Трети мачбол за Литекс-и малко размисли в синьо...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Трети мачбол за Литекс-и малко размисли в синьо...

Мнениеот siniq_fen » 13 май 2011 21:57

Стига сме търсили под вола теле. Славия в момента е един повече от трагичен отбор, цяло чудо щеше да е да направят нещо срещу Литекс.
Колкото до почти сигурният нов шампион, проблемът не е в тях, а в нас. Къде беше отборът ни от мача със Сливен до този с Академик включително? Не бием Сливен, губим от Локото на Герена, не бием този изключително слаб отбор на Славия.. После изпускаме 10 гола срещу Миньор. Нормално е да загубим от ЦСКА и Литекс, това са най-добрите отбори в България, освен нас. Изпуснахме питомното и тръгнахме да гоним дивото. Както обикновено се получава, не го догонихме.

Честита титла на Литекс, искрено се надявам да се представят достойно в ШЛ (и след това евентуално в ЛЕ).
Само Левски!

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 14 май 2011 00:05

siniq_fen написа:Стига сме търсили под вола теле. Славия в момента е един повече от трагичен отбор, цяло чудо щеше да е да направят нещо срещу Литекс.
Колкото до почти сигурният нов шампион, проблемът не е в тях, а в нас. Къде беше отборът ни от мача със Сливен до този с Академик включително? Не бием Сливен, губим от Локото на Герена, не бием този изключително слаб отбор на Славия.. После изпускаме 10 гола срещу Миньор. Нормално е да загубим от ЦСКА и Литекс, това са най-добрите отбори в България, освен нас. Изпуснахме питомното и тръгнахме да гоним дивото. Както обикновено се получава, не го догонихме.

Честита титла на Литекс, искрено се надявам да се представят достойно в ШЛ (и след това евентуално в ЛЕ).

Дай боже повече разумни левскари, аз се бях притеснил, че са на привършване. Докато се продължава линията на поведение от времето на Лафчис да се търси виновника навсякъде другаде, но не и в собствения отбор, Левски не само ще продължава да трупа неуспехи, ами и ще загуби и малкото симпатии, останали им сред привържениците на другите отбори.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 май 2011 00:19

radovasto написа:
siniq_fen написа:Стига сме търсили под вола теле. Славия в момента е един повече от трагичен отбор, цяло чудо щеше да е да направят нещо срещу Литекс.

Дай боже повече разумни левскари, аз се бях притеснил, че са на привършване. Докато се продължава линията на поведение от времето на Лафчис да се търси виновника навсякъде другаде, но не и в собствения отбор, Левски не само ще продължава да трупа неуспехи, ами и ще загуби и малкото симпатии, останали им сред привържениците на другите отбори.

Не е вярно, че по времето на Лафчис Левски е търсил вината навсякъде, но не и в себе си. Не прави сравнения между сегашния трагичен Левски и онзи. Този поне има силни играчи, но няма ръководство, а онзи имаше много силно ръководство и президент, нелоши играчи, но наистина съдиите бяха ужасни. Батков изобщо не може на малкия пръст на Лафчис да се опре, защото няма смелостта на Томас.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 май 2011 01:16

daniel875 написа:
radovasto написа:

Не е вярно, че по времето на Лафчис Левски е търсил вината навсякъде, но не и в себе си. Не прави сравнения между сегашния трагичен Левски и онзи. Този поне има силни играчи, но няма ръководство, а онзи имаше много силно ръководство и президент, нелоши играчи, но наистина съдиите бяха ужасни. Батков изобщо не може на малкия пръст на Лафчис да се опре, защото няма смелостта на Томас.

Съдиите ли накараха Лафчис да разпродаде (може би)най-добрият отбор на Левски през 95-а?
Как се заменят 6-7-8 основни играчи само в един трансферен прозорец?

ПП-Гледам, че овчият възторг на журналистическата сган се е пренесъл непоправимо и върху феновете, които се радват на "трансферен удар", при който не се купува качествен играч, а се продават качествените играчи.Докато си мерите пишките по този начин-кой кого къде е продал, ще гледаме все повече последователи на поета,с псевдоним "Босия"!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

lov4anliqta
Контакти:

Мнениеот lov4anliqta » 14 май 2011 11:05

Ясно е че сме шампиони, другите да се нареждат след нас :lol: Ако бях на мястото на Левски, щях да отстъпя калъфката на Цска-то дали си втори или трети-няма особено значение.А иначе аз имам огромни резерви и съмнения относно треньорските качества на Любо Пенев.При Червенков играехме по-добре, трябваше да му се даде шанс още един сезон да работи.

drizhelev1
Контакти:

Мнениеот drizhelev1 » 14 май 2011 13:39

И аз съм на подобно мнение. При Любо се тръгва вихренно, но след това нещата започват да куцат - справка - престоя му в ЦСКА. От нападател тренер не става.
BORN TO RUN

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 май 2011 13:51

drizhelev1 написа:И аз съм на подобно мнение. При Любо се тръгва вихренно, но след това нещата започват да куцат - справка - престоя му в ЦСКА. От нападател тренер не става.

Кройф?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 14 май 2011 13:55

Това е точно така. Есента Литекс направиха равен с Берое, Локо Пд, Черноморец и бяха в огромна криза след нещастното отпадане от Жилина, загубиха много точки, но после се стабилизираха и след победата над Левски беше ясно, че тръгват пак за титлата. Обратно, точно в този период Левски загуби много точки, а капака беше загубата от ЦСКА в 16-тия кръг. Това бяха ключовите моменти в първенството.

