В България явно голяма част от населението е склонно към идеологизиране на някого.
А в Библията е написано достатъчно добре, но едва ли някои християни тук са я докосвали дори. В България се боготворят отделни личности, а се загърбва общото благо и интерес- в нашия случай- благото на Левски.
Да, Гонзо беше голям играч за нашите не толкоз високи БГ стандарти, но не бива да го превъзнасяме и в другото му поприще. Даже напротив- до този момент, поне с резултатите си, той не е заслужил поне от моя страна да го похваля дори. И в това не виждам нищо лошо, че му намирам кусури по отношение на ръководения от него любим мой отбор, който изглежда грозно и примитивно. Отвсякъде. И е най-нормалното, поне според мен, да си изкажем мнението и позицията. Вчера някой беше споменал за приятел, на който му имаш доверие и т.н. и т.н. Аз ще дам един друг пример, за да ме разберат онези, които бързат да ни съдят за позицията.
Ако нещо, без значение какво- дали материално, дали духовно- не ме касае и не ми пука за него, щях ли да си правя труда да вземам отношение по проблемите му?! Категорично - НЕ. Но Левски ме касае, всъщност Левски за мен е нещо повече от спортна страст, тръпка или привързаност. Левски е моята същност и начин на живот. Едно от най-близките ми до сърцето неща. Една идеология и религия. Един живот. Да си левскар е нещо наистина велико и всеки, който е имал щастието да се докосне до "синята магия" е оставал винаги в плен на харизматичността й. И сега, когато критикувам Гонзо, Батков и сие, го правя не за нещо друго, а защото те петнят името на любимия ми отбор с управлението и некадърността си на заеманите от тях постове. Семейните от Вас би трябвало да знаят най-добре, че когато детето направи поредица от глупави постъпки, близките му го наказват по някакъв начин, за да му покажат, че е сбъркало. И следващият път то да бъде по-внимателно и умно. За да се развива като мислещо и разумно същество. Е, аз съм от тези- когато има причина - казвам това, което виждам. Ако е за критика- критикувам, ако е за хвалене- поощрявам.За съжаление в последните 3 години нямах много причини за поощряване на ръководството на Левски. И затова показвам неодобрението си спрямо Гонзо и Батков. Защото искам Левски да се развива.Но истински, а не само на думи.В първото десетилетие на 21 век синия отбор изглежда сякаш е изпратен от миналото и без собствен стил, нещо, което винаги го е отличавало от другите БГ отбори.Затова критикувам и ще продължавам да го правя.В момента, в който видя, че нещата започнат да се оправят, ще го кажа.
Това е.
Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
Re: Георги Иванов-фен тема
Отговори ми само на един въпрос: Дава ли Гонзо всичко от себе си, цялата си душа и сърце за този отбор ?
Не винаги се получава, това което искаме. Докато основният проблем е оставен на заден план, и се търсят виновници в други, няма да има промяна. При агент Тара и Жозе Моуриньо ще се провали, това е.
Не винаги се получава, това което искаме. Докато основният проблем е оставен на заден план, и се търсят виновници в други, няма да има промяна. При агент Тара и Жозе Моуриньо ще се провали, това е.
-
U.L. написа:Дава ли Гонзо всичко от себе си, цялата си душа и сърце за този отбор ?
Ами прав си и за двете неща ...
- "Гонзо" дава всичко от себе си, и съм убеден, че той НАЙ МНОГО ОТ ВСИЧКИ иска отбора да успее ... Да играе - силно, хубаво, ефектно и да печели.
Прав си и за "адвоката" ... кавичките са уместни !
Обаче ....
Нима "Гонзо" не е виновен, че МУ ( на Батков ) играе по свирката ?
Нима не вижда, че просто неможе да постигне това, което иска ?
Че просто е НЕспособен на това ?
Аз като не разбирам от ремонт на телевизори, бутам ли се да работя в някой ТВ сервиз ?
Егото ще провали Георги Иванов !
Ината му - да отказва да си признае грешките и, че не става за работата, която се опитва да върши , също ще настрои голяма група левскари срещу него.
По лошото е, че той започва да вижда в тази група ( която към момента е огромна ) ... Вижда - врагове !
Вместо да прозре собствената си несъстоятелност ...
