какво съм написал и тогава ми обеснявай.Кой си чакал 3.5 години??? преди 1 година тука се пишеше колко сме добри и как нзн си какво,така ли беше?? Тука е невиждано лицемерстви и е бликано с п.тки!Оставете го на мира да си работи спокойно иначе който и да дойде след 2 загуби пак ще му се нахвърлите!Ако искате отбора да тръгне по правилнич път стойте до него и го подкрепяте ако не стойте си у вас и псувайте колкот искате!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 авг 2011 15:04

Spaceout написа:А ти да ме чу да го хваля ???? Прочети какво съм написал и тогава ми обеснявай.Кой си чакал 3.5 години??? преди 1 година тука се пишеше колко сме добри и как нзн си какво,така ли беше?? Тука е невиждано лицемерстви и е бликано с п.тки!Оставете го на мира да си работи спокойно иначе който и да дойде след 2 загуби пак ще му се нахвърлите!Ако искате отбора да тръгне по правилнич път стойте до него и го подкрепяте ако не стойте си у вас и псувайте колкот искате!

Прочетох ти и двете мнения и мислех да не ти отговарям..
Първо ,не обиждай хора,които не познаваш.
Второто явно е причина за първото-липсата на образование и възпитание ,не те прави интересен.

По темата.Цитирам:Има много хора, които са срещу нас, които са негативно настроени към нас. Но ще минем и през това и ще ставаме все по-силни", обеща Гонзо.

[offtopic]http://topsport.ibox.bg/news/id_960414633[/offtopic]

Напролет,на есен,зимата или на ..куково лято?
Последна промяна от фифи перото на 26 авг 2011 15:11, променено общо 2 пъти.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Valdes
Контакти:

Мнениеот Valdes » 26 авг 2011 15:09

Чудно ми е ако в момента имахме онзи отбор от миналата година какво ли щеше да се случи в ЛЕ?

Група L

1. Андерлехт

2. АЕК Атина

3. Локомотив Москва (Левски)

4. Щурм Грац

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 авг 2011 15:13

Valdes написа:Чудно ми е ако в момента имахме онзи отбор от миналата година какво ли щеше да се случи в ЛЕ?

Група L

1. Андерлехт

2. АЕК Атина

4. Щурм Грац

Същото,каквото се случи и миналата година;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 26 авг 2011 15:52

фифи перото написа:
Valdes написа:Чудно ми е ако в момента имахме онзи отбор от миналата година какво ли щеше да се случи в ЛЕ?

Група L

1. Андерлехт

2. АЕК Атина

4. Щурм Грац

Същото,каквото се случи и миналата година;)

Зависи от треньора. Ако имахме треньор Стефан Грозданов, играчите от миналата година и още няколко "ако"-та, пробивът щеше да е постижим. Но сме уникално слаби. И после разни разбирачи нека не говорят, че миналата година Левски имал късмет със жребия, играл със слаби отбори. Жребият в последните два сезона реално погледнато си беше изключително неприятен от гледна точка, че бяхме поставени, но миналата година и със спортен шанс, и с много голямо себераздаване сполучихме да влезем в групите. Тази обаче нещата завършиха логично.
Реалността е такава, че България не заслужава в моментното си състояние отбори в групите на нито един евротурнир. Кое ни е наред?

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 27 авг 2011 14:11

Група L

1. Андерлехт

2. АЕК Атина

4. Щурм Грац

Отпадане, както миналият сезон.
Най-много да победим само Аек и Х. с Щурм грац.
Обаче това са мои предположения само.
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 авг 2011 19:17

george_speed75 написа:
Valdes написа:
шивача написа:Вие какво сте очаквали от него, чудеса ли, Алиса? Той е един необразован човек с ромско потекло, просто мелез и това е!

Оооо, шивачо шо стана бре, Танасе???

...засада немаше,ли?

Защо си мисля, че голът на ЦСКА онзи ден беше нередовен. Според мен имаше засада на Делев. Той определено влияеше на цялостната атака.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 28 авг 2011 20:49

ОСТАВКА!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 авг 2011 20:54

Група L

1. Андерлехт

2. АЕК Атина

4. Щурм Грац

Левски нямаше да е в тази група.
Изображение

Върни се в “Левски”