Иначе феновете на Левски трябва да благодарят на Литекс за титлата през 2009 г. Мъри им подари 3 т. в Ловеч и накрая, докато Левски се мъчеше за 1:1 с Миньор на Герена, Литекс победи ЦСКА с 1:0 и ги направи шампиони. Вместо Батков да се прави на Бай Ганьо да си спомни, че още тогава беше пътник, но Литекс и Мъри му спасиха главата. Същия Мъри, който той натири преди това.

Иначе и аз мисля, че при Червенков Литекс играеше по-добре, но той изпусна съблекалнята, скара се и игони Кишишев, замрази Светльо Тодоров, взе лентата от Йеленкович и остави младото леке Ив. Попов да му се качи на главата. Иначе с Киш в състава нямаше да загубим от Жилина.

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 15 май 2011 03:17

Един голям американски политик е казал: В условия на криза,този който има свободни пари,все едно има тройно повече пари!!! Това важи в пълна степен за Гриша Ганчев!!!
Той в момента издържа цялата съдийска комисия и с мизерни,но жизненоважни средства, поддържа на искуствено дишане половината "А" Група.Не мога да го съдя защото на негово място и аз бих направил същото.
Защо,обаче,Левски и ЦСКА стоят и безучастно наблюдават като имат под носа си страхотен контраудар???????
Само и единствено те имат изключителния интерес да се откажат от този формат на телевизионни права и да си направят общ канал качен на сателит,на който чрез декодери да си продават телевизионните права мач за мач на принципа pay per view.
Общата начална инвестиция ще им струва около 500 000 евро,но само за две години ще им се изплати 10-кратно.
Аз живея в Милано и на този принцип гледам италианското калчо. От сигурен източник знам,че от 3 години Батков го предлага на всички клубове.
Само,че те се опъват?!
Много ясно,че се опъват,нали осъзнават че Левски и ЦСКА ще дръпнат 90% от пазазрния дял и ще печелят много повече от телевизионни права.Само,че ние сме в свободен пазар,а не в комунизъм да делиме почти по равно парите с отбори,които се гледат от камерна на брой публика.Принципа на равенството между всички остана 20 години назад във времето.
Защото давайки тази аванта после същите тези едва мъждукащи,поне 6 отборчета в А група ни го начукват,продавайки евтино мачовете си на Литекс.
На нас това просто не ни отърва и ние трябва поне за едно нещо да се обединим с Чорбата и да им го набием на оранжевите с 15 фена в цяла България.
Така и Гришата ще разбере скоро че пикае срещу вятъра и ще спре да се прави на чорбаджи Генчо с голямата кесия.Защото той ще си ги вади от джоба,а ние с чорбата ще ги получаваме от феновете си,които ще искат да ни гледат мачовете.
Така и на принципа на естествения подбор А група ще се редуцира до 8 или 10 отбора,които могат да оцеляват в нормална пазарна конкуренция и първенството ни ще стаяне по-силно.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 15 май 2011 19:05

Evailo написа:Един голям американски политик е казал: В условия на криза,този който има свободни пари,все едно има тройно повече пари!!! Това важи в пълна степен за Гриша Ганчев!!!
Той в момента издържа цялата съдийска комисия и с мизерни,но жизненоважни средства, поддържа на искуствено дишане половината "А" Група.Не мога да го съдя защото на негово място и аз бих направил същото.
Защо,обаче,Левски и ЦСКА стоят и безучастно наблюдават като имат под носа си страхотен контраудар???????
Само и единствено те имат изключителния интерес да се откажат от този формат на телевизионни права и да си направят общ канал качен на сателит,на който чрез декодери да си продават телевизионните права мач за мач на принципа pay per view.
Общата начална инвестиция ще им струва около 500 000 евро,но само за две години ще им се изплати 10-кратно.
Аз живея в Милано и на този принцип гледам италианското калчо. От сигурен източник знам,че от 3 години Батков го предлага на всички клубове.
Само,че те се опъват?!
Много ясно,че се опъват,нали осъзнават че Левски и ЦСКА ще дръпнат 90% от пазазрния дял и ще печелят много повече от телевизионни права.Само,че ние сме в свободен пазар,а не в комунизъм да делиме почти по равно парите с отбори,които се гледат от камерна на брой публика.Принципа на равенството между всички остана 20 години назад във времето.
Защото давайки тази аванта после същите тези едва мъждукащи,поне 6 отборчета в А група ни го начукват,продавайки евтино мачовете си на Литекс.
На нас това просто не ни отърва и ние трябва поне за едно нещо да се обединим с Чорбата и да им го набием на оранжевите с 15 фена в цяла България.
Така и Гришата ще разбере скоро че пикае срещу вятъра и ще спре да се прави на чорбаджи Генчо с голямата кесия.Защото той ще си ги вади от джоба,а ние с чорбата ще ги получаваме от феновете си,които ще искат да ни гледат мачовете.
Така и на принципа на естествения подбор А група ще се редуцира до 8 или 10 отбора,които могат да оцеляват в нормална пазарна конкуренция и първенството ни ще стаяне по-силно.

+1
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Върни се в “Левски”