До кога ще търпим

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Големите фалове на Левски в последната година!

Мнениеот daniel875 » 13 авг 2011 23:03

Кашчей написа:
W84me написа:
Кашчей написа:
Да ти го бяха казали още сутринта, а ти да го напишеш преди мача.Сега е смешно, но май не се усещаш?!

Как ще ми го кажат сутринта бе?Хората да не живеят за мене? Цял ден бях на работа,след това веднага отидох на мач,като се прибрах,видях,че са ми писали във Facebook...

:mrgreen: :mrgreen: Ти мен (нас) за ливади некосени ли ни мислиш?

Защо да не е в правото си момчето? Ти вярваш ли, че футболистите на Левски спазват режим при Гонзю? Аз лично не.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 авг 2011 23:04

Човече,няма смисъл да разговарям с теб!Аз съм левскар до мозъка на костите,но тази информация е 100% достоверна!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2011 23:04

daniel875 написа:
левскар07 написа:Трета година гризем дръвцето благодарение на гонзо.
В началото на "директорската" му кариера писах, че става само за помощник тренер. Но сега и за това не става.
Ако иска да го заобичат чорбарите, да не си подава оставката още двадесет години.
Но аз вече го ненавиждам. Ще погребе любимият ми от 1963 година отбор.
Трета година нашите юнаци трошат всички антирекорди. Не се знае докога ще продължават. Отбор от мишоци ли е вече моят Левски.Няма ли кой да удари с юмрук на масата, няма ли кой да изоре стадиона, на който не заслужават да играят тези куци коне начело с вече омразния ми гонзо.
Марш от Левски, куци коне!!!

Не са виновни играчите. Виновни са Батков и Гонзю.
Имаме най - добрите играчи в България, но няма кой да им каже някои прости неща.

И как прецени, че имате най-добрите играчи в България?Че днес тоя венецуелец ви направи смешни.. дали е от добрите?
Отсега още виждам как им текат лигите на Батков и Титаните за него 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 13 авг 2011 23:05

АВТОРЕЕЕЕЕ, къде е линка за боя?!?!?!?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 13 авг 2011 23:06

Stanislav_Ivanov написа:Мисля си,че един французин е време да се завърне в Левски като треньор!!! :x

+1,и един център нападател който сега си губи времето в Ботев-пд , Наско Курдов и Бардон това е решението
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2011 23:08

W84me написа:Човече,няма смисъл да разговарям с теб!Аз съм левскар до мозъка на костите,но тази информация е 100% достоверна!

Човече, ти говориш за приятели!Аз имам телефонните номера на всичките си приятели и не чакам на фейсбОКЛук, за да се свържа с тях.Знаеш ли колко е лесно да се пишат неща постфактум?
Ако бяхте победили, дали щеше да изнесеш такава информация?Не, нали?!Затова се скрий с тези си писания!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 13 авг 2011 23:10

Не мога да разбера БАТКОВ, какво още иска да се случи за да махне гонзо.В други години сменяше треньори само след един мач,смени кокала при положение,че ни направи шампиони,смени овчата глава след една загуба а сега държи гонзо тъпото да ни съсипва нервите :evil:

antisirakov

Мнениеот antisirakov » 13 авг 2011 23:11

ГОНЗО ВЪН!
БАТКОВ ВЪН!
БАТКОВ ПРЕВЪРНА ЛЕВСКИ В НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ ЗА ТРЕНЬОРИ. ЛЪЖЕ ЧЕ ИЗДЪРЖА ОТБОРА! ВЗИМА ПАРИ ОТТУК ОТТАМ, ПРОДАДЕ НЯКОЙ ИГРАЧ И НЯКОЙ МАЧ И ДАЖЕ МУ ОСТАВАТ ПАРИ И ЗА САФАРИ

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 авг 2011 23:13

Кашчей написа:
daniel875 написа:
левскар07 написа:Трета година гризем дръвцето благодарение на гонзо.
В началото на "директорската" му кариера писах, че става само за помощник тренер. Но сега и за това не става.
Ако иска да го заобичат чорбарите, да не си подава оставката още двадесет години.
Но аз вече го ненавиждам. Ще погребе любимият ми от 1963 година отбор.
Трета година нашите юнаци трошат всички антирекорди. Не се знае докога ще продължават. Отбор от мишоци ли е вече моят Левски.Няма ли кой да удари с юмрук на масата, няма ли кой да изоре стадиона, на който не заслужават да играят тези куци коне начело с вече омразния ми гонзо.
Марш от Левски, куци коне!!!

Не са виновни играчите. Виновни са Батков и Гонзю.
Имаме най - добрите играчи в България, но няма кой да им каже някои прости неща.

И как прецени, че имате най-добрите играчи в България?Че днес тоя венецуелец ви направи смешни.. дали е от добрите?
Отсега още виждам как им текат лигите на Батков и Титаните за него 8-)

Треньорът е много важна фигура, в който и да е отбор. Ако родният ти отбор нямаше проблемите от последните двадесет години, едва ли щеше да приказваш така. Никола Христов доста години ви води успешно, но нямате спонсори, което е позорно за такъв голям град.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2011 23:20

daniel875 написа:Треньорът е много важна фигура, в който и да е отбор. Ако родният ти отбор нямаше проблемите от последните двадесет години, едва ли щеше да приказваш така. Никола Христов доста години ви води успешно, но нямате спонсори, което е позорно за такъв голям град.

Това го знам.Питах, откъде имате самочувствието, че най-добрите футболисти в България са при вас?Достатъчно ми беше да гледам днес тоя Хесус, за да разбера, че нямате нападател като него.. откъде ви иде самочувствието тогава?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Левски”