Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Гонзо, вън от Левски-не ставаш.
На Левски,отбор с вековна традиция,е необходим опитен,авторитетен и с ъс сериозни постижения треньор!Отделно е необходим ерудиран спортно -технически директор!Левски не е опитно поле!В Търнава отборът не излезе в удачен състав,не беше добре подреден, смените бяха неподходящи и не в точните моменти!Левски има състав,който с лекота може да се справи с ъс Спартак Търнава!На Батков поведението остава неясно!
хайде успокойте се с това вън.. оставка и т.н. ..... един да пръдне и вие се насирате... то кой знае какво е станало.... наистина ли всички толкова си вярвахте, че ще минем търнава просто ей така след играта в първият мач!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
gevel написа:На Левски,отбор с вековна традиция,е необходим опитен,авторитетен и с ъс сериозни постижения треньор!Отделно е необходим ерудиран спортно -технически директор!Левски не е опитно поле!В Търнава отборът не излезе в удачен състав,не беше добре подреден, смените бяха неподходящи и не в точните моменти!Левски има състав,който с лекота може да се справи с ъс Спартак Търнава!На Батков поведението остава неясно!
как си говорите празни приказки... Реал е с вековни традици... левски цска и литекс са с вековни спомени!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
Re: Георги Иванов-фен тема
абе вие нормални ли сте...защо скачате при всяка грешна стъпка..къде за 2 месеца е направен отбор... ама гонзо бил от 2 години в отбора.. и пак той го водел...не ми пука какво било скрито покрито.. ГОНЗО Е ОФИЦИАЛНО ТРЕНЬОР ОТ ПРЕДИ 2 месеца и това е твърде кратко време за да се изгради стил на игра... смениха се играчи почти на всички постове (без опорни халфове и вратар)... няма как да очаквате кой знае какво... с мрънкане няма д апостигнете нищо...айде потрайте до декември и след есенния полусезон теглете чертата!
Re: Как таксиметраджия учи 11 да станат космонавти!
S.T.A.L.K.E.R написа:Eто една статия от http://sportline.bgСините - вечен евроидиот с нов рекорд
В последните 6 години Левски пет пъти не може да отстрани и един отбор
"Сините" се устремиха след днешното отпадане в Търнава към нов идиотски еврорекорд на България. "Сините" са само на един съперник разстояние да покорят кота "20". Спартак бе 19-ия път в евротурнирите, когато Левски не може да отстрани нито един противник в кампанията си. Подобен рекорд е непосилен за нито един наш евроучастник. Само в последните 6 години на пет пъти на столичани им се случва това. Нещо повече, през 2008-а година те поставиха и друг рекорд - отпаднаха от два турнира, без да отстранят съперник.
аве защо трябва да се пускат такива статии тука... пусакйте ги в друга тема!
Във движение да пробваш нови играчи не е никак лесно
НО
С този нов състав ако бяхме продължили в лигата то в първенството нямаше да имаме никакви шансове така поне няма да мислят за други мачове и ПРЕМИИ защото Български отбор на две ниви не може да жъне 

С три типични леви крила- Райков, Т. Христов и Йовов, ние играеме от ляво с Дани Младенов а Йовов от дясно. Е това нещо не можах да го разбера вече втори мач. Имаме си централен защитник- Башлиев, връщаме Гриин назад в отбраната е и това не го схванах. Ако я караме така.......
-
- Контакти:
Докога ще търпим Георги Иванов като треньорско недоразумение
Знам, че сега много фенове ще ми се нахвърлят, но просто положението в Левски става нетърпимо и вървим към пропастта...След снощното отпадане (което не е чак такъв проблем) продължавам да не мога да си обясня какво гледах след 45 мин. до 110 мин, когато на терена все едно имаше отбор от "Б" група (не искам да пиша по-крайни сравнения). А на тъча стоеше един тотално неадекватен човек, псувайки и незнаейки какво се случва...Да не ви учудва просташкото държание на Грийн (ръкомаха и вика като каруцар, няма два свестни паса, посяга и т.н.) то е отражение от визията на Гонзо и "разбиранията" му за играта. Направо ми се плаче честно...И едно не мога да си обясня - все се говори за подкрепа докрай...Така като гледам, добре вървим към края...Вили Вуцов го изгонихме при първия провал !!! Кокала и Боримиров след шампионски сезон !!! А Гонзо, така както върви, след десетина издънки (от всякакво естество - не ми се изброяват) и нищо си го търпим. Такъв медиен и фенски комфорт едва ли някой ще получи...Та взех да се питам докога, след като на всички им е ясно, че от Гонзо тренер не става...Вярно легенда ни е, ама дай сега да съсипваме клуба с желанието да сме всичко в Левски...Жалко, че Гонзо не се преценява и живее в някаква самозаблуда...Няколко пъти съм писал за Гонзо по този повод, но спрях пак с надеждата, че този сезон ще е различен...Най ми е кофти, че имаме вече два сезона качествени футболисти (добри трансфери се правят, а няма кой да ги нареди...Сега и те ще се разбягат, което е нормално. За тях емоцията е в европейските мачове, те затова и идват...А сега Калво като види нивите във Варна и Монтана и може и да си плати да си ходи...Жалко и за Арс...Научен футболист, доста се движи, освобождава пространства, но с тактиката от времето на Гонзо трудно става. А Търнава бяха изморени, към края не можеха и прави да стоят. А и Йовов 120 мин. ми се струва меко казано трагикомично. Райков влезе и всичко по-интересно бе от него...Моля не ми местете темата във фен темата за Гонзо...
Re: Докога ще търпим Георги Иванов като треньорско недоразумение
Въпросът е -ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ БАТКОВ?
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Re: Георги Иванов-фен тема
NIKSANA написа:абе вие нормални ли сте...защо скачате при всяка грешна стъпка..къде за 2 месеца е направен отбор... ама гонзо бил от 2 години в отбора.. и пак той го водел...не ми пука какво било скрито покрито.. ГОНЗО Е ОФИЦИАЛНО ТРЕНЬОР ОТ ПРЕДИ 2 месеца и това е твърде кратко време за да се изгради стил на игра... смениха се играчи почти на всички постове (без опорни халфове и вратар)... няма как да очаквате кой знае какво... с мрънкане няма д апостигнете нищо...айде потрайте до декември и след есенния полусезон теглете чертата!
Ти на заплата към Батков ли си?
Ако не си - помоли се, заслужаваш да ти фърли некой лев, че от глад пишеш глупости.