Ако не успее да го промени Гозно трябва да помисли по-рано да изпълни обещанието си на феновете, да разбере че не помага и да си тръгне....

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Sirakov написа:Мда.....Гонзо до кога ще ни трови с налагането на Йовов? Докога ще измисля невероятни тактически ходове? В мач в който трябва да играем на контри, ние играем с невероятно бързия Христо Йовов...вместо да го извади него и да пусне едно наистина бързо крило, той вади Цветков, който макар и с малко е по млад, а според ме и физически по издържлив. И като за капак му дава да бие първата дузпа....нямам думи. Йовов не е за този отбор от доста време, немога да разбера за какво още го държат. Да си заминава да си гледа кметството и да подритва на малки вратички, за професионалния футбол е свършил. А ако Гонзо случайно чете този форум:
Гонзо да се маха от треньорската скамейка, за скаут и селекционер шапка му свалям, но не и като треньор.
27102710 написа:Във движение да пробваш нови играчи не е никак лесноНО
С този нов състав ако бяхме продължили в лигата то в първенството нямаше да имаме никакви шансове така поне няма да мислят за други мачове и ПРЕМИИ защото Български отбор на две ниви не може да жъне
727150 написа:Въпросът е -ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ БАТКОВ?
svis2ov написа:Моите уважения към Гонзо, за всичко, което е дал като играч на Левски, но като тренер ми изглежда като таксиметраджия, който учи 11 да станат космонавти! Миналата година, според пресата, и то нееднократно, той редеше състава на Ясен, сега... е още по-зле положението. Играчите не знаят каква е основната концепция (тактика)! Няма облик, не могат да изнесат топката, публиката е вече "върху" играчите...Хаос! И за последно, Батков ни потвърди, че Гонзо остава!!!! Забравете всички надежди!
Публикувал съм, няколко пъти и то с доводи, защо на един отбор му трябва тренер, но не от типа Гонзо или Матеус, но тренер с доказани качества. Обща практика е да се влага в контратиране на играчи (доколкото са ни възможностите в България) , а за тренер...ами, нещо по-евтино (т.е. почти без практика)! Какъв имидж има Гонзо, за да има уважението на Грийн, Арш, Мулдер, и който и да е от българите? Да е постигнал нещо като играч в Европа? Да е бил "ас" в националният? След първото "шъ ти е..майката", което подхвърля наляво и надясно, респекта е нула!!!! И още повече, че играчите от чужбина, могат да правят елементарна съпоставка между тренери, които са имали и ...Гонзо!Тогава, за какво говорим? Открай време на Левски му е нужен тренер (като Витлачил, спомняте ли си Левски с Витлачил?), който може да подреди отбора, според качествата на играчите, които имаме. Да изработи нужната тактика, според това, което имаме! Да даде облик на юношеските формации и да изтегли, най-доброто, пак, според това, което има в мъжката формация и тактиката, която налага там! Етц.... Такива тренери са скъпи... НО, ако вложиш пари в един такъв тренер, парите за покупка на играчи (които не говорят и не разбират български и се чувствуват като "временно пребиваващи") отвън, ще спаднат драстично само след година! Добре, знам какво си мислите, че бг футбола е да преживяваш ден за ден, но не забравяйте, че например Батков - е един доста богат човек и ако наистина мисли, че сърцето му е в Левски, трябва да се замисли за своята стратегия, защото нищо хубаво не го очаква, а и нас феновете също!
Само Левски!
Потребители, разглеждащи този форум: 1palq4o1 и 37 госта