Левски - ЦСКА ще се играе в делничен ден от 14-30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Левски - Цска ще се играе в делничен ден от 14-30 часа

Мнениеот pomiqrat » 24 авг 2011 16:36

modor написа:
pomiqrat написа:Тъпите в случая са други, а не БФС. Има избори :!: :!: :!:

Ако има балотаж.Тогава вече изборите и мача ще са в един ден ;)

Да не мислиш, че някои от кандидатите за президент ще получи 51% и то при положение, че са гласували 51% от всички имащи право на глас. И кмета на София най-вероятно ще се избере след балотаж.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 24 авг 2011 16:41

v.r.s. написа:Никъде още не са излезли дните и часовете, освен срещите, които ще се предават по ТВ7, а в 11 кръг и двата мача които ще предават са в делнични дни- петък и неделя. Така, че Най-вероятно мача между Левски и ЦСКА ще е в събота или неделя.
Но въпроса ми е друг, нали ни уверяваха, че през това първенство няма да има срещи в петък и понеделник, а се оказва, че това няма да е така. Също така още не са изкарали официално датите и часовете за всеки кръг, нещо което до сега винаги се знаеше преди да започне първенството, ето това си е безумие.

11 кръг
28 октомври 2011 г. (петък)
18:00 – Берое - Славия
31 октомври 2011 г. (понеделник)
18:00 – Локо (Сф) - Литекс
Къде ги видя тия срещи от 11 кръг в петък и неделя колега???
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 24 авг 2011 16:46

lyulin_mrazi_CDNA написа:Днес станаха ясни датата и часа на дербито ЦСКА - Левски в 11 кръг. Сблъсъкът ще стартира от 14:30 часа на 28-ми октомври (петък) на стадион "Васил Левски". Толкова ранен час и то в работен ден, ще бъде сериозен тест за желаещите да посетят срещата. Мачът се налага да е в петък, тъй като през уикенда ще се провежда евентуален балотаж на местните и президенски избори. За ранният час пък са отговорни Столичната община и полиция. Те бяха непреклонни и изпълниха заканата си да не провеждат повече рисковия сблъсък в тъмните часове на денoнощието. Все още не е ясна реакцията на шефовете на фенклубовете на двата отбора, които вероятно няма да са много доволни, че дневната светлина ще избледни ефекта на техните традиционни хореографии и факли.

SPORtlINE, предполагам че поне затова не лъжат

1. Не искам да се заяждам но прерових http://sportline.bg до основи и всички сериозни сайтове , и не намерих такава информация.
2.Заради избори не се провеждат мачове само в деня на изборите така , че в деня за размисъл или деня след изборите (не знам точно в събота или неделя са изборите) няма пречка да се проведе мача.

ROB HALFORD
Контакти:

Мнениеот ROB HALFORD » 24 авг 2011 16:54

Ако това се окаже истина и мача е в петък по обяд заради изборите - предлагам всички фенове на Левски и ЦСКА, а и другите да бойкотираме изборите, които и без това са безсмислени.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 24 авг 2011 17:02

ROB HALFORD написа:Ако това се окаже истина и мача е в петък по обяд заради изборите - предлагам всички фенове на Левски и ЦСКА, а и другите да бойкотираме изборите, които и без това са безсмислени.

Когато и да играе мача , аз пак ще си ги бойкотирам.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 24 авг 2011 17:06

etgecata1 написа:
v.r.s. написа:Никъде още не са излезли дните и часовете, освен срещите, които ще се предават по ТВ7, а в 11 кръг и двата мача които ще предават са в делнични дни- петък и неделя. Така, че Най-вероятно мача между Левски и ЦСКА ще е в събота или неделя.
Но въпроса ми е друг, нали ни уверяваха, че през това първенство няма да има срещи в петък и понеделник, а се оказва, че това няма да е така. Също така още не са изкарали официално датите и часовете за всеки кръг, нещо което до сега винаги се знаеше преди да започне първенството, ето това си е безумие.

11 кръг
28 октомври 2011 г. (петък)
18:00 – Берое - Славия
31 октомври 2011 г. (понеделник)
18:00 – Локо (Сф) - Литекс
Къде ги видя тия срещи от 11 кръг в петък и неделя колега???

Така е, допуснал съм грешка в коментара, като вместо понеделник съм написал неделя. Както се вижда от цялостният ми коментар, точно понеделник имах предвид.
Ще го редактирам.

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Мнениеот G.B.S » 24 авг 2011 17:14

Докато Батков ни е собственик на стадиона няма да стъпя,такаче ми дреме кога е мача

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 авг 2011 17:17

14:30 в делничен ден е безумие

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 24 авг 2011 17:39

До колкото четох ЦИК са помолили Перукан да отложи мача понеже бил в деня за размисъл, та на ли не дават да се пие и преди мача и преди изборите какъв е смисъла да отлагат, но нали Бобчо е мека гана може и да се съгласи , но тепърва ще се излезе с някакво официално становище. Искам си мача
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 24 авг 2011 18:01

Мачът е насрочен за петък от 14:30 Дано нямам лекции тогава :lol:
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”