Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

daniel875
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот daniel875 » 20 авг 2011 14:37

фифи перото написа:От Гонзо "човек" няма да стане...За обратното-никога не е късно ;)

ОСТАВКА!ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА! ОСТАВКА!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 20 авг 2011 15:46

Георги Иванов: От 15 г. ме карат да си ходя, но накрая аз все успявам

Мениджърът на Левски Георги Иванов-Гонзо демонстрира много по-добро настроение от предишните седмици, като усмивката вече отново е на лицето му. Бившата деветка на "сините" показа самочувствие и увереност в своите възможности, въпреки напрежението и критиките към него и отбора в последните седмици. "В мен няма никакво напрежение. От 15 години насам като футболист и ръководител в клуба журналисти и фенове на моменти са искали да си ходя от Левски, но аз накрая успявам. Аз работя по същия начин, по който работехме досега. Напрежение може да има сред играчите, тъй като са млади и идват от провинциални клубове с по-малки амбиции от Левски, а тук медийният натиск е убийствен и имат нужда от време, за да свикнат. И десет пресконференции да дам и да си говорим какви са проблеми, те няма да се променят, докато не дойдат победите. Само с тях ще се оправим", коментира Гонзо.

35-годишният Иванов заяви, че на този етап схемата на игра 4-2-3-1 няма как да бъде сменена, тъй като футболистите, които има, са нагодени към нея, а има такива, които при нейна промяна няма да могат да играят на "Герена". "Искате ли пример? Дарко Тасевски може да играе само зад нападателя", заяви мениджърът.

"Опитваме се да вдигнем психически футболистите, да им покажем, че не може да играят по този начин. Във Варна направихме много грешки от тактическо естество. Опитахме се да ги изчистим, колкото е възможно, но е нормално да се греши. Имаме много млади, които са свикнали да играят по един начин в предишните си отбори, а сега са в Левски. Много неща трябва да се променят в движение - и манталитетът, и начинът на игра. Нашата работа е да работим с тях и аз мисля, че в един момент нещата ще се получат. Играчите имат качества, показали са потенциала си преди и трябва да се приспособят към Левски", добави Гонзо.

Той коментира първия си наставник на "Герена" Стефан Грозданов, който води утрешния противник на столичани Монтана.
„Уважавам Грозданов. При него дойдох в Левски, познавам го много добре. Той е добър и опитен специалист, но Левски няма друга алтернатива освен да победи Монтана. Не казвам дали са добър или лош тим, но задължително трябва да победим. Играем ли както трябва и можем, това ще се случи. Не очаквам съперникът да дойде тук и да ни атакува. Тони Калво може да изкара 90 минути, въпреки че не е на 100% готов, тъй като дълго време не е играл, но с всеки мач ще навлиза във форма”.

Смешник! Какво си успял? Вече кой трети сезон се мъчи да закопае отборът, аланкоолу?

U.L.
Контакти:

Мнениеот U.L. » 21 авг 2011 00:50

Ще си позволя да цитирам една статия:
Всеки, който откровенно обижда този човек, с всякакви епитети в последните дни и седмици, може сериозно да се замисли какво го различава от един прост орк или едно болно прасе. Простият български народ отново наизлезе, за да се нахвърли върху един от малкото хора, доказали многократно, че ще даде всичко за любимия ни отбор. Кои бяхте вие, които сега го псувате, и къде бяхте, когато вкара 162 гола в официални срещи за ЛЕВСКИ СОФИЯ? Къде бяхте и радвахте ли се, когато с маска на лицето, на един крак, остана в игра и вкара на Сливен и само седмица по-късно излезе срещу отборът на бкп, рискувайки здравето си, в последствие мач, който сложи край на кариерата му, само и само да помогне за поредната ни титла? Много хора ще ви разочароват, но много малко ще ви накарат да изпитате тези моменти, които сте изпитвали заради него! Дали става за треньор или не, времето ще покаже, но да се използват тези обиди и епитети срещу този ЧОВЕК е най-малкото жалко за тези, които си позволяват да го правят!

