До кога ще търпим
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: До кога ще търпим
Нека да ръкопляскат и подкрепят, а пък то ще дойдат нови батета,каки,жилини, търнавци и така. Ама нищо, продължавайте да ръкопляскате и подкрепяте.
-
за се промени нещо, НИЕ-феновете, трябва да спрем с тези лигавщини, да ръкопляскаме след всяка загуба! МНОГО СТАНА ВЕЧЕ! Два сезона без трофей, а се задава и трети.Само от нас зависи дали ще спасим тоя сезон и въобще дали ще спасим ЛЕВСКИ. Щом Батков толкова дълго го търпи тоя некадърник, почвам да си мисля че явно някой му плаща за това...някой от конкурентите си е платил на Батков-аз друго обяснение нямам.Как Вили Вуцов бе натирен след два мача? Как Емо Велев бе изгонен след шампионска титла? А тоя Гомньо го търпи още-няма логика.НИЕ трябва да го изметем!

Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!
Re: Големите фалове на Левски в последната година!
Къде виждате фалове на Левски бе хора????????,нали отбора взе евроквота,сребърни медали сега и класни чужденци.Какви фалове,отпадането от Спартак е началото на края!!След като в държавните органи няма желание да поставят футбола в някаква нормална среда,това ще се случи по естествен начин.Първо идват провалите срещу ;анонимници;,после националният отбор ще води;битки; с Андора и накрая престъпниците ще се махнат от футбола,защото няма да има какво да крадат и перат
Не знам какво да кажа вече......не ми се ходи на стадиона, като знам, Йовов пак ще ми къса нервите, как иначе според мен най-добрите футболисти в БГ излизат без идея какво да правят на терена, защото треньора не ги е подготвил физически и психически, заучените положения липсват, топката не стга до бързите крила-Райков и Христов/ако Гонзо реши да го пуска/Как разчитаме на Ванката да изригне и да реши мача или да има някъкъв пас отляво или отдясно за да може Арш да вкара.Как накрая на Влади му писва и решава да бие докато вкара, иначе най-добрият ни футболист, безценен е за Левски.Смятам, че ще си вземем двата мача в София, но след това с Гонзо/Треньора/ трябва да се случат чудеса, за да не загубим точки, колкото и да съм оптимист, мисля, че ни трябва треньор още сега!Наистина сме много търпелива публика и затова ни се случва от време навреме да берем срам, заради конфузни загуби от невзрачни отбори,колкото и да не ми е приятно, трябва да се учим от едни други фенове дето си бият футболистите и треньорите, не прощават дори и на легендите си, когато нещата не вървят!!
Всъщност всичко ще си остане тук - във форума.Защото сектор Б,а изобщо и публиката на Левски се контролира от Батков. Затова никога няма да чуем лоша дума против смешния треньор Г.И. Виж Херо публиката го недолюбваше защото не беше мижитурка и си го показваше.Същото и с Кокала.Каза им какви са и същите тези наркомани го изгониха. Сега с поставената Гугутка и неговите бабаити в сектора всичко отива на зле. Колегата написа за него кои са грешките на гонзо. Аз няма да престана да напомням още 1 гаф - казанската афера.Тогава той беше изпълнителен директор и знаеше,че продава Левски.Тогава мъжки каза "поемам отговорност",като не се разбра как точно я пое тая отговорност. Дали си даде оставката след като ни направи за смях,заедно с оня изрод адвоката? - Не..седи си мижитурката,мустака си бърше гъзЪ с него,Гугутката забърсва след тях и кервана си върви,а кучетата си лаят..Само дето в тоя случай няма и кучета да лаят. Изгониха публиката,от 15 000 средно на мач сега стана по 2-3 хиляди. Наркоманите и пласьорите колят и бесят в сектора и издигат плакати не срещу това,което става с отбора,а срещу задържането и осъждането на престъпници. Явно някои хора разбраха,че от Левски се извличат дивиденти извън футбола (трансфери,траншове и прочие) . Лично аз не мисля,че ще стане нещо.Повечето трезво мислещи фенове са си у дома,защото вече не им се гледат нагласени мачове,дрогирани и пияни отрепки по стадиона и прочие. Умерените фенове напуснаха стадиона.Първо Герена,а скоро ще си тръгнат и от останалите стадиони.
