Според мен "Гонзо" иззе функциите на Ясен след онова катастрофално 0 : 5 от Спортинг на "Алваладе" ...
Още повече, че Батков беше бесен от начина, по който тогава отбора подходи към мача.
А Гонзо го подкрепи и също каза, че това е било недупостимо !
Пак го пиша, според мен от следващият ден на тази катастрофа, Батков е наредил Гонзо да води Левски !
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
THE G.A.M.E написа:Според мен "Гонзо" иззе функциите на Ясен след онова катастрофално 0 : 5 от Спортинг на "Алваладе" ...
Още повече, че Батков беше бесен от начина, по който тогава отбора подходи към мача.
А Гонзо го подкрепи и също каза, че това е било недупостимо !
Пак го пиша, според мен от следващият ден на тази катастрофа, Батков е наредил Гонзо да води Левски !
Не е много така. В мача - 2:2 с Лил кой пусна Иво в последната минута и кой си пое негативите от това решение?

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Аз пък като ида на стадиона и не викам Гонзо,Гонзо ,а Левски Левски
За мен този отбор може и без него,както може и без всеки друг,защото е над всички дреме ми за Гонзо,Батков и тн , НО ме дразни това,че сте се вързали за Гонзо все едно е Господ правел това или онова много важно още колко други са правели трансфери ? Колко други са постигали къде по-големи успехи ? Айде стига с тоя Гонзо,защото ми писна или се отделете и си направете ФК Гонзо или си се радвайте на Левски и спорете за ОТБОРА , а не за един човек,който след 10 години ще се помни като оня който тичаше по гащи след мача

-
- Контакти:
Чудя се дали някоя словашка телевизия ще предава реванша.. Ако някой има някаква представа от езика им, моля да провери. Все пак не всеки е облагодетелстван с Булсат и ще е добре ако можем да гледаме реванша някъде в нета
)

Йордан Милиев - Ларс Рисп
След,като Иво Иванов се контузи на последната контрола в Австрия днес стана ясно,че шансовете му да играе на 28.07.2011 са минимални.Така пред Гонзо остава избора Милиев-Рисп. Според вас ще се сработят ли бързо двамата ЦЗ и чака ли ни добро в четвъртък.....
- BLUE CHAMPIONS
Re: Йордан Милиев - Ларс Рисп
1. според мен ще се сработят бързо двамата ЦЗ
2. според мен ни чака добро в четвъртък
2. според мен ни чака добро в четвъртък
[offtopic]
[/offtopic]

magga написа:Аз пък като ида на стадиона и не викам Гонзо,Гонзо ,а Левски ЛевскиНО ме дразни това,че сте се вързали за Гонзо все едно е Господ правел това или онова много важно още колко други са правели трансфери ?Айде стига с тоя Гонзо,защото ми писна или се отделете и си направете ФК Гонзо или си се радвайте на Левски и спорете за ОТБОРА , а не за един човек,който след 10 години ще се помни като оня който тичаше по гащи след мача
А като целия стадион вика Гонзо, Гонзо и кога на Гонзо паднете мълчиш и гледаш умно тип Мъри ли? А защо сме се хванали за Гонзо... нарича се лоялност, нарича се признателност... защото оценяваме това което е правил и продължава да прави за Левски. Защото не е известен със симулативна игра, с клатене на крака и имитиране на работа или с комисионните си...Чаткаш?

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
- Hakercheto
- Контакти:
Абе,ако атаката ни е прилична защитата не я мислете много.Не мога да кажа нищо за Рисп,тъй като не съм го гледал в игра,но не мисля че ще има неразбирателства между Ларс и Милиев.Плюс това имаме и дефанзивни халфове 

Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Едва ли мача в четвъртак ще е пказателен за нивото на отбора ( и отделните единици в него )
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- ultralevski
- Контакти: