Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Chelsea Forever
- Контакти:
Re: Без Гара ,Минев ,Сашо,и може би Дарко КВО ПРАВИМ?!!!
На тези ще намерим заместници,а на Жо скоро няма да се намери. 

- BLUE CHAMPIONS
Re: Всекидневна около Левски.....
Blue_Girl написа:Не ми се вярва този Сисе да дойде при нас, но ще видим!

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Реално погледнато Старокин, Т. Христов и И. Цветков са с няколко нива над Минев, Матондо и Тасевски. Следователно вдигаме нивото 

- фифи перото
nautilus написа:Реално погледнато Старокин, Т. Христов и И. Цветков са с няколко нива над Минев, Матондо и Тасевски. Следователно вдигаме нивото
За Старокин не съм сигурен.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
е........Вие всяка година ли искате да сте в тройката ? Как какво правите ? Броите точковото изоставане от челото 
п.с
не се заяждам. Но наистина - в Левски и в ЦСКА трябва да идва качество - продажбите са нещо нормално. Но правилното заглавие на темата за мен е: кой взехме ?

п.с
не се заяждам. Но наистина - в Левски и в ЦСКА трябва да идва качество - продажбите са нещо нормално. Но правилното заглавие на темата за мен е: кой взехме ?
-
- Контакти:
ЛЕВСКИ ще го има и без Гара.Лошото в случая е ,че го продадоха за малко пари според мен.
- santiliana
...ще видите какъв "дзвер" ще доведе Гонзо за заместник на Гарра-та.Съвсем не по-слаб от него
Имайте търпение
Все си мисля,че ще сме доста по-добре от предния сезон...Най-важното е да сме си с отбора винаги,не само когато играе престижен мач в ЕКТ

Все си мисля,че ще сме доста по-добре от предния сезон...Най-важното е да сме си с отбора винаги,не само когато играе престижен мач в ЕКТ
цска е оТбора написа:batmanlevski написа:лоша работа нищо добро не ни чака,и как може да го дадат на тези селяни за без пари Гара струва поне 5-6 млн.евро догодина тези тарикати ще вземат 20-25 млн като го дадат на Челси или Реал Мадрид ,а батков взел да ми се радва .Глупак !
![]()
![]()
Тва даже и аз го намирам за смешно

Без всичките изброени Левски може,но без свестен треньор как ще я кара,не знам!