Не мога да разбера тези левскари, които "плюват" по Гонзо.Наистина- не ги разбирам.Не ставал за треньор, не ставал за директор и не знам си още какво.А кой става бе, пичове?! Наско Сираков ли, дето отмъкна МИЛИОНИ от Чорни, Грашнов и Батков?! Я му вижте параклиса и вилаетите дето направи именно с техните пари...Припомнете си само времето, в което Чорни му осигуряваше около 15 млн. лева бюджет на година, а той не можеше читав играч да привлече като хората.Та дори и пробива в Европа преди няколко години беше от играчи, които съвсем не той беше привлякъл в Левски (с малки изключения).Ами Мъри?! Видяхте ли го колко голям левскар е, при положение, че веднага след като ни напусна отиде не в кой да е отбор, а в най-омразния ни за последните години провинциален такъв...Ами "препоръката" му за този "голям играч" Видович?! Какво ще кажете, а?!Не виждате ли, че единствения читав МЪЖ,който наистина го е грижа безкористно за съдбата на този изстрадал отбор е именно Георги Иванов?!И защо е нужно да се правите на слепи или страдащи от амнезия.Кой привлече тези играчи миналото първенство, които ни накараха есента да пълним Герена от всички краища на страната и отново да четем "синя приказка"?! Да, допуснаха се доста грешки, но за тях според мен по- голяма вина имаше Ясен и не случайно той си замина.
В заключение ще кажа следното:
Аз,в качеството си на левскар от детинство, видял какво ли не през годините в развитието на любимия ми отбор, давам категорично своята ПОДКРЕПА за Георги Иванов.Този мъж е започнал от нищото, показал е, че има морал, принципи и най- вече ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО, което в моите очи го прави достоен да бъде начело на любимия ми отбор.Професия се учи,опит се трупа с времето, убеден съм, че Гонзо с всеки изминал ден става по-мъдър ръководител и футболен специалист.Нима Кройф, Бекенбауер,Рехагел,Саки и пр. от самото начало на кариерата си са започнали с титли?!И каква е гаранцията,че ако имаме някой именит треньор начело, същият ще постигне големи успехи с финансите и с "материала", с които разполага?!
И една лека отметка- я ми кажете навремето, когато сър Алекс пое Ман Юн. колко години му трябваха за да ги направи шампиони?! Да, сравнението може да не е точно подходящо, но принципа при управление на футболен клуб в съвременния му вариант е именно този.МЕНИДЖЪРЪТ да съвместява ролите на старши треньор и на спортно-технически директор.Просто няма нужда от излишни разводнявания в структурата на управление в днешните отбори.Онези неща с директорите и треньорите са отживелица.Погледнете Премиършип и ще разберете за какво става дума...
Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
- BLUE CHAMPIONS
Re: Георги Иванов-фен тема
santiliana написа:Не мога да разбера тези левскари, които "плюват" по Гонзо.Наистина- не ги разбирам.Не ставал за треньор, не ставал за директор и не знам си още какво.А кой става бе, пичове?! Наско Сираков ли, дето отмъкна МИЛИОНИ от Чорни, Грашнов и Батков?! Я му вижте параклиса и вилаетите дето направи именно с техните пари...Припомнете си само времето, в което Чорни му осигуряваше около 15 млн. лева бюджет на година, а той не можеше читав играч да привлече като хората.Та дори и пробива в Европа преди няколко години беше от играчи, които съвсем не той беше привлякъл в Левски (с малки изключения).Ами Мъри?! Видяхте ли го колко голям левскар е, при положение, че веднага след като ни напусна отиде не в кой да е отбор, а в най-омразния ни за последните години провинциален такъв...Ами "препоръката" му за този "голям играч" Видович?! Какво ще кажете, а?!Не виждате ли, че единствения читав МЪЖ,който наистина го е грижа безкористно за съдбата на този изстрадал отбор е именно Георги Иванов?!И защо е нужно да се правите на слепи или страдащи от амнезия.Кой привлече тези играчи миналото първенство, които ни накараха есента да пълним Герена от всички краища на страната и отново да четем "синя приказка"?! Да, допуснаха се доста грешки, но за тях според мен по- голяма вина имаше Ясен и не случайно той си замина.
В заключение ще кажа следното:
Аз,в качеството си на левскар от детинство, видял какво ли не през годините в развитието на любимия ми отбор, давам категорично своята ПОДКРЕПА за Георги Иванов.Този мъж е започнал от нищото, показал е, че има морал, принципи и най- вече ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО, което в моите очи го прави достоен да бъде начело на любимия ми отбор.Професия се учи,опит се трупа с времето, убеден съм, че Гонзо с всеки изминал ден става по-мъдър ръководител и футболен специалист.Нима Кройф, Бекенбауер,Рехагел,Саки и пр. от самото начало на кариерата си са започнали с титли?!И каква е гаранцията,че ако имаме някой именит треньор начело, същият ще постигне големи успехи с финансите и с "материала", с които разполага?!
И една лека отметка- я ми кажете навремето, когато сър Алекс пое Ман Юн. колко години му трябваха за да ги направи шампиони?! Да, сравнението може да не е точно подходящо, но принципа при управление на футболен клуб в съвременния му вариант е именно този.МЕНИДЖЪРЪТ да съвместява ролите на старши треньор и на спортно-технически директор.Просто няма нужда от излишни разводнявания в структурата на управление в днешните отбори.Онези неща с директорите и треньорите са отживелица.Погледнете Премиършип и ще разберете за какво става дума...
+1000000000000000000000000000000000
Евала пич