- santiliana
А всички тук сме с една-едничка мисъл- за доброто на нашият Левски, и когато и той го проумее, че това е за доброто на клуба, че критиката е ГРАДИВНА и се прави само с добри намерения, тогава всичко ще си дойде на мястото.Всъщност всичко е толкова простичко, само трябва понякога самовлюбени като Гонзо хора да признават грешките си и да вземат съвети.
U.L. написа:Отговори ми само на един въпрос: Дава ли Гонзо всичко от себе си, цялата си душа и сърце за този отбор ?
Стига сте нападали гонзо и батков. Единия дава пари в отбора ви, а другия си е добър треньор за нашите стандарти и отличен треньор за левски все пак е и легенда на клуба. Дайте няколко години ( две три години поне) на гонзо и съм сигурен, че ще изчисти грешките си и ще играете при него приличен футбол, но му трябва време ... това е моето мнение

catch me ... if you can !
- фифи перото
U.L. написа:фифи перото написа:THE G.A.M.E написа:Брей, браво бе !
Значи тези, които искаме Левски да играе добре и да бие - "не сме левскари", така ли ?
А вие, дето подкрепяте малоумната игра и неадекватният ни спортно-технически щаб сте "левскарите", така ли ? ...![]()
Аз в едно съм сигурен ...
Ако "Гонзо" си направи собствен отбор, гонзовистите ще станат от него ...
"Мерси" за такива "левскари" !!!
ВИЕ ПОДКРЕПЯТЕ ЛИЧНОСТИ, А НЕ ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛЕВСКИ ...
Остави го този...Не виждаш ли ,че цитира някакъв блог, може би на UL-2![]()
Къде сме били ...А той знае ли къде се намира и сега?
Философче, без минало няма бъдеще, ясно ли ти е? Много ми е интересно на колко годинки си, изпука ли вече пъпчиците от лицето си, на колко мача на Левски си домъкваш дупенцето, ако изобщо ходиш на мачове, и най-вече откога следиш Левски?
Ако не беше толкава елементарен,щях да ти кажа пъпчиците и пърхота къде да си ги...
Със сигурност съм поне 2 пъти по-възрастен от теб пубер н*щастен.
Ходя на мачове от 1963 година и ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ съм ЛЕВСКАР, а не клакьор на доносници и подлоги.
Извинявам се предварително на модератора,но това беше възможно най-възпитаният отговор, който успях да дам на този пр...к
Заради такива като него много хора не ходят на стадиона.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
хааха Стефане, ти ли си бе? :D
Ех жалко,че като се върна от почивка пак чета за гонзовисти и левскари .... Писна ми .... Хората,които защитават Гонзо да си отворят очите,защото от тоя чеп за зеле не става ние треньор си го държим... Ще питам само едно на кого са били дадени 3 ГОДИНИ,за да гради отбор и да няма поне една купа на България спечелена ? Че даже отбор идея си нямам как се прави със 15 нови всеки трансферен прозорец ама от мен да мине .... Аз искам друг треньор,способен и умен най-вече ..... бих казал кой ми идва на ум ама няма
-
- Контакти:
U.L. написа:Вие сте малоумни, наистина. Ясно е, че може би не става за треньор, ясно е, че трябва да има градивна критика, но Гонзо заслужава ли да бъде наричан "смешник", "*****", "палячо", "боклук"???
Страшно просто племе сме българите. Неблагодарно, скапано племе... Доброто се забравя, лошото се помни. Плюя на вас, форумни мишоци!
+1
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Батков май изритва Гонзо?
Разговора между Баткое и Баждеков след мача с Монтана и жестовете и физиономийте им май вещаят шут в задника на Гонзо. Самия той,ако е мъж както твърдеше би трябвало да не чака,а да изпревари действията на шефа си. Левски за разлика от Цска не би трябвало да търси причината за измъчената си победа над Монтана във факта .че бай Гроздан е надъхал отбоера си да играе наточено срещу Левски,а да отчете че е гола вода. Мисля че изгонването на Гонзо е сигурно. Тъжно беше да гледаш как феновете от сектор Б се обърнаха с гръб. Тоя наглец обаче сега чух ,че се оправдава с топлото време и пропуските и твърди че няма криза. Шут в задника от Батков.