Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 05 авг 2011 12:41

ГОНЗО И ТАРА ВЪН!!!Друга оправи няма!!!И момци на мачовете вече трябва да се почне да се протестира,стига 3 години мълчание!!!Докато си мълчим като овци,тези ни го зав.... в дуп..... ни!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 05 авг 2011 13:32

След като снощи удавих мъката с пиене влезнах да разгледам форума и изненада няма нито един коментар за Гонзо в положителна светлина :lol: Къде са сега ония,които ми говореха как не съм левскар,защото не се кланям на вожда,който не става за чеп за зеле !!! И да не се радвам,че паднахме боли ме много,но беше необходимо,за да изчезне заблудата,че оня става за нещо.... Който играч поиска го получи за пръв път имаме толкова силна селекция,а тоя пръч не може да ги нареди .... Мъри какви играчи имаше ? Бардон и Томашич другите ритали по България и един Боримиров ..... Вуцов след първия мач шут в гъза,а тогава поне беше ясно кой къде играе снощи хаос..... Кокала от нищо направи шампион със слаба игра или не със селекция или не бяхме първи,а снощи с най-добрата ни селекция от години ни биха някакви дърводелци... Гонзо да се нагъзи и сам да си бие шута,че иначе слез 1 месец Левски ще се бори да не е последен... Дори като падахме преди от разни багеристи и тн имаше желание имаше игра снощи имаше една липса на тактика ... Да водиш с 1-0 да си бил първия мач и да отпаднеш това си е некадърност от всякъде,ама ако ида на стадиона и опъна плакат Гонзо ВЪН ще ме набият ония верни фенове нали ? От година на година все по-зле и по-зле

stilian
Контакти:

Мнениеот stilian » 05 авг 2011 15:33

Вече нямам доверие на Гонзо. Бях от тези дето исках да се даде шанс на Гонзо, но след Търнава всичко лъсна, Гонзо не става.....за съжаление.Колко голям антиЛевскар трябва да си за да залагаш, отново на Йовов, след като 99 процента от феновете на Левски цяла седмица предупреждават да не започва той мача, защото е супер слаб и снего в редиците ни сме с човек по-малко и то в предни позиции.Да разполагаш с креативни футболисти като Райков и Христов и да ги пренебрегваш.Да имаш уникален талант и стопер като Башлиев и да не разчиташ на него, когато се налага.Да вкараш първи гол на този умрял отбор Търнава и вместо да ги убиеш с още един гол, отбора тръгва да връща на вратаря и да бави играта в 25 минута на мача, ти да нямаш свясна атака след гола, а да се браниш хаотично и да чакаш да свърши мача....По глупав тряньор не е водил Левски, честно!

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 05 авг 2011 15:35

Гонзо ВЪТРЕ! Но само като спортен директор!
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 05 авг 2011 15:49

ultralevski написа:Гонзо ВЪТРЕ! Но само като спортен директор!

предполагам си наясно че това няма да стане , самият Гонзо няма да се примири , като беше Ясен Петров , се сещаш че беше пионката на Гонзо , параван пред хората
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 авг 2011 16:00

ДАНИ МЛАДЕНОВ -типично дчсно крило , а гонзо го мъчи от ляво
Йовов--уж ляво крило , а игра от дясно ,накрая нищо не игра ,а само пречеше.
старокин-поредното недоразумение което носи синята фланелка .дори щърков е класа над тоя смешник дето не знае къде се намира и то не само в снощния мач .
ГОНЗО-ВЪН
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 авг 2011 16:23

аз съм от защитниците на Гонзо-бил съм такъв и за Наско и за Мъри и за Вуцов и за Кокала и за Ратко и за всеки който е работил за благото на Левски,като никога не съм пестил критики спрямо тях.
Темата е за Гонзо и затова:
Казвах го много пъти Гонзо не може да води мачове на Левски-ако някой е гледал мача първия с Търнава при гола на Арс как Гонз се държеше на пистата ще му стане ясно.Гонзо не разбира грам от тактика.Гонзо не може да направи свястна подготовка.
Кой помага на Гонзо-Тони Здравков той човечеца едвам Калиакра спаси в Левски дошъл.
Гонзо има нюх да намира играчи-последните такива Райков,Арс,Калво.
Футболистите имат респект от Гонзо-следователно го уважават-незнам положението с Грийн и Мулдер-адски слаби.Май двамата нещо не го тачат.
Гонзо каквото и да си говорим си е надменно човече-знам го.
Гонзо няма никакъв опит в попрището тренер.
Гонзо има много противници,които го саботират.
Прогнозата ми за Гонзо:ако има дялове в Левски ще бъде тренер само за още два мача със Славия и Черно море,но ще си остане директор,ако обаче няма такива проценти:Гонзо от 1септември е на борсата помнете ми думите-не без помоща на Заберски и Жейнов.

Батков ах този Сколянски пръч който до болка ми е познат ще докара някой който ще обедини Левскарите и така во веки веков,ко е този ОБЕДИНИТЕЛ-Казва се Илиан Илиев-всеки комунист е двоен агент не забравяйте това,този винаги се подсигурява.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 05 авг 2011 16:25

zlobul написа:ДАНИ МЛАДЕНОВ -типично дчсно крило , а гонзо го мъчи от ляво
Йовов--уж ляво крило , а игра от дясно ,накрая нищо не игра ,а само пречеше.
старокин-поредното недоразумение което носи синята фланелка .дори щърков е класа над тоя смешник дето не знае къде се намира и то не само в снощния мач .
ГОНЗО-ВЪН

колкото повече мнения ти чета, толкова повече се убеждавам, че разбираш от футбол колкото от ядрена физика(дано не си ядрен физик).
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 05 авг 2011 16:29

NIKSANA написа:колкото повече мнения ти чета, толкова повече се убеждавам, че разбираш от футбол колкото от ядрена физика(дано не си ядрен физик).

хахаха това мнение беше добро :)
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 05 авг 2011 16:35

barbi_vip написа:
NIKSANA написа:колкото повече мнения ти чета, толкова повече се убеждавам, че разбираш от футбол колкото от ядрена физика(дано не си ядрен физик).

хахаха това мнение беше добро :)

:oops:
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Върни се в “Левски”