110 години любов!
- santiliana
groti, страшно точен коментар!
- Hakercheto
- Контакти:
BLUE CHAMPIONS написа:Поредна тема за оплюване! В тази тема какво трябва да се пише?,вероятно: "Вън Батков" и "Вън Гонзо" ,това го пише в коя ли не тема на Левски! Друго какво евентуално трябва да напишем?
Подкрепям те, досега видех над 5 подобни теми. Дайте време на човека, 2 кръга са се минали и вие вече правите изводи.Гледайте Литекс.Завършиха наравно с ВИДИМА!!!
Айде да отворим тема вън Пенев от Литекс............
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
- фифи перото
Hakercheto написа:Подкрепям те, досега видех над 5 подобни теми. Дайте време на човека, 2 кръга са се минали и вие вече правите изводи.Гледайте Литекс.Завършиха наравно с ВИДИМА!!!
Айде да отворим тема вън Пенев от Литекс............
Ти наясно ли си със себе си всъщност от кой отбор си?!Какъв Пенев,какви 5 лева?!Щом ти се обсъжда литекс и те боли за него-пиши си там.
По темата...Преди време,когато рокендролът беше млад..нямаше "фен" клубове.Нямаше групи,фракции и.т.н..Всички бяхме ЛЕВСКАРИ и стадионът беше пълен .Знаехме защо сме там-да подкрепим ЛЕВСКИ.Обичахме отбора,а и ФУТБОЛИСТИТЕ го обичаха...Играеха със сърце и никога не се появяваха недоразумения,които да казват,че Левски им е "отеснял"
Нямаше и недоразумения като Г.И. за треньори...Наркоманите и пласьорите бяха предимно на Попа...
Сега нещата се обърнаха,объркаха,сго*ниха...
Защото никой не е ходил скоро до 22-ра гимназия,не е минавал по "Цар Асен",за да си припомни поне малко какво е ЛЕВСКИ,на какви идеи е носител през годините и защо го наричат Отбора на народа!
Сега ОТБОРА го няма...НАРОДА е раздвоен..."НА"-то се лута между тези две думи и се опитва да ги събере отново..
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- thehellriser
- Контакти:
balef написа:Отбора на народа с подставените лица - Виж кво става. Батков е подставено лице на Чорни,Гонзо подставено лице на Батков,Радко беше подставено лице на Гонзо,Ясен беше върха на подставените лица и накрая Гонзо не издържа и ачик ачик си водише отбора от тъч линията !!! Гугутката подставено лице на Батков и сектор Б е подчинен и унижен с подставени и предварително одобрени песни-плакати и възгласи !? СРАМ И РЕЗИЛ ЗА ОТБОРА НА НАРОДА ФК ЛЕВСКИ !
Не бяхте ли сами срещу всички ????

- фифи перото
thehellriser написа:balef написа:Отбора на народа с подставените лица - Виж кво става. Батков е подставено лице на Чорни,Гонзо подставено лице на Батков,Радко беше подставено лице на Гонзо,Ясен беше върха на подставените лица и накрая Гонзо не издържа и ачик ачик си водише отбора от тъч линията !!! Гугутката подставено лице на Батков и сектор Б е подчинен и унижен с подставени и предварително одобрени песни-плакати и възгласи !? СРАМ И РЕЗИЛ ЗА ОТБОРА НА НАРОДА ФК ЛЕВСКИ !
Не бяхте ли сами срещу всички ????
Да,но ти си НИКОЙ!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!