Новият Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Новият Сектор Б

Мнениеот konvoec » 20 юли 2011 17:56

Момчета, не стадионите хвърлят предмети, хората го правят. Новият сектор Б е по-добър от стария, но с нищо не ме впечатлява. Може би само с това, че ако скоча няма да падне реда(да, случи ми се :oops: )... Иначе си ни трябва нов стадион както и да го гледаме. И пак да кажа, хората хвърлят предмети, не стадионът, така че камери навсякъде, закон - 2 години затвор за подобни действия и да видим кой ще хвърля. Аз си искам секторът да е близо до терена, ако някога доживеем нов стадион ...

apostola13
Контакти:

Мнениеот apostola13 » 21 юли 2011 17:34

samo mi kajete koga shte napraviat nai nakraia kozirkata shtoto edno prenarejdane na sedalki niama da ni dade licenz za evropa dogodina a ni triabvat kozirki navsiakude

Kryten
Контакти:

Мнениеот Kryten » 21 юли 2011 18:09

Да отговоря на няколко въпроса.
Първо седалките са жълти, защото такива са купили от клуба. Естествено първото желание беше да са бели, но били по скъпи. Иначе при тези възможности и този стадион - толкова. Смятам, че красиво се е получило, а позитивите са много като например това, че няма вече стърчащи железа и падащи цели редове. Седалките са по-устойчиви смея да твърдя и изглеждат много по-добре от старите избелели седалки дето правят останалата част от стадиона да изглежда като зебра.
Също една малка забележка - потребител по-горе спомена за 'момчетата от фенклуба'. Не, работата я свършиха момчетата от сектор Б. Стига сме се деляли на фенклуба и извън него. Всички трябва да сме солидарни и да помагаме за един добър сектор, където да си прекарваме добре.

Ето и клип, за тези които не са го видели : http://youtu.be/U4r7m5Xn4Sg?hd=1
Не видях да е пускан линка, ако го има - извинете ме.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 21 юли 2011 19:43

apostola13 написа:samo mi kajete koga shte napraviat nai nakraia kozirkata shtoto edno prenarejdane na sedalki niama da ni dade licenz za evropa dogodina a ni triabvat kozirki navsiakude

Това изискване отпадна!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 23 юли 2011 14:13

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 25 юли 2011 10:10

Rivaldo10 написа:
apostola13 написа:samo mi kajete koga shte napraviat nai nakraia kozirkata shtoto edno prenarejdane na sedalki niama da ni dade licenz za evropa dogodina a ni triabvat kozirki navsiakude

Това изискване отпадна!

Как така? Нали това с козирката беше основно изискване.

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Мнениеот harka1914 » 31 юли 2011 12:02

flo написа:
Rivaldo10 написа:

Това изискване отпадна!

Как така? Нали това с козирката беше основно изискване.

Да това изискване вече го няма, наистина! Така че да направят и останалите сектори по модела на Г и Б и може да сме спокойни за стадиона, дори и държавата да не помогне (тя не е и длъжна между впрочем).

Върни се в “Левски”