сини богове написа:Пичове, Гонзо е вече 2 години ръководител в Левски и като спортен директор се справя добре- гафовете му са по- малко от положителните неща. Вярно, казанската афера е сериозен гаф, но мисля, че там Батков реши да действа на своя глава. От футболистите които Гонзо привлече, само 2, 3 имена са провал, другите са попадения. Ние в момента псуваме Слори и Матондо, но сравнени с някои имена, които Сираков доведе на Герена, тия са просто Марадона и Пеле. Гонзо за треньор не става, но неговата длъжност е друга. В Левски е нужен СИЛЕН ЧОВЕК, които да дърпа конците и да ръководи в спортен аспект отбора и съответно да има помощници, които да му се подчиняват. Няма значение как ще го наричаме- спортен директор, главен мениджър и т.н.. С бюджета който имаме просто невиждам как ще привлечем сериозен треньор от чужбина. А да се вземе някой чужд анонимник е просто безмислено- справка ЦСКА. Аз искам да видя БОЛЕН ЛЕВСКАР да води отбора, такъв на който му пука за Левски.
Напълно съм съгласен.
Ако видя тотален провал на Гонзо, някакви кришки-мишки, ще оттегля доверието си от него. Защото мен това ме интересува - да няма скрито-покрито. Съмнителни трансфери, сафарита и др.
Благодаря на Наско за доброто, което направи за отбора като директор, за лошото може и да си затворя очите. Гонзо е настоящето и може би бъдещето. Друг е въпроса трябва или не да има такъв пост.
Просто му дайте още малко време. Не вярвам да остави нещата ей така, просто не му е в характера.
+1
Предвид, че има фен тема "Тодор Батков", има ли такава "Георги Иванов" и ако да защо не е важна?
Това е риторичен въпрос.