хубаво помислете, анализаторчета, мишоци и всякакви, пишещи се Левскари

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 авг 2011 09:25

U.L. написа:Ще си позволя да цитирам една статия:
Всеки, който откровенно обижда този човек, с всякакви епитети в последните дни и седмици, може сериозно да се замисли какво го различава от един прост орк или едно болно прасе. Простият български народ отново наизлезе, за да се нахвърли върху един от малкото хора, доказали многократно, че ще даде всичко за любимия ни отбор. Кои бяхте вие, които сега го псувате, и къде бяхте, когато вкара 162 гола в официални срещи за ЛЕВСКИ СОФИЯ? Къде бяхте и радвахте ли се, когато с маска на лицето, на един крак, остана в игра и вкара на Сливен и само седмица по-късно излезе срещу отборът на бкп, рискувайки здравето си, в последствие мач, който сложи край на кариерата му, само и само да помогне за поредната ни титла? Много хора ще ви разочароват, но много малко ще ви накарат да изпитате тези моменти, които сте изпитвали заради него! Дали става за треньор или не, времето ще покаже, но да се използват тези обиди и епитети срещу този ЧОВЕК е най-малкото жалко за тези, които си позволяват да го правят!

хубаво помислете, анализаторчета, мишоци и всякакви, пишещи се Левскари

Ти ли я писа тази.."статия"? :mrgreen:
Само като прочетох в края епитета "мишоци" ми стана ясно умственото ти ниво...канализационно... :lol: :lol: :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 авг 2011 10:49

Брей, браво бе !
Значи тези, които искаме Левски да играе добре и да бие - "не сме левскари", така ли ?
А вие, дето подкрепяте малоумната игра и неадекватният ни спортно-технически щаб сте "левскарите", така ли ? ... :shock:

Аз в едно съм сигурен ...
Ако "Гонзо" си направи собствен отбор, гонзовистите ще станат от него ...
"Мерси" за такива "левскари" !!!

ВИЕ ПОДКРЕПЯТЕ ЛИЧНОСТИ, А НЕ ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛЕВСКИ ... :!:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 авг 2011 10:55

THE G.A.M.E написа:Брей, браво бе !
Значи тези, които искаме Левски да играе добре и да бие - "не сме левскари", така ли ?
А вие, дето подкрепяте малоумната игра и неадекватният ни спортно-технически щаб сте "левскарите", така ли ? ... :shock:

Остави го този...Не виждаш ли ,че цитира някакъв блог, може би на UL-2 :mrgreen:

Къде сме били ...А той знае ли къде се намира и сега? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 авг 2011 11:21

фифи перото написа:Остави го този...

Абе той само този да е ... С мед да го храниш ! ... :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 авг 2011 11:24

THE G.A.M.E написа:
фифи перото написа:Остави го този...

Абе той само този да е ... С мед да го храниш ! ... :lol:

Чу ли за супер,хипер,мега офанзивната тактика на г-н Иванов? ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 авг 2011 11:28

фифи перото написа:Чу ли за супер,хипер,мега офанзивната тактика на г-н Иванов? ;)

Даже с нетърпение чакам да я видя тази вечер ...
Също така и с огромно притеснение ...

А Бай Гроздан МАЙ е добър учител ... :?
Дарвин е в грешка !

Image Image

U.L.
Контакти:

Мнениеот U.L. » 21 авг 2011 11:34

фифи перото написа:
THE G.A.M.E написа:Брей, браво бе !

Остави го този...Не виждаш ли ,че цитира някакъв блог, може би на UL-2 :mrgreen:

Къде сме били ...А той знае ли къде се намира и сега? :lol:

Философче, без минало няма бъдеще, ясно ли ти е? Много ми е интересно на колко годинки си, изпука ли вече пъпчиците от лицето си, на колко мача на Левски си домъкваш дупенцето, ако изобщо ходиш на мачове, и най-вече откога следиш Левски?

Върни се в “Левски”