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- SiniqMech
- Контакти:
по добре с Ясен 

по добре
-
- Контакти:
SiniqMech написа:по добре с Ясен
По-добре с "Гонзо"!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Поклон пред Гонзо като футболист ! За старши треньор категорично не става и от два стола ще седне на земята и този път ще бъде изгонен от Левски !!!
- metodito
- Контакти:
Много се чудих, че няма такава тема. Или поне не е важна.
Важна личност ли е Гонзо за Новата история на клуба?! Риторичен въпрос, нали.
Нека се въздържаме от плюене в тая тема. Поне малко по-обосновано да го правим.
Много радост ми е донесъл като футболист.
Голям характер е. Гореше на терена. На бюрото обаче главата му трябва по-хладна да е и ако на терена, хващаше топката и я бухаше, тук трябва "веднъж да реже, два пъти да мери".
Дано се справи!
Успех, Гонзо!
Зад теб съм!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w5OlyTRoZwo&feature=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JWEN7NmCLAg&feature=related[/youtube]
Offtopic:
Трябва да намерят начин да се играят мачовете между сини и червени на клубните стадиони.
Не може по 200 лумпени от двете агитки да определят кефа на 10-15 000.
Важна личност ли е Гонзо за Новата история на клуба?! Риторичен въпрос, нали.
Нека се въздържаме от плюене в тая тема. Поне малко по-обосновано да го правим.
Много радост ми е донесъл като футболист.
Голям характер е. Гореше на терена. На бюрото обаче главата му трябва по-хладна да е и ако на терена, хващаше топката и я бухаше, тук трябва "веднъж да реже, два пъти да мери".
Дано се справи!
Успех, Гонзо!
Зад теб съм!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w5OlyTRoZwo&feature=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JWEN7NmCLAg&feature=related[/youtube]
Offtopic:
Трябва да намерят начин да се играят мачовете между сини и червени на клубните стадиони.
Не може по 200 лумпени от двете агитки да определят кефа на 10-15 000.
-
- Контакти:
balef написа:Поклон пред Гонзо като футболист ! За старши треньор категорично не става и от два стола ще седне на земята и този път ще бъде изгонен от Левски !!!
От къде си сигурен, че ще падне от 2 стола и ще бъде изгонен от Левски?

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Добри мачове станах през сезона. Ако миналата година някой ми бе казал, че Левски ще има 72 точки и няма да е шампион, щях да му се изсмея. Щях да се смея два пъти, първо нямаше да се хвана, че ще вземем толкова точки и второ, че някой друг клуб ще спечели повече.
Литекс имаха спортно щастие тази година, имаха комфорта да играят лесна програма с оглед факта, че играеха само за първенството. Спечелиха с късмет и за купата... А бе изиграха си картите добре. Успех им желая в Европата!
Гонзо не е Ратко, Вили та дори и Мъри. Гонзо е голям за Левски, не по-голям, но определено е близо до легенда. Не са много тия футболисти. Заслужава подкрепа, не за него, а за нас. За да има успехи Левски трябва да е сплотен. Фенове, щаб, футболисти всички да сме едно.
Ако сложим чертата, единственото лошо в ръководството на Гонзо до сега е, че не сме шампиони и САФ така е почнал
Литекс имаха спортно щастие тази година, имаха комфорта да играят лесна програма с оглед факта, че играеха само за първенството. Спечелиха с късмет и за купата... А бе изиграха си картите добре. Успех им желая в Европата!
Гонзо не е Ратко, Вили та дори и Мъри. Гонзо е голям за Левски, не по-голям, но определено е близо до легенда. Не са много тия футболисти. Заслужава подкрепа, не за него, а за нас. За да има успехи Левски трябва да е сплотен. Фенове, щаб, футболисти всички да сме едно.
Ако сложим чертата, единственото лошо в ръководството на Гонзо до сега е, че не сме шампиони и САФ така е почнал

- metodito
- Контакти:
Любимите ви три гола на Гонзо
1. "Кърваваият" гол срещу ЦСКА.
Без коментар.
2. Голът срещу Славия "Прага".
Много смешно стана, но бе с цената на класиране срещу Ливърпул.
3. Голът срещу Бран
Последният му гол срещу ЦСКА.
Знаех, че ще играе и ще вкара. Той игра и вкара.
Без коментар.
2. Голът срещу Славия "Прага".
Много смешно стана, но бе с цената на класиране срещу Ливърпул.
3. Голът срещу Бран
Последният му гол срещу ЦСКА.
Знаех, че ще играе и ще вкара. Той игра и вкара.