Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

BOKA_PALRMO

Re: Давид Бистрон-в групите на ШЛ

Мнениеот BOKA_PALRMO » 17 авг 2011 18:14

rosen_ganchev написа:Закривайте!!! никой вече не го помни този,големият играч Бистрон ааааа пардом помниме го какъв извеждащ пас даде на един играч на Жилина даа дааааааа о йееееееее :) :) :)

споко бре-ще ви закрием, не бързай.То още през лятото на 2008-ма щяхме да ви закрием, ама Гоце ви спаси тогава, но има време-ей сега след четвъртият пореден сезон без титла, вие сами ще се закриете :mrgreen:
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 17 авг 2011 21:12

Е ,и какво докато беше при нас беше еб*ти тролея.... :shock:
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 17 авг 2011 22:17

Какво мрънкате ,вие нали си имате Арс-Марс човека не в групите а дирекно в осмина финалите ви вкара, а вие сега тука за Бистрончо ревете. Е ама и за вас угодия няма

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 17 авг 2011 23:13

И аз не го харесвах като защитник, но исках да го видя като дефанзивен халф (ние естествено го изгонихме набързо и не го видях повече). То и Мариан Христов беше тромав, ама стана шампион на Германия.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 18 авг 2011 00:37

Aрш/хубава дума, тука в Германия се ползва доста/ не го бройте, бил на чекръкчия.Няма да го бъде за футбола, счупен кръст, ама много яко.
Причината била Ермес Паломино.
Поздрави от Черно Море! :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот metodito » 18 авг 2011 03:11

Какъв нюх, човече, ходи се прегледай. Тасевски си е най-обикновен играч и мързелив на това отгоре. Гарантирам, че ще е резерва във всеки по-сериозен отбор. Е, в изпадащия Ростов може и титуляр, там и Чавдар Янков е титуляр. Жо не е лош играч, но нищо особено не е. Не случайно го взеха в Краснодар, а не в Анжи поне. Виж от Валери Домовчийски, играч с наистина много талант, нищо не излезе и "заслугата" на кого е? Да не добавям Мариян Огнянов, който на 16 изглеждаше готов за много неща, но никой не работи правилно с него.
Дарко е най-добрият на поста си към днешна дата в България...от чужденците. Постоянството, което показа миналата година е за хвалба. Не за смях. Няма статистика за голови асистенции, но ако имаше за миналата година щеше да е с двойно повече от вторият в такова класиране.
Това къде са взели Жо и какво може са две различни неща! В последните две години и нещо той се превърна в основен играч, чиято липса се усети веднага след заминаването му. Представяш ли си, ако вървеше формата му във възходяща линия (а в Русия тя най-вероятно ще върви), какво можеше да се случи? Утре да чакаме мача с Локо (М), например. Или с негова помощ да бяхме станали шампиони. Да, фантазии са, но съвсем възможни. А да като спомена Домо... Това, че отиде в Херта, а не в ПСВ говори ли, че не е добър? Заслугата си е само негова! Защото врънкаше за трансфер два сезона. Беше ли останал в "Левски" още една година...кой знае?!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 авг 2011 13:14

Домо на 19 изигра най-добрите си мачове. Това значи, че е имал талант. На 18-19 идваше повече с наученото от юношеските години. Помня един негов вкаран фаул за купата срещу Локо Пловдив. Перфектно изпълнение, да не повярваш от бледен младеж. Повече така и не видях такова от него /изобщо не биеше често фаулове, значи не е тренирал, значи някой не е видял, това което аз съм видял и не го е накарал да го прави/. Финтовете му срещу Кобияшвили също могат да влязат в някой учебник. Еми, не съм съгласен, че само той си е виновен, че не разви. А Жо наистина и мен ме кефи за разлика от Зе, но и той след месец септември миналата година даде много назад във формата си, така че и с него в момента не виждам какво толкова би било по-различно.

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 18 авг 2011 19:48

Живко Миланов бележи за неговия Васлуй срещу Спарта Прага за 2:0 ;)

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 18 авг 2011 21:01

NO MERCY написа:Живко Миланов бележи за неговия Васлуй срещу Спарта Прага за 2:0 ;)

Браво!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 18 авг 2011 22:56

zlatan написа:Този играч от кого ли не бе хулен,признавам си и от мен,а виж какво прави твърд титуляр в Пилзен.
Защо написах тема,ами не за да упреквам само ръководството,а просто да заявя категорично че в БГ-специалисти просто няма.
Или всичко се дължи на пустата му София и нейните евтини жени.
Как ли се чувства сега Вили Вуцов-май той го докара на Герена преди две години.
Ами Давид-сори братле че съм те обиждал май си бил играч от добро ниво.
Успех в групите на Шампионска лига.

Аз пък, без да имам намерение да се самоизтъквам, съм пускал мнения че Бистрон е читав защитник - да не ровя сега. Есента, когато играха с Рабех, бяха допуснали 7 или 8 гола. През пролетта го оставиха на пейката и в първите няколко мача положението беше отчайващо, добре че го върнаха в игра и пак се стабилизира отбраната.
Що ни трябваше да го гоним, а да държим толкова време Рабех и Бензукан?!

Върни се в “Левски”